Η Anne Hathaway αποστομώνει όσους ασχολούνται με το σώμα και τα κιλά της

Η Anne Hathaway αποστομώνει όσους ασχολούνται με το σώμα και τα κιλά της Facebook Twitter
4

Δεν είναι από τις πιο συμπαθείς ηθοποιούς και το ξέρει. Γι' αυτό, όπως αποκάλυψε πρόσφατα, όταν η συζήτηση έρχεται στην κριτική και τα σχόλια των haters έχει αναγκαστεί να γίνει σκληρόπετση για να αντέξει. Ωστόσο, η Anne Hathaway σε ένα πράγμα είναι απολύτως κατηγορηματική και δεν επιτρέπει παρανοήσεις και σχόλια. 

Και αυτό είναι το body-shaming. 

«Το πώς νιώθει ο κόσμος για 'μένα δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνομαι εγώ. Ούτε το πώς θα ήθελε να μου συμπεριφερθεί. Αν, όμως, υπάρχει κάτι που έχει ειπωθεί για 'μένα στο πλαίσιο μιας καλοπροαίρετης κριτικής και είναι κάτι πάνω στο οποίο μπορώ να δουλέψω θα το κάνω», είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή της στο "Muse" η ηθοποιός.

Μέχρι που ένα σχόλιο στο Instagram δημιούργησε ένα μικρό ντόμινο αντιδράσεων. Το σχόλιο έλεγε ότι η ηθοποιός πάχυνε και ακολούθησαν κι άλλα στο γνωστό ύφος μέχρι που η Hathaway αποφάσισε να απαντήσει, ποστάροντας όχι μόνο το δικό της σχόλιο, αλλά και ένα βίντεο από την προετοιμασία της για μια νέα ταινία. 

«Αυτό το διάστημα βάζω βάρος για τις ανάγκες ενός νέου ρόλου και η προσπάθεια πηγαίνει καλά. Για όλους εκείνους που ετοιμάζονται να σχολιάσουν αρνητικά τα έξτρα κιλά, το πρόβλημα δεν είναι δικό μου, είναι δικό σας», έγραψε η ηθοποιός ως λέζαντα στο βίντεο της προετοιμασίας της, το οποίο μέχρι στιγμής έχει περισσότερο από 1 εκ. προβολές στο Instagram.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Την ώρα που γέμιζαν τις στάμνες τους στο πηγάδι και αφού είχαν αρμέξει τα γίδια, γυρνάει η μια Κατίνα και λέει στην άλλη Κατίνα: "παραπάχυνες μωρή".Και τι της απαντάει η πρώτη Κατίνα; (εδώ η αγωνία κορυφώνεται). Της απαντάει "εσύ να κοιτάς την δουλειά σου".Εεεε, την αποστόμωσε ότι και να πεις.
Φυσικά και είναι δικό τους πρόβλημα γλυκιά μου.Η κριτική άλλωστε είναι ευχάριστη και αποδεκτή μόνο όταν είναι θετική.Αν είναι αρνητική πρέπει να τους "αποστoμώνεις" και μάυρο φίδι που τους έφαγε...