Η στιγμή που η Βασίλισσα Λετίθια τσακώνεται με την Σοφία, την ελληνίδα πεθερά της - ΒΙΝΤΕΟ

Η στιγμή που η Βασίλισσα Λετίθια τσακώνεται με την Σοφία, την ελληνίδα πεθερά της - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
6

Το βίντεο που κάνει τον γύρο των ΜΜΕ καταγράφει μια στιγμή έντασης ανάμεσα στη Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας και την ελληνίδα πεθερά της, τέως βασίλισσα Σοφία.

Ο δύο γυναίκες ξέχασαν για λίγο τα πρωτόκολλα και καυγάδισαν μπροστά στις κάμερες .

Η στιγμή της έντασης φαίνεται να έχει καταγραφεί κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών της ισπανικής βασιλικής οικογένειας στη Μαγιόρκα, την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών.

Η τέως Βασίλισσα Σοφία πόζαρε για τους φωτορεπόρτερ μαζί με τα εγγόνια της, την 12χρονη Λεονόρ και την 10χρονη Σοφία, έξω από τον Καθεδρικό Πάλμα όπου όλη η οικογένεια είχε συγκεντρωθεί για να εκκλησιαστεί.

Η Βασίλισσα Λετίθια πλησιάζει και μπαίνει μπροστά της. Ακολουθεί μια αμήχανη στιγμή με έντονη συνομιλία και τελικά έρχεται παρέμβαση του βασιλιά Φελίππε.

Η Λετίθια φαίνεται πως χαϊδεύει τα μαλλιά της Λέονορ και στη συνέχεια να προσπαθεί να πιάσει το χέρι της, που εκείνη τη στιγμή το κρατούσε η γιαγιά της. Εκείνη τραβιέται και δυσανασχετεί. Η Σοφία δείχνει ενοχλημένη που η νύφη της μπήκε μπροστά στις κάμερες τη στιγμή που πόζαρε και κάτι της λέει σε έντονο ύφος.

Όμως και η εγγονή φαίνεται πως τελικά ενοχλείται με τη στιγμή και σπρώχνει τα χέρια της γιαγιάς και της μητέρας της.

Το βίντεο έπαιξε σε πολλά ισπανικά ΜΜΕ και από πολλές γωνίες λήψης. Η βασιλική οικογένεια δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.

 
 
Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Δε καταλάβατε τί έγινε;Η γιαγιά πήγε να βγει μια αναμνηστική φωτογραφία με τις εγγονές και η Λετίθια ήθελε να το χαλάσει. Άγονταν και φέρονταν μπροστά τους χωρίς λόγο τάχα μου η μουχρίτσα να φτιάξει τα μαλλιά της κόρης κλπ. και χαλούσε επίτηδες το πλάνο, προφανώς για προηγούμενh αντιπάθεια που είχε, βρήκε αυτό τον τρόπο να τη σπάσει στην πεθερά.Ε, και τσατίστηκε η άλλη και την έκραξε. Καλά την έκανε. Τράβα κυρία μου παραπέρα να μας βγάλουν μια φωτο της προκοπής. : ))Αλίμονο που μιλάτε για την έννοια των βασιλιάδων κλπ. είναι ξεκάθαρο lifestyle show. Μην ξεχνάτε ότι η Λετίθια είναι και κορίτσι του λαού άλλωστε, δημοσιογράφος.
Η αμήχανη στιγμή, που η είδηση για τον τσακωμό της Λετίσια με τη Σοφία έχει περισσότερα σχόλια από την είδηση για την αίτηση αναίρεσης της αθωωτικής απόφασης για το Θεοφίλου...
Είμαι αντιβασιλικός από τον παππού μου κιόλας. Δεν πρέπει όμως να αμφισβητούμε την ελληνική καταγωγή της Σοφίας της πρώην βασίλισσας της Ισπανίας, αν εκείη θέλει να νιώθε ελληνίδα (και μάλλον θέλει): η θέση της αριστεράς ήταν πάντοτε να φύγουν οι βασιλείς, αλλά τώρα που έφυγαν, αν θέλουν να δηλώνουν έλληνες δεν πρέπει να μας πειράζει (παλλινόρθωση δεν θα γίνει ποτέ).
Με την ίδρυση του σύγχρονου Ελληνικού κράτους κάποιοι αποφάσισαν αυθαίρετα αυτή η οικογένεια να είναι οι βασιλείς μας. Μας τους φύτεψαν εδώ, θαρρείς και είμασταν αποικία τους. Ή για να είμαστε αποικία τους. Δεν μας συγχώρησαν το ο,τι τους στείλαμε από εκεί που ήρθαν. Δεν δηλώνουν Έλληνες, δηλώνουν Ελληνική βασιλική οικογένεια ή διάδοχοι, έχει διαφορά. Την Σοφία την προίκισε η καημένη η Ελλάδα που μάζευε ακόμη τα κομμάτια της, με προίκα γενναια. Αυτοί οι ανθρωποι νιώθουν Έλληνες όσο κι εγώ Σουηδός.