ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2018 | 17:21

Εγώ τι να πω

που ανακαλύπτω πασχαλιάτικα πως η μάνα μου έχει γκόμενο;;;;; Τόσα χρόνια μόνη της καλά δεν ήταν;;; Ας μου το έλεγε να μην έρθω αλλά δεν έχει τα κότσια. Μου έχει μείνει με το τηλέφωνο στα χέρια και στο μπαλκόνι για μαλάκα με πέρασε; Ούτε στα μάτια δεν με κοιτάζει της βάζω τις φωνές στο άσχετο και δεν μιλάει γιατί είναι ένοχη. Αν ήταν άλλες φορές θα με κατσάδιαζε και ούτε ποτέ της μιλάω άσχημα. Είμαι μέσα στα νεύρα και δεν με ρωτάει τι έχω για να μην τα ακούσει. Πήρα και την δικιά μου γιατί πάω να σκάσω και δεν με καταλαβαίνει με έφτιαξε και αυτή δεν νιώθει τίποτε. Καλύτερα να μιλάω με τον εαυτό μου. Υποψιάζομαι μήπως έχουν μιλήσει μεταξύ τους και μου ανεβαίνει η πίεση. Και καλά πως να μου το φέρουν. Πολύ ήσυχη την άκουσα καθόλου δεν παραξενεύτηκε στάνταρ μιλημένη είναι δεν μπορεί. Έτοιμη να μου αρχίσει τις ιστορίες πως θα έπρεπε να χαίρομαι και πως είναι ακόμη νέα και ωραία. Λες και πρέπει να έχει γκόμενο επειδή δεν είναι γριά και άσχημη. Να χαρώ λέει η αναίσθητη θα την ξαναπάρω μου την έδωσε τώρα σε λίγο θα μου πούνε να τον καλωσορίσω και να τον πάω στην κρεβατοκάμαρα φρίκη με πιάνει που το σκέφτομαι. Δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα αν είναι άντρας ας έρθει ο ίδιος να μου το πει αλλά στάνταρ για κότα τον κόβω άργησε η μάνα μου αλλά βρήκε. Δεν μπορώ θα σηκωθώ να φύγω να μην της κάνω και χαλάστρα της γυναίκας.
10
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς δεν φαίνεται να την αγαπάς τη μητέρα σου. Τη θέλεις φυλακισμένη και δυστυχισμένη να είναι stand by μόνο για εσένα. Της στερείς αυτό που για τον εαυτό σου και για όλους τους άλλους το θεωρείς αναγκαίο, δηλαδή την χαρά της συντροφικότητας.Θέλεις απλά να μαραζωνει στη μοναξιά για να νιώθεις εσυ, ο μικροαστισμος και ο εγωισμός σου καλά. Άλλαξε άμεσα τρόπο σκέψης γιατί δεν έχεις κανένα δικαίωμα πάνω στη ζωή κανενός, πόσο μάλλον στου ανθρώπου που σε μεγάλωσε.Ελπίζω να λογικευτεις πριν χάσεις πράγματα που θεωρούσες δεδομένα. Και να εύχεσαι να μην γίνεις αιτία να μείνει μόνη της η μάνα σου για πάντα. Κάποια στιγμή θα το μετανιώσεις, φρόντισε να μην είναι αργά.
Πως το λέγανε αυτό που οι γιοι ζήλευαν τις μανάδες τους...; Κάτι με πλατυπους οιδίπους; Τεσπά Φρεντλι αντβαις πιες παγωμένο νερό κάνε παγωμένο ντους πανε παρακάτω κ άσε την μάνα σου ήσυχη
Ασε μας ρε αγορι μου , γιατι ανδρα δεν μπορει να σε πει κανεις. Ναι η μανα σου εχει γκομενο γιατι ειναι γυναικα εκτος απο μαμα. Εχει αναγκες σεξουαλικες ( ναι απο σεξ γεννηθηκες και εσυ ), εχει αναγκες συναισθηματικες που εσυ δεν μπορεις να καλυψεις. Το να εχει εναν ανδρα στη ζωη της χωρις να εξαπαταει κανεναν ειναι δικαιωμα της και ωωω φαντασου δεν μπορεις να εχεις αποψη για αυτο. Η μηπως περιμενες να ερθει ο φιλος της να σου ζητησει το χερι της μανα σου Παντως μονο απο τα γραφομενα σου ουτε εγω θα στο ελεγα... Σταματα να εισαι μπεμπης και να θες σε ολα την αποκλειστικοτητα της μαμας. (φαντασου προτιμησε , αν και δεν ημαστε σιγουροι, να το πει στην κοπελα σου παρα σε εσενα, τον γιο της.).
Δεν καταλαβα γιατι να μη βρει συντροφο η μανα σου; Μην τυχων και χασεις το κανακεμα? Η εσενα σε εκανε με τον κρινο; για χαλαρωσε και βαλε μυαλο κοτζαμ μαντραχαλος.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ