Ο DJ Khaled έχει εξοργίσει μιλώντας μισογυνιστικά για το σεξ με τη γυναίκα του

Ο DJ Khaled έχει εξοργίσει μιλώντας μισογυνιστικά για το σεξ με τη γυναίκα του Facebook Twitter
2

Αν ο DJ Khaled μπορούσε να προβλέψει τον χλευασμό και την οργή που θα προκαλούσε αποφασίζοντας να μιλήσει για το σεξ με τη γυναίκα του, μάλλον δεν θα είχε υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Τα μισογυνιστικά του σχόλια από μια παλιά του συνέντευξη είδαν το φως της δημοσιότητας και ο μουσικός είναι πλέον αντιμέτωπος με ομοβροντία αντιδράσεων.

Ο DJ Khaled έχει τις δικές του ιδέες για το πώς οι άνδρες και οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον.

Σε μια συνέντευξή του ο 42χρονος αποκάλυψε ότι σκέφτηκε ότι ήταν καθήκον της γυναίκας να «επαινεί τον άνδρα - τον βασιλιά».

Το παραπάνω σκεπτικό του φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό καθώς στο μυαλό του ο άντρας είναι αυτός που προσφέρει στο σπίτι και δίνει στη γυναίκα τα ρούχα της και το φαγητό.

Καθώς η κουβέντα εξελίχθηκε, αποκάλυψε πως δεν θα έκανε ποτέ στοματικό σεξ σε μια γυναίκα γιατί όπως είπε ο άντρας είναι ο «βασιλιάς». «Οι κανόνες για τους άντρες είναι διαφορετικοί» είπε. Όταν ρωτήθηκε αν μια γυναίκα μπορεί να αρνηθεί να κάνει το ίσιο, είπε «όχι»...

Τα σχόλια του DJ Khaled στο απόσπασμα της συνέντευξης έγιναν viral και υπήρξαν αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και κάποιες από διάσημους.

Η Evan Rachel Wood και ο The Rock σχολίασαν σκωπτικά τις δηλώσεις, αλλά ήταν και αιχμηροί:

 Mε πληροφορίες από The Cut/ Fox News

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Πολιτισμός / «Υπήρχαν στιγμές που φλέρταρα»: Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε έκνομα μετά από νέες καταγγελίες

Ο Κέβιν Σπέισι προέβη σε δημόσια διάψευση νέων ισχυρισμών για παράνομη συμπεριφορά, εν όψει ενός νέου ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια