ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2018 | 14:41

Μήπως είμαι κορόιδο

Ο κολλητός μου .Οπότε βρισκόμαστε δεν έχει ποτέ λεφτά ποτέ τσιγάρα ποτέ βενζίνη (αν κ ούτε καν στο λαμπάκι δεν έχει φτάσει κ αυτός γκρινιάζει) .Είτε είναι μια του μηνός είτε 15 είτε 30 ποτέ δεν έχει πληρωθεί Ενώ δουλεύει σε αλυσίδα σουπερμάρκετ που είναι πολύ τυπική. Κ οι δύο βγάζουμε τα ίδια λεφτά . Το θέμα είναι ότι πολλές φορές με παίρνει τηλέφωνο εκατό φορές για να βρεθούμε έρχεται κάτω από το σπίτι μου με το αμάξι κ μ λέει δεν έχω βενζίνη δεν έχω λεφτά δε με πλήρωσαν. Απλά απορώ γιατί δε μου το λέει πριν έρθει. Μπορεί να μην έχω λεφτά Κ για τους δύο μας .πως το ξέρει. Πολλές φορές μ ζητάει να κολλήσουμε βενζίνη για να πάμε βόλτα και στην ουσία του βάζω δέκα ευρώ βενζίνη για αποστάσεις τρία τέσσερα χιλιόμετρα και ενώ είναι ο δείκτης ακόμα στην αρχή για το λαμπάκι. Δηλαδή από όσο ξέρω κ από το αγόρι μ κ από άλλους φίλους μου με αμάξι όταν φτάσει στο λαμπάκι έχεις ακόμα 30 χιλιόμετρα περίπου έτσι δεν είναι? Οπότε για ποιο λόγο να πρέπει να βάλεις βενζίνη δέκα ευρώ για αποστάσεις μέσα στην περιοχή μας πέντε Κ δέκα λεπτών? Συνέχεια μου λέει να κολλήσουμε βενζίνη κ εντέλει πληρώνω σαν τη χαζή και δε πάω κ τη βόλτα μου .Γιατί βάζω δέκα ευρώ βενζίνη και μετά καθόμαστε μέσα στο χωριό . Την άλλη φορά του ζήτησα να με πάει σε ένα μαγαζί με παπούτσια που είναι περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από τα σπίτια μας κ μ είπε δεν έχω βενζίνη πρέπει να βάλω έστω πέντε ευρώ κ βλέπω τη βενζίνη στο κοντέρ κ πάλι ήταν πριν το λαμπάκι . Επίσης ποτέ δεν έχει ψιλά. Πάντα κυκλοφορεί μόνο με κάρτα με αποτέλεσμα σε περίπτερα και τέτοια να του αγοράζω τα πάντα εγώ . Άπειρες φορές μου έχει πάρει δανεικά και δε μου τα έχει γυρίσει ποτέ. Κ όταν θέλω εγώ μια χάρη τότε δεν μπορεί δεν έχει βενζινη κτλ κτλ .Πώς γίνεται ρε παιδιά ποτέ να μην τον έχουν πληρώσει. Δηλαδή με τη γκόμενά του πως κάνει πράγματα κ εγώ για να βγούμε έξω Πρέπει να πληρώσω εγώ γιατι ποτέ δεν έχει λεφτά . Τσιγάρα ποτέ τρακα μόνο από μένα . Ενώ στο σπίτι του έχει. Τι να κάνω ρε παιδιά.? Μπορώ να συνεχίσω να κάνω παρέα μαζί του κοβωντας του όλα αυτά η τον κόβω κ βλέπω αν θα αλλάξει η όχι: ? Μήπως είμαι χαζή?
7
 
 
 
 
σχόλια
Ο κολλητος σου ειναι γιουφτος(κακως τους θιγω τους ανθρωπους,ενεκα η εκφραση..) Καταρχας να του πεις να μην εχει συνεχεια λαμπακι στην βενζινη γιατι θα παθει ζημια η τρομπα κ θα πληρωσει οσα δεν σου 'χει βαλει τις φορες που βγηκατε...ο τρομπας! Καταδευτερον τι του ζηλεψες? Στανταρακι ειναι παρταλι μεγαλο...Κατα τριτον,γιατι δεν τον κραζεις τοσο καιρο?
"Πρέπει να πληρώσω εγώ γιατι ποτέ δεν έχει λεφτά."Δεν πρέπει, θέλεις και το κάνεις. Αντιλαμβάνεσαι και μόνη σου ότι όλο αυτό είναι λάθος, στο χέρι σου και μόνο είναι να το σταματήσεις. Βλέπεις, ότι αυτός, όσο τον αφήνεις, συνεχίζει..
Αυτός δεν είναι κολλητός,βδέλλα είναι με την μόνη διαφορά ότι αντί να σου ρουφάει το αίμα σου ρουφάει ευρώ!Φρόντισε να τον απομακρύνεις από την ζωή σου.
Ναι, είσαι λίγο θύμα. Ακόμη κι αν δεν είχε λεφτά, ας έλεγε από την αρχή, ξέρεις δεν έχω χρήματα, θες να περάσεις από το σπίτι να πιούμε καφέ ή να πάρετε το λεοφωρείο να πάτε κάπου.Αν σε ενοχλεί αυτό, τότε πρέπει όντως να αραιώνεις σιγά σιγά.
Εισαι χαζή. Γιατι τον πιστεύεις. Και δεν ειναι κολλητός σου. Νταβάς σου ειναι. Το μονο που δεν εχει κανει ακόμα ειναι να σε εκδοσει.Αλλα θα σου δώσω τη λύση. Όσα εγραψες εδώ θα του τα πεις. Δε θα τα συζητήσεις. Θα του τα πεις ως δεδομένα. Επίσης θα του πεις ότι δεν προκειται ποτε να επαναληφθεί κανένα από τα παραπάνω. Και να μην τολμήσει να σου τα ζητήσει. Και αν δεν εχει λεφτα, να κατσει σπίτι του.Αν συζητήσεις ή υποχωρησεις, θα είσαι θύμα. Ωρα να θεσεις όρια.