ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2018 | 14:39

Νυχτερινές επισκέψεις από εριστικους συγγενείς

Γειά σας ποια είναι η γνώμη σας για επισκέψεις 10 η ώρα την νύχτα καθημερινά σχεδόν?για τώρα τον χειμώνα εννοώ που νυχτωνει πιο νωρίς? Είναι συγγενείς του αντρα μου.εντωμεταξη αυτοί ξέρουν ότι ο άντρας μου σχολαει πολύ αργά από την δουλειά..8 το βράδυ μέχρι να φάει να κάνει μπάνιο μετά θέλει να κοιμηθεί είναι κουρασμένος. Πιστεύετε ότι είμαι υπερβολική η ότι κάνω λαθος?γιατί ο άντρας μου δεν παίρνει θέση κ λέει σιγά μωρέ. ..
18
 
 
 
 
σχόλια
Συζήτα το με τον άντρα σου να βρείτε κοινή λύση, και αν δεις οτι καταλήγετε κάπου μπορείτε να τους το κόψετε,να μην ανοίγετε, να τους πείτε να μείνουν για λίγο γιατί είστε κουρασμένοι..Αρκεί να δεχτεί και ο δικός σου..Είναι άβουλος και προσπαθεί να το ξεπεράσει ή προκαλεί γενικά προβλήματα η στάση του?
Miracle** το πρόβλημα είναι ΠΟΛΥ βαθύτερο... Ο άνθρωπος άγεται και φέρεται από συγγενείς, εσένα δεν σε υπολογίζει... απορώ: τη λέξη διαζύγιο δεν την ξέρεις; Τι κάνεις με αυτόν τον άνθρωπο, δεν σε στηρίζει, δεν τον αγαπάς, σε κλέβει... τι μέλλον βλέπεις να έχετε;
Τι σημασία έχει η γνώμη μας; Εδώ λείπει κοινή απόφαση από εσας ως ζευγάρι.Αν θες πάντως άποψη, ο αντρας σου ειναι χέστης. Και σίγουρα δεν ειναι αφέντης του σπιτιού του. Καλή τυχη να τα βγάλεις πέρα μαζί του.
Σε αυτό δεν έχεις άδικο έτσι είναι.είμαι η εξομολογουμενη..Του έχουν πάρει τον αερα γενικώς όλοι κ τον κάνουν ότι θέλουν επειδή τους πάει με το αμάξι από δω από κει τους παραγγελνει φαγητό κ τετοια.γιατί να μην έρθουν αφού βρήκαν μαλακά μου λέτε?
Την επόμενη φορά θα τους υποδεχτείς ανοίγοντας την πόρτα με τα νεγκλιζέ. Ή ακόμα και με σκέτο βρακί αν το λέει η περδικούλα σου. Θα ντραπούν και δεν θα ξαναπατήσουν. Άμα σου σχολιάσει κάτι ο άντρα σου ή στραβώσει θα του απαντήσεις "σιγά μωρέ". :)
Καλή ιδέα. Γενικώς.Παίζει όμως να έχουν αποθρασυνθεί τόσο, που να της πουν "καλε, δε ντρεπεσαι να υποδέχεσαι επισκέπτες σα πόρνη; ρίξε κάτι πάνω σου και κάνε μας κανα καφέ"Ή κάτι σε αυτα τα πλαίσια. Δε θα με εξέπληττε...
Ούτε εμένα θα με εξέπληκτε εδώ αυτό προσκαλουνται μόνοι τους κ νομίζουν πως είμαι κορόιδο σαν τον άντρα μου αλλά θα τους βάλω εγώ στην θέση τους
Ότι μπήκαμε στην Άνοιξη βρε Miracle, και η μέρα ολοένα και μεγαλώνει.Κατά τ' άλλα, πρέπει να βάλεις τα όριά σου, είναι και δικό σου σπίτι.Μια ιδέα που μου ήρθε τώρα είναι να λες: "Εγώ παιδιά είμαι κουρασμένη, με συγχωρείτε", και να κλείνεσαι στο υπνοδωμάτιο. Αν το κάνεις 3-4 φορές μια χαρά θα αλλάξουν οι ισορροπίες. Καταρχήν ο άντρας σου θα βαρεθεί να τους εξυπηρετεί.