ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2018 | 15:28

Φόρεμα για βαφτιση

Καλησπέρα!Το καλοκαίρι θα βαφτισουμε το γιο μας και είπα να εκμετάλλευτω τις μερες των εκπτωσεων για να αγορασω ενα φόρεμα για εκείνη την ημέρα.Γύρισα απογοητευμένη σπίτι γιατί οι τιμές κυμαίνονταν από 200 μέχρι 300 ευρώ ενώ εγώ μπορώ να διαθέσω 100 άντε 120 ευρώ τραβηγμένα.Όταν έλεγα αυτό το ποσό στις πωλήτριες με κοιτούσαν σαν ουφο και ζητιάνα και δεν είχαν τίποτα σε αυτές τις τιμές.Αναρωτιέμαι ρε παιδιά με τέτοια κρίση μπορεί ο κόσμος να δώσει τόσα λεφτα;Και αν δώσω τοσα λεφτά για ένα φόρεμα υπολογίστε και τα πέδιλα συν τα ρούχα του συζύγου συν τα ρούχα που θα μπει το παιδι στην εκκλησία και είναι σαν να πληρώνω επιπλέον μισή βαφτιση.Αισθάνομαι χάλια γιατί πίστευα ότι με το παραπάνω ποσό που είχα στο νου μου θα αγόραζα ένα υπέροχο φόρεμα ένα συνειδητοποιώ πως με αυτά τα λεφτά δε μπορώ να πάρω κάτι της προκοπής.Ολες όταν πηγαίνουν σε γάμο και βαφτίσια πετάνε τα 200ευρα και τα 300ευρα σαν να είναι χαρτοπετσετες;
19
 
 
 
 
σχόλια
Με 100 ευρώ βρίσκεις υπέροχο φόρεμα για βαπτιση του γιου σου!να σου ζήσει! !πάτα στο Google κ εκεί θα σου βγάλει πολλά μαγαζιά. ..στο ιντερνετ έχει τεράστια ποικιλία.
Οταν λες της προκοπης ???Εννοεις Gucci?Τι φορεμα δηλαδη πρεπει να παρεις για βαφτιση πια ??Που ζεις ?Μηπως σε λενε Βιρνα Δρακου ?Εγω αυτα δεν τα καταλαβαινω ειλικρινα... Και ειδικα και οταν βλεπω και αυτα τα φορεματα που αναφερεσαι στις βαφτισεις. Ιδιο κοψιμο, ιδιο χρωμα, (συνηθως ροζ η χρυσομυγε για τη συμπεθερα) που φωναζουν απλα ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΦΟΡΕΜΑΤΑΑΑΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ: απλα φορεματααααα.Με αυτα τα λεφτα παιρνεις κοτζαμαν καναπε ξερω γω...
Μάλλον κοίταξες σε μαγαζιά με ρούχα αμπιγιέ; Αν είπες και στις πωλήτριας ότι ψάχνεις κάτι ειδικά για βάφτιση κλπ, εννοείται ότι θα σου έδειξαν τα πλέον ακριβά.Το καλοκαίρι μπορείς να ντυθείς πολύ πιο οικονομικά απ'το χειμώνα, γιατί δεν χρειάζεσαι παλτό κλπ. Τα αέρινα φορέματα μια χαρά κάνουν την δουλειά τους!Στον γάμο μου (πολιτικό) και έγκυος, αγόρασα φόρεμα με 40€ και ήταν πολύ καλύτερο από άλλα πανάκριβα που έχω δει!
Καταρχάς, να σας ζήσει! :-)Έπειτα, θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά online στα access, που είναι εγγύηση, αγαπημένα κομμάτια, γύρω στα 100 και... ευρώ, υπέροχη ποιότητα και ελληνικά! Εγώ σχεδόν πάντα access ψωνίζω για κάπως πιο καλά ρούχα!Αν έχει και κατάστημα στην περιοχή σου, ακόμη καλύτερα! ;-)
Προσωπικά θεωρώ ότι όλα τα παραπάνω μαγαζιά, οι τιμές είναι δυσανάλογα μεγάλες σχετικά με την ποιότητα υφασμάτων που πουλάνε. Ζαρα αναλόγως εποχής μπορείς να βρεις κάτι, ή ονλαιν καταστήματα ίσως όπως asos.
Fury ουτε milfs ουτε nilfs. Οι πιο πολλες ειναι σπασμενες στη μουρη που σοβατιζουν μανιωδως για να μοιασουν στις κορες τους (επειδη εχουν ψυχολογικα οι ιδιες) και εχουν κρεμασει.
Oλη η διαδικασία βρίσκεται στη σκέψη σου,,μια σκέψη που μπορεί να σε οδηγήσει σε καλύτερη αντιμετώπιση του εαυτού σου.Η επιλογή σου για την καλύτερη ημέρα της ζωής σου πιστεύω ότι θα είναι σωστή και η αισθητική σου επίσης .δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά για ένα ρούχο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ