ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.4.2018 | 20:34

Ολα μαζί

αυτος ο τελευταίος χρόνος ειναι απο του πιο δύσκολους που εχω βιώσει ! Αποφάσισα να δώσω πανελλήνιες στα μεσα της χρονιάς μια και πέρσι δεν έδωσα. Κλεισμένη μεσα στο σπιτι ενα 7μηνο κανω την μαύρη υπομονή. Εχω πολλα κενά στα μαθήματα δυστηχως αλλα προσπαθώ και το παλεύω. Μεσα σε ολα αυτα έχουμε αρκετούς τσακωμούς μεσα στο σπιτι. Υπάρχει ένταση γενικότερα. Εχω βαρεθεί τις φωνές εχω κουραστεί. Και μεσα σε ολα αυτα εγω τρώω και συνεπώς παχαίνω. Παντα είχα θεμα με τα κιλά αλλα φετος εχω ξεπεράσει και καθε μα καθε όριο. Νιωθω το άσχημα με εμένα που με άφησα να γίνω ετσι, με το σώμα μου που εχω βαρύνει, ντροπή και αμηχανία με τους γύρω μου. Ειμαι τελείως μονη δεν εχω κανέναν που να ειναι δίπλα μου σε αυτη την δύσκολη φάση και αυτο με κανει να νιωθω χειρότερα οσο και μοναχική και αν ειμαι. Το ξερω πως δεν θα ταυτιστειτε αλλα μονο που το διαβάσετε σας ευχαριστω πολυ. Καλα να περνάτε!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Σκεψου οτι οι πανελληνιες πλησιαζουν και εχεις την ευκαιρια να πετυχεις κατι που θες πολυ..και η αποτυχια επιτυχια ειναι! Ρωτα τον εαυτο σου αν διαβαζεις οσο περισσοτερο μπορεις..αν απαντησεις ναι τοτε να ειναι ικανοποιημενη με το οποιο αποτελεσμα,αν οχι ψαξε βρες το λαθος και διορθωσε το αμεσα! Καλη επιτυχια σου ευχομαι :)