Κάμερα κατέγραψε σοκαριστικό τροχαίο στην Καρδίτσα: Επιχείρησε αναστροφή στην Εθνική Οδό

Κάμερα κατέγραψε σοκαριστικό τροχαίο στην Καρδίτσα: Επιχείρησε αναστροφή στην Εθνική Οδό Facebook Twitter
6

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα σοκαριστικό βίντεο από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Καρδίτσας-Λαμίας.

Το τροχαίο συνέβη τη Δευτέρα, στις 13:23 μ.μ, στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, σε σημείο που δεν υπάρχει διαχωριστική νησίδα. 

Ο οδηγός ενός μικρού οχήματος επιχείρησε να κάνει αναστροφή όταν χτυπήθηκε από ένα τζιπ που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ALPHA, από τη σφοδρή σύγκρουση το τζιπ ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 58χρονης γυναίκας που βρισκόταν στη θέση του συνεπιβάτη.

Το προπορευόμενο όχημα ολίσθησε στο αντίθετο ρεύμα όπου σταμάτησε μετά από αρκετές περιστροφές.

Ο οδηγός του τζιπ, γερμανικής καταγωγής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καρδίτσας ενώ η 58χρονη σύζυγός του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, Βασίλη Αναγνωστόπουλο, η γυναίκα μεταφέρθηκε με κάταγμα στη θωρακική μοίρα της σπονδυλικής στήλης ενώ εμφάνιζε και νωτιαίο σοκ που αντιμετωπίστηκε με επιτυχία.

Ωστόσο εκκρεμεί η χειρουργική παρέμβαση για σπονδυλοδεσία, που θα βοηθήσει στην στήριξη της σπονδυλικής στήλης.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ALPHA, ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος, μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Στο σημείο που σημειώθηκε το σοβαρό τροχαίο έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 15 θανατηφόρα δυστυχήματα τα τελευταία χρόνια, με τους κατοίκους της περιοχής να τονίζουν πως είναι απαραίτητη η τοποθέτηση διαχωριστικής νησίδας για την αποτροπή μελλοντικών μοιραίων παραβάσεων.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Alpha

 
Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Προχθές άκουγα δυο 15-16χρονα να μιλάνε για αυτοκίνητα και μαγκιές και για τον πατέρα του ενός να ναι καλός οδηγός και κάτι ιστορίες περίεργες. Τι πρότυπα έχουν αυτά τα παιδιά;Μετά μην απορούμε για την άσφαλτο που έχει γεμίσει πτώματα.
Δεν γνωρίζω το σημείο στην περιοχή για να κρίνω αν είναι απαραίτητη η κατασκευή διαχωριστικής νησίδας αλλά σίγουρα στην συγκεκριμένη περίπτωση ο οδηγός δεν έλεγξε καθόλου την κυκλοφορία. Είναι σύνηθες φαινόμενο στο επαρχιακό εθνικό οδικό δίκτυο να "πετάγονται" οι ντόποιοι οδηγοί από παράπλευρους δρόμους χωρίς να ελέγχουν καθόλου πιστεύοντας πως προλαβαίνουν ή θεωρώντας πως ο δρόμος τους ανήκει και οι άλλοι πρέπει να πατήσουν φρένο.
Δεν καταλαβαινω το σχολιο για τους ντοποιους [sic] οδηγους. Οποιος ζει στην Αθηνα π.χ. καταλαβαινει οτι προκειται για ενα γενικευμενο φαινομενο ανομιας και σταρχιδισμου των οδηγων που οσο παει και εντεινεται.
Αυτό είναι γεγονός, αλλά να κρατήσουμε στα υπόψιν πως εαν στην Αθήνα σκέφτεσαι πως έχεις 1 πιθανότητα στις 100,μήπως σπάσει ο διάλος το ποδάρι του ρε παιδί μου και πέσεις σε μπλόκο, στην επαρχία δεν υπάρχει ούτε αυτή.Κυρίως γιατί όποιος και να σε σταματήσει θα είναι είτε φίλος, είτε γνωστός, είτε ξάδερφος κολλητού (πιο στάνταρ).
Παιδιά μην τσακώνεστε, το άτομο την είχε δει απλά fast & furious. Είδε την ταινία και σου λέει αφού αυτοί καταργούν τη φυσική έτσι θα είναι ας στρίψω λοιπόν επιτόπου χωρίς να τσεκάρω αν έρχεται κανείς αλλά και να έρχεται είμαι τόσο σούπερ οδηγάρα που θα προλάβω. Hold my beer!