ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Το Μέγαρο Μουσικής είπε «όχι» στον Τόλη Βοσκόπουλο

Το Μέγαρο Μουσικής είπε «όχι» στον Τόλη Βοσκόπουλο Facebook Twitter
Eurokinissi
2

Ο τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος φέρεται να εισέπραξε «όχι» από το Μέγαρο Μουσικής στο αίτημα του να φιλοξενηθεί εκεί συναυλία του για τα 60 χρόνια καριέρας του.

Η διεύθυνση του οργανισμού αρνήθηκε στον Βοσκόπουλο τη διεξαγωγή συναυλίας στο χώρο επικαλούμενη «νέα στροφή» στο πρόγραμμα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάνης ο οποίος είναι διοργανωτής, στο ραδιόφωνο του Θέμα 104,6.

Ωστόσο οι υπεύθυνοι του Μεγάρου Μουσικής φαίνεται πως δεν γνώριζαν πως στη σκηνή μαζί με τον Βοσκόπουλο θα ήταν τόσο ο Σταμάτης Κραουνάκης, όσο και ο Μίμης Πλέσσας.

Όπως είπε ο κ. Λιάνης ο Τόλης Βοσκόπολουλος επιθυμεί πάρα πολύ να εμφανιστεί στο Μέγαρο. «Είναι επιθυμία του να εμφανιστεί στο Μέγαρο και μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης που είναι χορηγός της παράστασης θα το αναλάβει». Πάντως ο κ. Λιάνης εξέφρασε την πεποίηθηση ότι τελικά θα έχει αίσιο τέλος η υπόθεση αυτή.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάνης ανέφερε πως μετά την άρνηση, κατέθεσαν αίτημα για μεταφορά της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο και το Ηρώδειο.

Όπως εξήγησε όμως, φαίνεται πως τα νέα δεδομένα του προγράμματος, έκαναν τους υπεύθυνους του Μεγάρου να επαναξετάσουν το θέμα και ζήτησαν από τους διοργανωτές μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση.

Ελλάδα
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Νομίζω σωστός εισέπραξε το όχι .Προκειται για άλλο μουσικό είδος . Ενας αλλος χωρος θα ήταν πιο καταλληλος και για το ίδιο το κοινό για να απολαύσει του . Δεν συμφώνησα ούτε με τις εμφανίσεις του Πλιάτσικα ή της Μονικα στο Ηρώδειο ή και της Ζουγανέλη αν θυμάμαι καλά στο Μέγαρο Μουσικής παλιότερα