Αδειάζουν τα ράφια στην Κύπρο

Αδειάζουν τα ράφια στην Κύπρο Facebook Twitter
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ [Empty_supermarket_shelves_before_Hurricane_Sandy_Montgomery_NY] που λανθασμένα βάλαμε, αρχικά, χωρίς επεξηγηματική λεζάντα που να δηλώνει συγκεκριμένα ότι είναι φωτο αρχείου. Ζητούμε συγγνώμη.
41

ΑΠΟ ΤΟ News24 THΣ ΚΥΠΡΟΥ

Άδεια κινδυνεύουν να μείνουν τα ράφια των υπεραγορών στην Κύπρο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Υπεραγορών Αντρέα Χατζηαδάμου.  Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Χατζηαδάμου είπε πως τα αποθέματα των υπεραγορών αρκούν για ακόμα δύο τρεις ημέρες, προσθέτοντας πως αν δεν εξευρεθεί λύση και οι τράπεζες παραμείνουν κλειστές μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα υπάρξει πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, πλήθος κόσμου μαζεύτηκε από τις 7 το πρωί έξω από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας για να πάρει τρόφιμα, αφού λόγω της οικονομικής κατάστασης στην Κύπρο και της εκτεταμένης κλεισίματος των Τραπεζών, αρκετά άτομα δεν μπορούν να αποσύρουν χρήματα.

Υπολογίζεται ότι μέχρι το απόγευμα θα προσφερθεί βοήθεια σε τρόφιμα σε περίπου 1.200 οικογένειες, δικαιούχους και μη ενώ αρκετές εταιρείες και ιδρύματα έχουν επικοινωνήσει με το Δημαρχείο προκειμένου να προσφέρουν τρόφιμα για να δοθούν στον κόσμο που τα έχει ανάγκη.

41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί ΛΟΑΤΚΙ+ στον κόσμο για τα ταξίδια της νέας σεζόν

Διεθνή / Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί ΛΟΑΤΚΙ+ στον κόσμο για τα ταξίδια της νέας σεζόν

Με αφορμή τον Μήνας Υπερηφάνειας και τις χιλιάδες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτές τις ημέρες σε πόλεις όλου του κόσμου προς τιμήν του Pride, νέα έρευνα αποκαλύπτει τους must - visit προορισμούς για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα
LIFO NEWSROOM
Ιράν προς ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία: «Θα στοχοποιηθείτε αν παρέμβετε υπέρ του Ισραήλ»

Διεθνή / Ιράν προς ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία: «Θα στοχοποιηθείτε αν παρέμβετε υπέρ του Ισραήλ»

Η Τεχεράνη δηλώνει πως οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για το πυρηνικό της πρόγραμμα καθίστανται πλέον «ανώφελες», κατηγορώντας την Ουάσιγκτον για συνενοχή στα ισραηλινά πλήγματα
LIFO NEWSROOM
Προπαγάνδα Ισραήλ στο ελληνικό YouTube, ενόψει της αποστολής προς τη Γάζα

Διεθνή / Προπαγάνδα Ισραήλ στο ελληνικό YouTube, ενόψει της αποστολής προς τη Γάζα

Το GHF δέχεται έντονη κριτική τόσο από διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις όσο και από τον ΟΗΕ, για περιορισμένη διανομή βοήθειας, ελλιπή πρόσβαση και καταγγελίες για έλεγχο των δικαιούχων
LIFO NEWSROOM