ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2018 | 18:32

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε

Βαρέθηκα αυτήν την υποκουλτούρα της ελληνικής τηλεόρασης! Και δεν το λέω με ελιτίστικη διάθεση ή έπαρση αλλά συγγνώμη κι όλας χεστήκαμε για το τι χρώμα βρακί φορούσε ο κύριος παπαρόγλου στα εγκαίνια. Αντί να βάλουν καμιά συνέντευξη ενός παιδαγωγού, κανένα ντοκιμαντερ, καμια ποιοτική ταινία μας έχουν μπουχτίσει στην σαχλαμάρα. Ήμαρτον πια και το κάψιμο έχει όρια. Θα μου πείτε επιλογή είναι. Μμμ δεν νομίζω. Όταν η τιβι παίζει μονίμως τι είπε και που έκλασε ο κάθε παλιάτσος μάλλον πρόκειται για συνειδητή γαλούχηση στην σαχλαμάρα από τους υπεύθυνους των προγραμμάτων, διότι επιλογή να δεις κάτι να νιώσεις άνθρωπος δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου ή υπάρχει σε τόσο περιορισμένο βαθμό που είναι σαν να μην υπάρχει. Κρίμα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Μετακόμισα πρόσφατα, χάρισα την τηλεόραση κ δεν την αντικατεστησα. Όπως τα λες είναι, μια απέραντη χωματερή η ελληνική τηλεόραση. Υπάρχουν ωραιότατα πρόγραμματα που μπορεί κανείς να βρει αλλιώς, μέσω ίντερνετ, συνδρομών κτλ. Αλλά το συμπέρασμα κατά τη γνώμη μου είναι ενα : ανελπιστη ελευθερία κ ηρεμία χωρίς τηλεόραση κ Facebook.
Η απλώς βγάλε την τηλεόραση γενικώς! Δύο χρόνια μένω στο σπίτι μου και αποφασισα οταν μετακόμισα να την χρησιμοποιώ σαν "βαζο". Να μην την βαλω καν στην πρίζα.Και πέρασε ο καιρός..Δε νιώθω οτι χάνω τίποτα, αντίθετα κέρδισα πολλα: χρόνο, ασχολίες, χρόνο με μένα.
Μπορεί να μην έχουμε την τηλεόραση που θέλουμε, αλλά σε ένα μεγάλο βαθμό έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει. Είναι και αυτό θέμα εκπαίδευσης βέβαια, αν υπήρχαν πέντε εκπομπές σαν πχ. το Ομιλείτε Ελληνικά (με τη Χούκλη, στην ερτ, προ αμνημονεύτων) θα μαθαίναμε να ψυχαγωγούμαστε με τέτοιου τύπου προγράμματα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ