Εντοπίστηκε η σορός του πιλότου του Μιράζ, Γιώργου Μπαλταδώρου

Εντοπίστηκε η σορός του πιλότου του Μιράζ, Γιώργου Μπαλταδώρου Facebook Twitter
1

Εντοπίστηκε η σορός του χειριστή του Mirage 2000-5, που κατέπεσε ανοιχτά της Σκύρου την Πέμπτη το μεσημέρι.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το πλήρωμα ενός αλιευτικού σκάφους από τη Σκύρο εντόπισε τη σορό του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργου Μπαλταδώρου, καθώς και μερικά από τα συντρίμμια του Μιράζ.

Ο δήμαρχος Σκύρου, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι επιβεβαιώθηκαν οι πρώτες πληροφορίες ότι ο πιλότος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Πολλοί ψαράδες από τη Σκύρο και κοντινά νησιά πήραν μέρος στις έρευνες, καθώς το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα, ο αντιπτέραρχος Κώστας Ιατρίδης δήλωσε, στην ΕΡΤ, πως η χαμηλή νέφωση και η αφρικανική σκόνη αποτέλεσαν σοβαρό εμπόδιο για τον άτυχο πιλότο, καθώς είναι πολύ πιθανό να έπαθε παραίσθηση, κάτι που το παθαίνουν οι πιλότοι όταν βρίσκονται σε τέτοιες συνθήκες.

Όπως είπε ο κ. Ιατρίδης, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγεις από την παραίσθηση και ο μόνος τρόπος είναι να πιστέψεις στα όργανα, και αυτό  λένε και οι κανόνες και οι σχολές τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού. Πρόσθεσε ότι καμιά φορά είναι τόσο έντονη η αίσθηση της παραίσθησης, που δεν πιστεύεις στα όργανα και πας να διορθώσεις την κανονικότητα γιατί νομίζεις ότι είσαι σε κλίση ή ανάστροφα και εκεί χειροτερεύεις την κατάσταση.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Εργαζόμενοι και ασθενείς με εγκαύματα από ακτινοβολία UV σε χειρουργείο

Ελλάδα / Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Εργαζόμενοι και ασθενείς με εγκαύματα από ακτινοβολία UV σε χειρουργείο

Αρκετοί εργαζόμενοι εμφάνισαν συμπτώματα όπως πονοκεφάλους, ζαλάδες και άλλες παρενέργειες, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία για τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία τόσο του προσωπικού όσο και των ασθενών
LIFO NEWSROOM
Μετς: Βίντεο από την στιγμή που ΙΧ στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

Ελλάδα / Μετς: Βίντεο από την στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε σορός άνδρα τυλίγεται στις φλόγες

ο όχημα, το οποίο έφερε ξένες πινακίδες, φέρεται να ήταν σταθμευμένο για αρκετό καιρό στο σημείο, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής
LIFO NEWSROOM
Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Ελλάδα / Κτηματολογικά γραφεία: Σε αργία οι υπάλληλοι του Κτηματολογίου που εμπλέκονται στο κύκλωμα

Με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά, το κύκλωμα προχωρούσε στην κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση αιτημάτων έκδοσης εγγράφων και πιστοποιητικών σε Κτηματολογικά Γραφεία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μετά τα μεγάλα λόγια ήρωας κλπ για τον πιλότο θα πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα για την οικογένειά του, όπως σύνταξη, επίδομα ή να προσληφθεί άμεσα η σύζυγος σε υπηρεσία της αρεσκίας της ή σε ΔΕΚΟ για να έχουν αξία οι φιλοφρονήσεις και μη μου πει κανείς ότι δεν προβλέπεται από το νόμο, άμεσα να ψηφισθεί, αλλιώς θα είστε για γέλια και κλάματα.