ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.3.2018 | 10:49

Κεραυνοβοληθηκα

Σας έχει τύχει να δείτε κάποιον και να μείνετε με το ποσο σας αρεσει ;; Ε αυτό έπαθα χθες..είχα πάει βόλτα σε μια περιοχή σχετικά μακριά από τη δική μου, σταματώ στο περίπτερο να πάρω ένα μπουκαλάκι νερό, βλέπω το παιδί που δούλευε στο περίπτερο και έμεινα με το στόμα ανοιχτό . Σκέφτομαι να πάω πάλι σήμερα και ας μην είναι κοντά μου, μόνο και μόνο για να τον ξαναδώ . Θα ήθελα να κάνω και κάποια κίνηση ώστε να δείξω ενδιαφέρον αλλά πως προσεγγίζεις κάποιον την ωρα που δουλεύει εκεί ; πραγματικά από χθες σκέφτομαι μόνο αυτόν και αυτό δεν το παθαίνω σχεδόν ποτέ
9
 
 
 
 
σχόλια
Ελεος, πανεύκολο. Πας αγοράζεις κάτι και του λες να μπεις μέσα στο περίπτερο να του κάνεις παρέα και να πουλήσεις και καμία σοκολάτα. Που κολλατε ρε φίλε..
Καλή τυχη μέχρι να ανακαλύψεις τις βάρδιες του, το αν είναι ελευθερος, το αν ειναι έξυπνος, φανατικός, κοντός, ανάπηρος κτλ.Θα σου κοστίσει κατι παραπάνω με τόσες βόλτες. Αλλά αφού τον ειδες μια φορά και ξετρελλαθηκες...
Έχει τύχει να μείνω άφωνη από το πόσο όμορφος μπορεί να είναι κάποιος αλλά χωρίς να σημαίνει ότι έκοβα φλέβα. Τους θαύμαζα για την άρτια δομή τους καθαρά και σκεφτόμουν ότι θα γινόντουσαν εξαιρετικοί πίνακες, αυτόν τον θαυμασμό για την εξωτερική τελειότητα το έχω πάθει με γυναίκες πολύ πιο συχνά. Τώρα το να μ' αρέσει ο άλλος, στην κουβέντα το παθαίνω. Μ΄ενδιαφέρει το χιούμορ και το μυαλό του άλλου γενικά.
Και εμένα με ενδιαφέρει το μυαλό και το χιούμορ. Είναι σημαντικό το να με διεγείρει ο άλλος και εγκεφαλικά εκτός από εμφανισιακά και γι' αυτό θα ήθελα πολύ να βρω τρόπο να τον γνωρίσω :)
Καλώς το Λενιώ. Λοιπόν σου έχω την τέλεια ιδέα: θα πηγαίνεις κάθε μέρα και θα μου παίρνεις σοκολάτες. Θυσιάζω το κορμί μου για να ερθετε πιο κοντά. :Ρ Πάντως μόνο αν πέρναγες 4-5 φορές με κάποια συχνότητα ίσως πιάνατε μια κουβέντα. Είναι ωραία όμως αυτά τα χτυποκάρδια, να πας. Κι αν δεν βγει κάτι, τουλάχιστον δεν είναι στη γειτονιά σου! :)
Τέλος πάντων, μου άρεσε λίγο ένας κρέπα-boy ε και πηγαίναμε με τις φίλες μου να πάρουμε κρέπες. Οκ, οι κρέπες μας άρεσαν παραπάνω. Νομίζω κάτι του πα μια φορά και κάπως τον έκανα να γελάσει και κάπως έτσι έσπασε ο πάγος, άσχετα που μετά χάθηκα. Για μένα, ίσως και για πολλούς, το να σε κάνει κάποιος-α να γελάσεις ίσως είναι ένας τρόπος να κάνεις εντύπωση(θετική) τσεκάρεις κι αν ταιριάζει το χιούμορ σας. :)
Όσες σοκολάτες θες !χαχα Θα παω πάλι μεθαύριο και ελπίζω να τον πετύχω και να βρω το θάρρος να πω κατι παραπανω για να σπάσει ο πάγος ..Αφού μου αρέσει είναι κρίμα να μην προσπαθήσω καθόλου όσο και αν ντρέπομαι
Λοιπόν μία λάκτα-ορέο και μια ίον αμυγδάλου γιατί είναι σαν την πρώτη αγάπη. :Ρ Άντε και κίντερ μπουένο για να έχεις χρόνο να πείτε κατιτίς παραπάνω. :DΝα πας. Δεν έχεις κάτι να χάσεις, κι όπως κι αν πάει η φάση σας... δε θα φύγεις με άδεια χέρια! ??