ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής πανηγυρίζει το γκολ με ναζιστικό χαιρετισμό

24

O Σπύρος Σουγλέρης, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Αστραπής, στο τοπικό πρωτάθλημα της Πάτρας, σήκωσε το χέρι του και χαιρέτησε ναζιστικά, μετά από το τέρμα που πέτυχε κατά της ομάδας του Λιμνοχωρίου.

O ποδοσφαιριστής δηλώνει στο patraola.gr:

«Καταρχήν, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο πανηγυρισμός αυτός δεν είναι ναζιστικός. Είναι αρχαίος ελληνικός χαιρετισμός και πολλοί δεν το ξέρουν. Με την χθεσινή μου κίνηση, ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου προς ένα 20χρονο παιδί που μια ολόκληρη Ελλάδα έπεσε πάνω, χωρίς να έχει κάνει κάτι και χωρίς καν να ακουστεί η άποψή του. Ήθελαν να βγάλουν το άχτι τους πάνω του» ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια, δήλωσε πως «Ζούμε σε μια χούντα. Από την στιγμή που τιμωρούν ένα παιδί που χωρίς καν να δικαιολογηθεί δεν είναι δημοκρατία αλλά ναζισμός. Υποστήριξη στον παίκτη ήταν αυτό που έκανα και σε έναν παίκτη που τον πάω. Δεν είναι ένδειξη ως προς τις πολιτικές μου απόψεις».

Σε ερώτηση για το αν φοβάται πιθανή τιμωρία, ανέφερε: « Δε φοβάμαι. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Αν ξέρει ο καθένας τι ισχύει αυτός ο χαιρετισμός, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλιώς χαιρετούσαν οι ναζί και αλλιώς οι Αρχαίοι Έλληνες».

24

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΙ ΜΠΕΡΝΑΜ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αθλητισμός / Στο στόχαστρο ο Μπέρναμ για τις επαφές με τους ιδιοκτήτες της Σίτι: «Κανείς δεν είναι πάνω από τους κανόνες» απαντά

Βουλευτής των Φιλελεύθερων ζητά από τον Πρωθυπουργό να δώσει στη δημοσιότητα πλήρη λίστα με όλες τις συναντήσεις που είχε με τους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι
THE LIFO TEAM
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ INSTAGRAM ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Αθλητισμός / Αποχώρηση Ρονάλντο από Εθνική Πορτογαλίας: Η ομάδα έχασε πάνω από 300.000 ακολούθους στο Instagram

Ο λογαριασμός της εθνικής ομάδας στο Instagram είχε περίπου 24,9 εκατομμύρια ακολούθους πριν από τη διαμάχη, ενώ αυτή τη στιγμή εμφανίζεται να έχει 24,5 εκατομμύρια ακολούθους
THE LIFO TEAM
Η διπλωματική ασυλία του προέδρου της Μάντσεστερ Σίτι περιπλέκει το σκάνδαλο των 900 εκατ. λιρών

Αθλητισμός / Η διπλωματική ασυλία του προέδρου της Μάντσεστερ Σίτι περιπλέκει το σκάνδαλο των 900 εκατ. λιρών

Η διπλωματική ιδιότητα του Χαλντούν αλ Μουμπάρακ μπορεί να περιπλέξει τις επόμενες νομικές κινήσεις, την ώρα που η Premier League αποδίδει στη Σίτι συστηματική απόκρυψη οικονομικών στοιχείων - Τι αποκαλύπτουν οι FT
THE LIFO TEAM