ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2018 | 10:14

Κουράστηκα

Και φταίω εγώ. Γιατί να είμαι τόσο χαζή; είμαι 20 και δίνω 3η φορά πανελλήνιες. Την πρώτη έδωσα χωρίς φροντιστηριο, τη δεύτερη τα παράτησα στο τέλος αλλά τα πήγα πολύ καλύτερα (περνούσα) και τώρα η 3η. Ζηλεύω τόσο που βλέπω τα παιδιά της ηλικίας μου να μένουν μόνα τους, να έχουν σχέση, να βγαίνουν, να βάφονται, να πηγαίνουν ερασμους. Και εγώ? Σπιτι.. Μέσα... Είμαι πιο λευκή από ποτέ. Ούτε ο ήλιος δεν με βλέπει. Όλα από ένα καπρίτσιο. "Να περάσω νομική να κλείσουν τα στόματα." Να πω ειλικρινά πως έπρεπε να δηλώσω εκεί που περνούσα να σηκωθώ να φύγω όχι να τρώω στη μάπα τον κάθε πικραμένο. Αλλά σιγά μην με έστελναν οι δικοί μου. Είναι και η κοινωνική κατακραυγή στη μέση... Φφφ έτσι είναι ο 21ος αιώνας; ας με κάψουν και σαν μάγισσα να τελειώνουμε... Έχω κουραστεί.. Τόσο πολύ. Θέλω μια παύση.. Ενα διαλλειμα.
12
 
 
 
 
σχόλια
Έχω δώσει 2 φορές πανελλήνιες. Την 2η που οοοοολοι μου οι φιλοι, συμμαθητές, γνωστοι περνούσαν καλά στις καινουριες τους ζωες, εγω είχα πέσει στα ταρταρα. Αυτό που με κρατούσε ήταν η σκέψη ότι ο, τι κανω τώρα, το κανω για τον εαυτό μου. Λιγοι θα χαρούν πραγματικά για το εαν είσαι ευτυχισμένος, ειτε στη μία σχολη, ειτε στην άλλη.,είτε πουθενά. Δίνεις εναν αγώνα αυτή τη στιγμή, αλλά να τον κάνεις για σένα, οχι για τους άλλους. Στην δική μου περίπτωση, τη 2η χρόνια πέρασα στη 2η σχολή της επιλογής μου (πρακτικά παλι απετυχα). Αλλά ήταν η καλύτερη αποτυχία της ζωής μου. Οσο για τη νομικη, ενας φίλος πέρασε νομική για τους ίδιους λόγους που θέλεις κι εσύ. Έτσι, για να την πει σε όλους που δεν πιστευαν σ'αυτον. Όχι ότι του βγήκε σε κακό, εκλεισε και πολλά στόματα είναι η αλήθεια όταν πέρασε εκει, αλλά τώρα πιστεύει ότι όλα είναι μια μπούρδα. Το ειδος της δουλειάς που κάνεις δεν σε κάνει ανωτερο άνθρωπο. Είναι κρίμα όταν ακόμα κι εμείς οι ίδιοι αξιολογούμε τον εαυτό μας με βάση την ιδιότητά μας. Πραγματικά σου εύχομαι να επιτύχεις! Καλη δύναμη στον αγώνα σου! Να μας ενημερώσεις όταν τελειώσεις ε!
Αν το κινητρό σου ειναι οι γονεις και τι θα πει ο κόσμος θα αποτυχεις. Ακόμα κι αν περάσεις.Διάβασε και πέρνα για να κερδίσεις εσύ όσα ζηλευεις. Δε τους χαρίστηκαν, ξέρεις. Πέρνα σε μια σχολή που θέλεις, η νομική, αν δεν ξέρεις τι θα κάνεις ΑΦΟΥ την τελειώσεις, ειναι μια αχρηστη σχολή. Και το στατους της δε θα σε πάει πολύ μακριά.Διαλειμμα θα κάνεις όταν περάσεις. Άντε ενα μικρο τώρα την πρωτομαγιά. Όρμα.
Το "όσα ζηλεύεις, δεν τους χαρίστηκαν" ο τρόπος που το θέτεις ακούγεται σαν να με λες αχάριστη που μου δίνονται ίσες ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλευομαι. Πίστεψε με, τα αποτελέσματα δεν με βρήκαν σε νησί, ούτε πήγαινα ΤΑ φροντιστήρια, ούτε τίποτα όπως αυτοί.
Ζηλεύεις και τους Βαρδινογιάννηδες για τα λεφτά τους;Ο καθένας ξεκινάει από άλλη βάση. Θες δε θες. Αν εσύ δε μπορούσες να πας φροντιστήρια, σίγουρα είναι πιο δύσκολο.Αλλά αν θες κάτι, πρέπει να προσπαθήσεις. Με αυτά που έχεις. Ακόμα κι αν είχαν κάτι ή πολλά παραπάνω, ΓΡΑΨΑΝΕ. Να μη τα ριχνουμε ολα στο "αν είχα κι εγώ, θα..." Δε το ξέρεις. Το υποθέτεις. Και η υπόθεση αυτή δεν είναι σοβαρή βάση για να συζητήσουμε τη ζήλεια σου. Την οποία εσύ ανέφερες στην εξομολόγηση, δεν την συνήγαγα εγώ.
Εγώ έθεσα τη ζήλια σε μια θετική βάση. Ότι θα ήθελα και εγώ όσα ανέφερα πιο πάνω. Εσύ κατάλαβες ότι ζηλεύω τα λεφτά τους, κάτι που δεν ισχύει. Μην έχεις την μύγα.Και όχι δεν είναι υπόθεση. Δεν είπα πουθενά αν αντίθετα με εσένα.
Χαρά στο κουράγιο σου! Εγώ δίνω πρωτη φορα φέτος και εκεί που έλεγα για κτηνιατρική στανταράκι στην αρχή της χρονιάς τώρα που δεν πιανω με τίποτα τα μόρια απλά παω να γράψω χωρίς να ξέρω τι θέλω... Και δεν ξαναπερνάω αυτό το πραγμα όπου και αν περασω. Επίσης δεν ξέρω αν θέλω Αθήνα ή Θεσσαλονίκη
Ελπίζω να βοηθήσει το story μου: κακοκαιρι 2013 ξεκιναω την προετοιμασια για πανελλαδικες. Εχω πολύυ αγχος, τα χαλαω και με την τοτε κολλητη μου και ειμαι χαλια. Αππφασισα να μην δωσω. Ημουν πολυ καλη μαθητρια. Ειπα θα το παω για του χρονου. 2015. Ψυχολογικα χειροτερα. Κρισεις αγχους, αυτοκαταστροφη, μιζερια, μαυριλα. Τελικα πηγα απλα να δω πως ειναι. 9.200 περιπου χωρις να ανοιξω βιβλιο! 2016 ξανα τα ιδια. Δεν αφηνα τον εαυτο μου να ηρεμισει. Δεν μπορουσα να κοιμηθω, να ησυχασω, να ειμαι καλα. 2017 η ιστορια επαναλαμβανεται. Αλλα ο Ιουνιους του 2017 ηταν τελικα ο καθοριστικος: 16.500 μορια φιλολογια Απθ! Πρωτη επιλογη. Μεσα σε ολα αυτα τα χρονια: πονεσα, χτυπηθηκα, εκανα κακο σε μενα, υπεφερα. Αξιζε; Σημερα ειμαι στην πιο ωραια φοιτητουπολη αλλα εξακολουθω να ειμαι ετσι με τον εαυτο μου. Δεν εισαι χαζη που προσπαθεις! ΚΑΝΕ ΤΟ ΟΜΩΣ για σενα!!! ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΔΕΣ ΤΙ ΘΕΣ πραγματικα! Ποια κοινωνικη κατακραυγη γλυκο μου; ειναι δυνατον; καπως ετσι σκεφτομουν και εγω και με αφηνα πισω. Έλεγα πως αν δεν γραψω 19000, δεν φευγω. Βλακειες. Αν θες να μιλησουμε με mail, στειλε .

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ