Πανηγυρίζει ο Λυμπερόπουλος για την Uber: Στο καλό και να μας γράφει

Πανηγυρίζει ο Λυμπερόπουλος για την Uber: Στο καλό και να μας γράφει Facebook Twitter
EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ
4

Ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, μετά την ανακοίνωση της Uber για την αναστολή της υπηρεσίας uberX στην Αθήνα, προχώρησε σε σχόλια εκφράζοντας ικανοποίηση και αποδίδοντας παράλληλα τα εύσημα στην ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών για τον επίμαχο νόμο.

«Ας καταλάβουν όλοι, ότι στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα την υπερασπίζονται και θα την τιμούν» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook.

Προσθέτει μάλιστα ότι «Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί ή δεν τον συμφέρει να τηρεί και να σέβεται τους νόμους της χώρας μας μπορεί να αποχωρεί και να μας γράφει...»

Στην ανακοίνωση του αναφέρει αναλυτικά: 

Ας καταλάβουν όλοι, ότι στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα την υπερασπίζονται και θα την τιμούν.

Ο νόμος 4530/2018 είναι προάσπιση των οικονομικών συμφερόντων της χώρας μας και των Ελλήνων πολιτών. Και πιστώνεται στην κυβέρνηση και στην ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών, τον κ. Σπίρτζη και τον κ. Μαυραγάνη.

Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί ή δεν τον συμφέρει να τηρεί και να σέβεται τους νόμους της χώρας μας μπορεί να αποχωρεί και να μας γράφει...

Δικαιοσύνη στην οικονομία και δικαίωση της εργασίας επεδίωξε -και το πέτυχε- μόνο η κυβέρνηση. Ουδείς από τα υπόλοιπα κόμματα. Κι αυτό δεν το ξεχνάμε..

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Κύριε Λυμπεροπουλε όλοι καταλαβαίνουμε οτι το μονοπώλιο του ταξί προστατεύεται χάριν ψηφοθηρίας. Όπως και όλοι καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να διατηρήσετε τα προνόμια που σας παρέχει η καρέκλα σας. Είναι όμως γεγονός ότι το κοινό αποστρεφεται την κουλτούρα του ταξί. Όπως είναι γεγονός ότι σε αυτόν τον τόπο οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται.Και δυστυχώς για εσας τωρα έχει δημιουργηθεί έντομο δίπολο στο σώμα ψηφοφόρων του κλάδου...