ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.4.2018 | 00:51

Περιμένω..

Περιμένω ακόμα,Περιμένω να έρθεις να με βρείς,Περιμένω και δε ξέρω το γιατί και το πως,.Περιμένω ενω τίποτα δε μαρτυρά τέτοια πρόθεση,Δε ξέρω για πόσο,Αλλά περιμένω και ελπίζω να συμβεί.Γιατί πάντα ήλπιζα στα ανέλπιστα και δεν άλλαξα τελικά και τόσο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Το σωστό είναι να μην περιμένεις.. Το σωστό είναι να προχωράς τη ζωή σου..Το σωστό..Αλλά όσο και αν δεν το παραδεχόμαστε στους άλλους, έχουμε αυτή την ελπίδα..Και ας δεν βγάζει νόημα..Πάντα υπάρχει εκεί σαν αναμμένη φλόγα.
Πόσο σε καταλαβαίνω. Και πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε, καμιά φορά, αυτό το παραμυθιασμα και την ελπίδα πως θα γίνουν ακόμα και τα πιο άπιαστα όνειρα μας πραγματικότητα. Όσο κι αν αυτό μας πονάει, είναι απορίας άξιο το πόση δύναμη μας δίνει αυτό το ίδιο για να συνεχίσουμε να υπομενουμε άλλα πράγματα που είναι δύσκολο πολύ να αλλάξουν στη ζωή μας. Εύχομαι να γίνει αυτό που περιμένεις.

Απεργία την Πρωτομαγιά