ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2018 | 15:08

ΕΙΜΑΙ ΤΕΡΜΑ ΧΑΛΙΑ..

Είμαι 17 χρονών και δεν αρέσω σε κανένα.Ολες οι φίλες μου έχουν πέραση εκτός απο μενα.πραγματικα δεν αντεχω αλλο βαρεθηκα,Βαρεθηκα να μην εχω καποιον ανθρωπο που εστω να του αρεσω βαρεθηκα να ειμαι η πιο ασχημη απο ολες.Βαρεθηκα να ειμαι ενα τιποτα.μετα μου λενε να εισαι καλα με τον εαυτο σου.πως?παντα ολες ειναι καλύτερες απο μενα η μια εχει πιο ωραιο σωμα η αλλη πιο ωραιο χαμογελο εγω παντα στην απεξω.ΕΙΜΑΙ σιγουρη πως δεν θα βρω ποτε κανενα.Απλα βαρεθηκα η μονη λυση ειναι να μην εχω ελπιδες για τιποτα απλα να ξεχασω τι σημαινει ερωτας.Αληθεα δεν αξιζω.οσο καλον χαρακτηρα και ν μου λενε ολοιοτι εχω δδεν εχει αξια καμια .Ειμαι ασχημη με χαλια χαμογελο κυτταριτιδα στο σωμα και μοιαζω σαν 13χρονη.
6
 
 
 
 
σχόλια
Συνειδητοποίησε ότι εισαι κατι παραπάνω από μια εικόνα. Αλλιώς θα εισαι πάντα σκλάβα. Του μισού εαυτού σου και των άλλων "τιποτα" που βλεπουν τον κοσμο ως εικόνα και μονο.
Αγαπη μου εισαι 17 χρονων. Προσπαθησε να αλλαξεις ολα οσα δεν σου αρεσουν. Αν εχεις αρκετα κιλα κοιτα να τα χασεις με βοηθεια επαγγελματια. Οχι μονη σου γιατι θα καταστρεψεις το σωμα σου.
Τα "κακα σημεία" που μας περιεγραψες φτιάχνονται οποτε μην τα παίρνεις τοσο κατάκαρδα... Και εγω το ασχημοπαπο της παρεας ειμαι και στα 24 δεν ξερω τι σημαίνει σχεση, αλλα το εχω παρει στο χαλαρο και κλαϊν δηλαδη και αφηνω να παρουν τα πράγματα τον δρομο τους (ευτυχώς εχω και την λύση του εξωτερικου που εκει τα γουστα διαφερουν! Και επειδή είσαι θηλυκό να ξέρεις σιγουρα οτι αργα ή γρήγορα κατι θα βρεις αρκει να μην αφήσεις τον εαυτό σου! Ξερω οτι πονάει να βλεπεις ολους τους αλλους με την σχεση τους κλπ αλλα: Υπομονη!!
Να σου πω κατι, και εγω ετσι ημουν στην ηλικια σου, βασικα ακομα ετσι νιωθω, αλλα βρηκα εναν ανθρωπο να με θελει γι αυτο που ειμαι, και εγω τι εχω καταφερει?επειδη ημουν παρα πολυ ανασφαλεις στην ηλικία των 15 και μετα, προφανώς απ την οικογενεια μου προηλθε ολο αυτο, ακομα δεν μπορω να το αποβαλω απ τη ζωη μου, συνεχεια θα με περιτριγυριζει μια ανασφαλεια.Μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου, ζησε τη ζωη σου μη σε νοιαζει τιποτα και να ξερεις οτι εισαι πανεμορφη, ολοι οι ανρθωποι ειναι, δεν χρειάζεται να εισαι μοντελο για να εισαι ομορφος ουτε καποια ειδικη συνταγη για να γινεις ποθητη σε καποιον, ο εαυτο σου χρειαζεται να εισαι και ολα τ αλλα θα ερθουν μονα τους χωρις να το καταλαβεις. Να προσεχεις τον εαυτο σου, και να θυμασαι οτι κανεις δεν ειναι τελειως.
Διαβάζω καλά; Είσαι 17 χρονών και το μόνο που καθορίζει την ευτυχία σου είναι η εμφάνισή σου και ο έρωτας; Τί ξέρεις εσύ από έρωτα;Καταρχήν η εμφάνισή σου θα συνεχίσει να αλλάζει για κάποια χρόνια ακόμα, μη βιάζεσαι να την κρίνεις σου. Στην ηλικία σου ήμουν υπέρβαρη, είχα ένα άθλιο κούρεμα και ήμουν σίγουρα η λιγότερο σέξυ στην παρέα, παρόλα αυτά τίποτα δε με σταμάτησε από το να περνάω καλά. Στα 21 έχασα τα περιττά κιλά και είχα μακριά μαλλιά. Απλά μεγάλωσα.Δεύτερον, θα καταλάβεις στο μέλλον ότι η εμφάνιση παίζει το μικρότερο ρόλο σε σχέσεις που κρατάνει, αλλά η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί για όλες τις σχέσεις, ερωτικές και κοινωνικές. Επένδυσε περισσότερο χρόνο στο να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου και λιγότερο στο να σκέφτεσαι την κυτταρίτιδα, η οποία, όπως σου γράφουν κι άλλοι, αντιμετωπίζεται με υγιεινή διατροφή, κατανάλωση νερού και διάφορα προϊόντα στο εμπόριο, για να μπορέσεις να χαρείς αυτή την ηλικία που δε γυρίζει πίσω! Σταμάτα να σκέφτεσαι τόσο αρνητικά και ζεις με ό,τι έχεις. Μόνο έτσι θα βρεις ευτυχία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ