ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.5.2018 | 17:04

Έχω πει ναι για ραντεβού.

Νομίζω θα στείλω πως δεν θα πάω. Έφυγα από τον άντρα μου μετά από 19 χρόνια γάμου, πέρασαν δυο χρόνια από τότε. Παντρεύτηκα πολύ νωρίς ήταν ο πρώτος μου. Δεν έχω πάει με άλλον και φοβάμαι πως θα τα κάνω θάλασσα. Διαβάζω όλα αυτά που συμβαίνουν στα ραντεβού τις ερωτήσεις που κάνουν μερικοί άντρες για το σεξ και θέλω να κλειστώ στο σπίτι. Έχω σκεφτεί και άλλες φορές να πω ναι σε κάποιον αλλά δεν τόλμησα. Τώρα μου ξαναζήτησε κάποιος που μου αρέσει πολύ αλλά διστάζω και ας είπα ναι αυτός θα περιμένει να είμαι άνετη θα νομίζει πως σαν χωρισμένη είχα εμπειρίες. Οι φίλες μου λένε πως αν καταλάβει πως δεν έχω βγει με άλλον θα ξενερώσει. Τον ξέρω καιρό μένει κοντά σε εμένα και έχουμε τύχει στην ίδια παρέα για καφέ, μου έχει ζητήσει και άλλες φορές αλλά απέφυγα τώρα είπα ναι για να βγούμε αύριο βράδι. Μου έχει γίνει το στομάχι κόμπος από την αγωνία, οι φίλες μου λένε πως θα περιμένει αύριο να κάνουμε σεξ. Θα ήθελα πολύ να του πω πως νιώθω αλλά φοβάμαι τι θα σκεφτεί, δεν του έχω και το θάρρος. Όταν βγαίνει ένα ζευγάρι πρώτη φορά αν γνωρίζετε από πριν καταλήγουν στο κρεβάτι; Το περιμένει αυτό οπωσδήποτε ένας άντρας; Είναι και άλλα που σκέφτομαι που δεν μπορώ να τον ρωτήσω. Θα ήθελα να σιγουρευτώ πως αν φτάσουμε στο κρεβάτι θα χρησιμοποιήσει προφυλακτικό, ακούω πως μερικοί δεν το κάνουν. Γίνεται κουβέντα πάνω σε αυτό από πριν; Αγχώνομαι πολύ με αυτές τις σκέψεις. Κάνω αποτρίχωση μόνο στα πόδια, αν είναι από αυτούς που λένε ότι δεν θέλουν να βλέπουν τρίχα; Όταν μου ξαναζήτησε να βγούμε με άγγιξε λίγο στα μαλλιά και μου είπε να μην σκέφτομαι τόσο πολύ, αυτό με καθησύχασε λίγο αλλά δεν είμαι σίγουρη πως το εννοούσε δεν ξέρει τι κάνω στη ζωή μου. Έχω πεθάνει από την αγωνία μου πόσο θα ήθελα να είμαι ξέγνοιαστη. Αν πάω τι είναι το σωστό όταν έρθει ο λογαριασμός; Να αφήσω χρήματα στο τραπέζι ή να τα δώσω σε αυτόν; Είναι 45 χρονών και αρκετά συντηρητικός από όσο έχω καταλάβει μήπως θα ήταν λάθος κίνηση; Αν με ρωτήσει να του πω καλύτερα ένα μικρό ψέμα πως έχω βγει και με άλλους; Νομίζω τελικά δεν θα πάω.
18
 
 
 
 
σχόλια
Πήγαινε καλή μου να απολαύσεις το ραντεβού σου και άσε τι λέμε οι υπόλοιποι! Αν δεν χαλαρώσεις όμως, να ξες, το πιθανότερο είναι να πάει στραβά από το "καλησπέρα" ακόμη. Να θυμάσαι, δεν κάνεις ΤΙΠΟΤΕ που δεν θέλεις και δεν συζητάς ΤΙΠΟΤΕ που σε χαλάει. Οπότε φόρα το ομορφότερο χαμόγελο σου με την καλύτερη διάθεση σου και βουρ! Άλλωστε, και αυτό το ραντεβού να ακυρώσεις, ε κάποια στιγμή θα πρέπει να βγεις με κάποιον, έτσι δεν είναι; ;) Καλά να περάσεις!!!
Μέχρι να γράψεις ότι ο τύπος είναι 45, νόμιζα ότι έβγαινες με κάποιο παιδαρέλι, 20 χρονών. Γιατί δε νομίζω ένας σοβαρός άντρας να έχει μόνο το σεξ στο μυαλό του από το πρώτο ραντεβού. Δε νομίζω ότι πρέπει να πεις ψέματα για τίποτα αλλά δεν είναι ανάγκη να ανοιχτείς απόλυτα. ΠΧ αν είναι γελοίος και σε ρωτήσει για τις σεξουαλικές σου εμπειρίες, αν δεν το βάλεις στα πόδια (ποιός ρωτάει τέτοιο πράγμα στο πρώτο ραντεβού;;) πες ότι ήσουν με τον άντρα σου για χρόνια, από μικρή. Ποιό πιθανό είναι να σε ρωτήσει γιατί χώρισες κτλ, ίσως για να καταλάβει με τί έχει να κάνει. Χαλάρωσε και μην ακούς τις φίλες σου (πού τις βρήκες αλήθεια, σε κάποιο διαγωνισμό ανωριμότητας;;). Πήγαινε να περάσεις καλά, το σεξ είναι νωρίς να το σκέφτεσαι, δεν ξέρεις καν αν θα σου αρέσει αρκετά ο τύπος.
Καλε χαλαρωσε! Με αγχωσες κ εμενα...Λοιπον καταρχας θα σου προτεινα να μην πεις ψεμματα γιατι αν εχετε κοινους γνωστους ενδεχομενως να του πουν κατι κ να ξεφτιλιστεις...Παμε παρακατω...Προφυλακτικο χρησιμοποιουμε παντα κ αν φτασετε σε αυτο το σημειο ειτε με αυτον ειτε με αλλον θα το απαιτεις! Το να βγεις με καποιον για καφε/ποτο/φαγητο δεν σημαινει απαραιτητως οτι θα καταληξετε στο κρεβατι...Ισως υπαρξει καποιος ερωτισμος αλλα αν δεν θες ,δεν θα πιεστεις...Αν ξενερωσει ,προβλημα του...Στο θεμα της αποτριχωσης δεν μπορω να σε συμβουλευσω,γουστα ειναι αυτα...Το μονο που μπορω να σου πω ειναι να εισαι περιποιημενη κ να μοσχοβολας...Εσυ θα κανεις κινηση να πληρωσεις τα μισα οταν ερθει ο λογαριασμος...Εαν σε κερασει,εχει καλως...Εαν δεν σε κερασει,παλι εχει καλως...Τελος,εφοσον σου αρεσει,θα σου προτεινα να μην το ακυρωσεις...Παντως αν ειναι συντηρητικος οπως λες ,δεν νομιζω να σε φερει σε αμηχανια...Καλη τυχη! ;-) (στειλε μας τα νεα!)
Πήγαινε και να είσαι ο εαυτός σου. Δεν χάνεις τίποτα. Στη χειρότερη περίπτωση να μη ξανακονισετε. Δες το ως μια ευκαιρία ώστε να χαλαρώσεις στα επόμενα σου ραντεβού. Καλή τύχη.
Δεν είναι κακό το ότι δεν έχεις εμπειρίες. Δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα για τίποτα και αν του αρέσεις δεν πρόκειται κάτι τέτοιο να το δει αρνητικά. Αν νιώσεις άνετα μπορείς να του αναφέρεις κιόλας το πώς αισθάνεσαι. Αν τον απορρίψεις ενώ σου αρέσει είναι σαν να πηγαίνεις γυρεύοντας να μείνεις μόνη σου κάτι που δεν πιστεύω να το θες. Ο φόβος γεννάει την μιζέρια. Η το τολμάς και ίσως βρει κάτι όμορφο η ζεις μίζερα. Δεν σου υπόσχεται κανείς ότι θα πάνε όλα τέλεια ούτε θα πρέπει να ακούς τις φίλες σου (που μου φαίνονται να έχουν φάει πολλές πικρες και να μην έχουν δει και το όμορφα πράγματα) . Άντε καλή τύχη!
Μην επηρεαζεσαι από τα "μερικοί έτσι μερικοί αλλιώς".Εσύ είσαι ο εαυτός σου κι όχι "μερικές γυναίκες". Κι αυτός αντίστοιχα ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που πιθανόν κι αυτός να έχει τις ανασφάλειες του.Μην πας με πιεστική σκέψη, ντε και καλά να γίνει ή να μη γινει κάτι.Πηγαινε να περάσεις καλά, όπως με ένα φίλο.Χωρίς προσδοκίες, χωρίς υποθέσεις.Πηγαινε να πιεις, να φας, να συναναστραφεις.Η ειλικρίνεια νομίζω πάντα πλεονεκτεί.Όσο για το λογαριασμό, νομίζω να δώσεις το μεριδιο σου. Σε περίπτωση που δε θελήσεις δεύτερο ραντεβού, να μη νιώθεις υποχρεωμένη.Καλή τύχη!
Τι να πρωτογράψει κανείς! Θα μείνω στα κυριότερα.1. Μην ακούς τις φίλες σου.2. Δεν χρειάζεται να του πεις την ιστορία της ζωής σου ούτε πόσα ραντεβού έχεις βγει, ούτε με πόσους έχει πάει κλπ. κλπ.3. Σεξ κάνουμε όταν θέλουμε και οι δύο όχι μόνο ο ένας. Οπότε κάντο αν το θες πραγματικά και όχι επειδή εκείνος μπορεί όπως λες να το περιμένει.4. Αν δεν βάλει προφυλακτικό του το ζητάς.5. Εννοείται κάνεις κίνηση να πληρώσεις. Το πιο πιθανό είναι να κεράσει και να μην σε αφήσει αλλά αν όχι αφήνεις τα χρήματα στο τραπέζι. Όχι σε αυτόν.6. Χαλάρωσε. Δεν δίνεις εξετάσεις.
Μμμμμ...επιθεσουλα.τελεια...μ' αρέσουν αυτά.θα απαντησω λοιπόν και στους δυο σας,ΔΕΝ ειμαι εδώ να βοηθώ κανέναν,ειμαι εδώ να πω την άποψη μου,σας αρέσει ή όχι.Αυτά...?
Savage μου, άπειρη είναι η κοπέλα και εκτός κυκλοφορίας τα 20 τελευταία χρόνια. Άσε που τα φούσκωσαν και οι φίλες/φίδες και έχει πανικοβληθεί η έρμη. Εγώ το βρίσκω λογικό να αντιδρά έτσι κομματάκι σπασμωδικά. Καθένας μας όμως έχει το δικαίωμα στην έκφραση της άποψης του. Δωμέσα έχουμε δημοκρατία, λέμε!!! ;)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ