ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2018 | 13:06

Έγραψα για τη βιοψία χτες

Τελικά είναι οστεοσάρκομα χαμηλά στην κνήμη, μάλλον δεν έχει κάνει μετάσταση. Ξεκινάω εξετάσεις (θα με ξεσκίσουν) και κατά πάσα πιθανότητα αρχίζω χημειοθεραπείες την άλλη εβδομάδα και κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι θα κάνω και μια εγχείριση και μετά και άλλες χημειοθεραπείες και μετά μπορεί ακτινοβολίες, μπορεί ακρωτηριασμός μπορεί θάνατος, ωραία πράγματα. Τεράστια αλλαγή προγράμματος. Και πίστευα πως σε λίγες μέρες θα έδινα πανελλήνιες και χαλάρωση μετά. Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι πολύ. Όταν ήμουν μικρή πέθανε η μητέρα μου από καρκίνο στους πνεύμονες και πριν κάνα μήνα ο πατέρας μου από καρκίνο στους πνεύμονες κι αυτός. Και εγώ να πω την αλήθεια δεν έχω καμία όρεξη να πεθάνω καλά καλά δεν έκλεισα τα 18. Τέλος πάντων θα δούμε. Καλά καλά δεν το έχω χωνέψει ακόμα.
12
 
 
 
 
σχόλια
Κορίτσι μου μεσα απο την καρδιά μου εύχομαι να γίνεις σύντομα καλα!Έρευνες έχουν δείξει οτι η προσευχη σε τέτοιες περιπτώσεις βοηθάει πολύ! Ακομα κι αν δεν πιστεύεις απόλυτα! Ακομα κι ετσι να ειναι όμως, οι Άγιοι Ισιδωροι στο Λυκαβηττό έχουν κανέι απίστευτα θαύματα σε παρόμοιες καταστάσεις! Ειμαι σίγουρη οτι σύντομα θα μάς γράφεις για τη θετική εξέλιξη της υγείας σου! Περιμένουμε εναγωνίως! Την αμέριστη αγαπη, κατανόηση, προσευχή και θετική σκέψη μας!
Είχα φίλο που εμφάνισε καρκίνο σε ηλικία 14 χρονών. Το ξεπέρασε και σήμερα κοντεύει τα 30 χωρίς κανένα πρόβλημα. Η ιατρική κανει θαύματα στις μέρες μας. Κράτα τους φίλους σου κοντά, το ίδιο και τους συγγενείς. Και μη τα παρατήσεις. Η ζωή είναι ωραία. Να κοιτάς το μέλλον και να κάνεις όνειρα.
Καλή δύναμη και περαστικά! Να σκέφτεσαι ότι αφού εντοπίστηκε εγκαίρως οι πιθανότητες να το ξεπεράσεις είναι με το μέρος σου! Είσαι μικρή, δείξε πυγμή, κάνε κουράγιο και θα τα καταφέρεις. Αν θες, γράφε μας πώς προχωράνε οι θεραπείες σου. Πιστεύω όπως κι εγώ, έτσι και οι άλλοι σχολιαστές θα σε σκεφτόμαστε και θα είμαστε -έστω και νοερά- δίπλα σου. <3
Μπράβο curly T.!!!! Ήθελα να το γράψω και εγώ αλλά επειδή το έχω κάνει και σε άλλες εξομολογήσεις παρόμοιες με αυτή θα πέφτανε να με φάνε πως είμαι υπερβολική!!!Σε ευχαριστώ που το έγραψες εσύ αυτή την φορά...Να μας στείλεις μικρή μου εξομολογουμένη πως πάνε τα πράγματα οκ??Εννοείται πως θα σε σκεφτόμαστε...Την έννοια μας και τις προσευχές μας κοντά σου να πάνε όλα καλά!
Μην το λες βρε ψυχή...Δεν τα παίρνουν όλοι τόσο καλοπροαίρετα όσο εμείς τα λέμε ή τα δίνουμε εκεί έξω αλλά και εδώ μέσα.... Ας είναι καλά το παιδί και όλα τα άλλα παλεύονται!Σε ευχαριστωωωω! :-* :-* Να μου είσαι καλά curly Τ! :-)
Θα τα καταφέρεις!!! Είσαι πολύ δυνατή, φαίνεται από τον τρόπο έκφρασης σου! Αλήθεια θα τα καταφερεις, και όταν συμβεί αυτό θα νιώθεις η μεγαλύτερη νικήτρια του κόσμου! Άπειρες περιπτώσεις σαν τη δική σου τα κατάφεραν μια χαρά! Να σκέφτεσαι ότι είναι ένα κακό όνειρο, που κάποια στιγμή θα τελειώσει. Γιατι θα τελειώσει, και τότε θα δεις τη ζωή με εντελώς διαφορετική ματιά. Τα όπλα σου είναι η υπομονή, η επιμονή και ο εμπλουτισμος της καθημερινότητας με όμορφα πράγματα, όμορφες στιγμές. Για μένα επίσης, τις πανελλήνιες μην τις αφήσεις. Φορτσαρε στο διάβασμα οσο περισσότερο μπορείς. Η εργασιοθεραπεία είναι η καλύτερη θεραπεία
Ψυχούλα μου,όλα να πάνε καλά!!!Περαστικά και πάρα πολύ γρήγορα σιδερένια...Μια κακή στιγμή είναι και αυτή που όμως θα την ξεπεράσεις γιατί είσαι παιδί με θέληση!Προχώρα γερά με τσαμπουκά σε παρακαλώ!
Σου εύχομαι περαστικά μέσα από την καρδιά μου, να είσαι σύντομα υγιής και να κάνεις όλα τα όνειρά σου πραγματικότητα!(Και μετά απο αυτή την εξομολόγηση όλες μα όλες οι άλλες μοιάζουν απλά προβληματισμοί... συγνώμη αλλά αυτό νιώθω)
Περαστικά καλή καρδούλα, εύχομαι να είσαι υγιής και να το ξεπεράσεις. Συλλυπητήρια για τους γονείς σου :( Σε καταλαβαίνω πολύ καλά πως νιώθεις. Κουράγιο και καλή δύναμη...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ