Έρχονται συλλήψεις - Τόσκας σε Μπουτάρη: Οι τραμπούκοι ακροδεξιοί θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους

Έρχονται συλλήψεις - Τόσκας σε Μπουτάρη: Οι τραμπούκοι ακροδεξιοί θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους Facebook Twitter
5

Ο Νίκος Τόσκας διαβεβαίωσε τον Γιάννη Μπουτάρη ότι η αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη αυτοί που του επιτέθηκαν χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη επικοινώνησε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης έπειτα από την έξοδο του τελευταίου από το νοσοκομείο.

Ο Γιάννης Μπουτάρης διανυκτέρευσε στο Ιπποκράτειο έπειτα από την άγρια επίθεση που δέχθηκε.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στη σύλληψη ενός εκ των δραστών, ο οποίος έχει σχεδόν ταυτοποιηθεί, ενώ το ίδιο αναμένεται σύντομα και για τους υπόλοιπους, σύμφωνα με πληροφορίες από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

«Οι τραμπούκοι – ακροδεξιοί θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Δεν είναι πατριώτες, προσβάλουν τη Δημοκρατία μας. Η αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε αυτοί που επιτέθηκαν στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Τόσκας.

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πάει και αυτό το καλοκαίρι» - Το κυριακάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού

Τα έργα για τη Δυτική Μακεδονία, η αύξηση του ΑΕΠ, η ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών, η καταβολή των νέων συντάξεων χηρείας, και οι χαμηλότερες τιμές σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, αναφέρονται μεταξύ άλλων, στην κυριακάτικη ανάρτηση του πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για μετρό Θεσσαλονίκης: «Ξεκινά ο σχεδιασμός της επέκτασης προς τις βορειοδυτικές συνοικίες»

Ο πρωθυπουργός παρέστη στα εγκαίνια της επέκτασης του μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά - Οι πέντε νέοι σταθμοί θα ανοίξουν για το επιβατικό κοινό στις 3 το μεσημέρι
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Πολιτική / Ελλάδα – Ιταλία: Στις 8 Σεπτεμβρίου η συμφωνία για τις δύο ιταλικές φρεγάτες FREMM

Με τη νέα συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι νομικοί, οικονομικοί και τεχνικοί όροι για την απόκτηση των δύο φρεγατών, καθώς και οι λεπτομέρειες για τη μεταβίβαση και την ένταξή τους στο Πολεμικό Ναυτικό
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Σωστός ο Υπουργός!Ακολουθούν οι τραμπούκοι-μπράβοι της πλατείας Εξαρχείων μαζί με τους ακτιβιστές του ρουβίκωνα που αποφασίζουν ποιον θα τιμωρήσουν.
Γεια σου ρε Τόσκα, Υπουργάρα! Που άλλους τους συλλαμβάνεις κι άλλους τους προσφέρεις shuttle service Σύνταγμα - Αστυνομικό Τμήμα - Σύνταγμα, όλα πληρωμένα!Γιατί άλλο να εγκληματείς ως αριστερός κι άλλο ως δεξιός.Α, να τα λέμε κι αυτά...
Με κατάλαβες λανθασμένα. Στοχοποιώ την υποκρισία. Σε ένα κράτος δικαίου όποιος παραβαίνει το νόμο πρέπει να αντιμετωπίζει και τις συνέπειες. Δεν υποστηρίζω ότι όπως η μία ομάδα μένει ατιμώρητη, έτσι πρέπει να μένει ατιμώρητη και η άλλη. Το αντίθετο. Επιβάλλεται όλοι να τιμωρούνται όπως προβλέπει ο νόμος. Άρα, μάλλον συμφωνούμε.