ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Μήνυμα Μητσοτάκη σε μαθητές: Δεν προχωράει κανείς σήμερα αν δεν δουλέψει σκληρά

Μήνυμα Μητσοτάκη σε μαθητές: Δεν προχωράει κανείς σήμερα αν δεν δουλέψει σκληρά Facebook Twitter
2

Χαιρετισμό στο Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (Junior Achievement Greece), απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που συνομίλησε με παιδιά που ασχολούνται με τη μαθητική επιχειρηματικότητα και επισκέφτηκε τα περίπτερα όπου ενημερώθηκε για τις ιδέες τους.

«Ανάμεσά σας θα βρεθούν οι επιχειρηματίες που θα κρατήσουν όρθια τη χώρα τις επόμενες δεκαετίες που έρχονται. Δεν θα γίνετε κατ' ανάγκη όλοι επιχειρηματίες. Κάποιοι όμως που δεν σκέφτηκαν ποτέ ότι θα μπορούσαν, θα γίνουν ως αποτέλεσμα της ενασχόλησής σας με τη μαθητική επιχειρηματικότητα», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει το θεσμό και θα ενθαρρύνει το υπουργείο Παιδείας ώστε η διδασκαλία της επιχειρηματικότητας να ενσωματωθεί με πιο οργανωμένο τρόπο στο επίσημο πρόγραμμα.

Μήνυμα Μητσοτάκη σε μαθητές: Δεν προχωράει κανείς σήμερα αν δεν δουλέψει σκληρά Facebook Twitter

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως όταν εκείνος γύρισε στην Ελλάδα έπειτα από σπουδές και εργασία στο εξωτερικό πριν από 20 χρόνια, η κοινωνία εξακολουθούσε να βλέπει με καχυποψία την επιχειρηματικότητα, ως κάτι κακό.

«Εσείς μεγαλώσατε στα χρόνια της κρίσης και στο δικό σας χαμόγελο βλέπω την αισιοδοξία της νέας Ελλάδας που γεννιέται. Σας προτρέπω να κρατήσετε ζωντανά τα βιώματα αυτής της εμπειρίας που αποκτήσατε μέσα από την ενασχόληση με τη μαθητική επιχειρηματικότητα. Μαθαίνετε να συνεργάζεστε, να κατανέμετε ρόλους, να εκφράζετε προοπτικές και σχέδια με τρόπο οργανωμένο, να ξεπερνάτε δυσκολίες, να δουλεύετε, να εργάζεστε σκληρά», υπογράμμισε.

Μήνυμα Μητσοτάκη σε μαθητές: Δεν προχωράει κανείς σήμερα αν δεν δουλέψει σκληρά Facebook Twitter

Πρόσθεσε επίσης πως ένας καθηγητής επιχειρηματικότητας στο πανεπιστήμιο στο οποίο σπούδασε, έλεγε ότι η επιχειρηματική επιτυχία είναι 10% έμπνευση και 90% σκληρή δουλειά. «Δεν προχωράει κανείς σήμερα αν δεν δουλέψει σκληρά», επισήμανε.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
2

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια