ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2018 | 15:51

Δεν έχει

Της το ξεκαθάρισα από την αρχή. Ξενύχτια με φιλενάδες κλαμπ και μαλακίες κομμένα. Αν θα βγούμε θα βγούμε μαζί, ούτε και εγώ βγαίνω μόνος μου νύχτα. Αν θέλει να δει τις φίλες της μπορεί απόγευμα μετά τη δουλειά, ή ας μαζευτούν σε ένα σπίτι να καθίσουν μέχρι το πρωί. Δεν κατάλαβα, στο σπίτι δεν μπορούν να μιλήσουν και να πιούν τα ποτά τους; Λες και δεν ξέρουμε τι γίνεται στα κλαμπ, κάπου εκεί πηδούσαμε και εμείς ελεύθεροι οι μισές κυρίες παντρεμένες ήταν. Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Ήρθε και μου έλεγε να την αφήσω να πάει σήμερα σε κλαμπ που γιορτάζει μια φίλη της. Δεν θα πάει πουθενά. Οι προοδευτικοί προσοχή στις πόρτες, όσο για τις φεμινίστριες να τις λουστούν αυτοί που τις έχουν. Εγώ βερεσέ τα ακούω.
11
 
 
 
 
σχόλια
Μην ξεχάσεις μονο να τη βγάζεις για κατουρημα δυο φορές τη μέρα! Πάντως μπράβο σου αν δεν είσαι τρολ κ μιλάς σοβαρά, ειναι πραγματικά αξιοθαυμαστο ποσο εμπιστευεσαι την κοπελα σου και το ποιον της... τοσο που θεωρεις δεδομενο οτι αν παει σε κλαμπ με φιλες θα στην κανει!
Ευτυχισμένο το 1800!Το να βγεί έξω και να μην κάνει κάτι δεν το έχεις σκεφτεί, έτσι;Ή το να γνωρίσει κάποιον ονλαιν και να κάνει κάτι μαζί του το πρωί/απόγευμα;Στο σούπερ μάρκετ την αφήνεις να πάει ή είναι κι αυτό απαγορευμένη περιοχή; Αν ναι, κακώς, ξέρεις πόσα μπακούρια συχνάζουν εκεί;
Έχεις σκεφτεί από πού πηγάζει όλη αυτή η ανασφάλεια? δεν της έχεις καθόλου εμπιστοσύνη ή έχεις τόσο λίγη σιγουριά για τον εαυτό σου που πρέπει να κλειδαμπαρώνεται η κοπέλα σου για να μη σε εγκαταλείψει? Εύχομαι να σε καταλάβει γρήγορα και να την κάνει.