ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2013 | 20:50

Με απέλυσαν για μια ερώτηση!!!!!

Μετά από αρκετό καιρό που ήμουν άνεργη βρήκα επιτέλους στα μέσα Ιανουαρίου δουλειά σε ένα μικρό γραφείο για θέση γραμματέως (Πολυτεχνείο έχω τελειώσει αλλά είχα τρελαθεί από την χαρά μου). Για μισθό μου είπανε 600 - 700 ευρώ μεικτά αλλά "θα το κλείσουμε οριστικά τέλος Φεβρουαρίου που θα πληρωθείς". Τις δύο τελευταίες βδομάδες του Φεβρουαρίου (13 ημέρες συγκεκριμένα) με πήρε ο εργοδότης μου μαζί του σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην επαρχία. Δεν με πείραξε ΚΑΘΟΛΟΥ, αρκεί που είχα δουλειά και ας μην είχε ειπωθεί τίποτα για ταξίδια προηγουμένως. Όταν ήρθε η ώρα να πληρωθώ ρώτησα τι μισθό θα πάρω τελικά (μου είπε 600 τον μήνα θα σου δίνω) και εκείνη την στιγμή έκανα το μεγάλο, όπως φάνηκε, λάθος: Τον ρώτησα, ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ, εάν για τα ταξίδια εκτός έδρας, που θα χρειαζότανε να κάνω τελικά πολλά στο μέλλον θα με πληρώνει κάτι εξτρά. Η απάντηση ήταν αρνητική, εγώ είπα "εντάξει, κανένα πρόβλημα, ρώτησα για να ξέρω επειδή είναι πρώτη φορά". Έκτοτε η συμπεριφορά του απέναντί μου άλλαξε, ήταν αρκετά απότομος και πολλές φορές αν όχι προσβλητικός πάντως εξαιρετικά αγενής. Σήμερα με απέλυσε λέγοντας μου ότι το αποφάσισε την στιγμή που "άρχισες να ρωτάς μαλακίες για τα εκτός έδρας"…Υ.Γ. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχω πληρωθεί τίποτα, μου είπε όταν έχω θα στα δώσω.
13
 
 
 
 
σχόλια
Ο/Η φίλος 31.3.2013 | 16:49 έχει δίκιο για τι δεν έκατσε να σου ρίξει και κανένα μανίκι σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι. Πόσο παπάρας μπορεί να είναι κάποιος.Όσο αναφορά τον πρώην ¨αφεντηκο" κανε τα νομικα .
Εννοειται πως πας αμεσα στην επιθεωρηση εργασιας!!!!!!!!!!!Ελεος πια με τους εργοδοτες-μαλακες που εκμεταλλευονται την αναγκη του αλλου για δουλεια και τον πατανε με τετοιο τροπο.
ο τύπος είναι μεγάλο καθίκι και πρέπει να το έχει σύστημα, φυσικά και πληρώνονται τα εκτός έδρας κοπέλα μου, το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε φίλη μου. Καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας, ίσως να μην το ξέρουν πολλοί, αλλά μπορείς να τον κυνηγήσεις. Η φίλη μου έπεσε σε υπάλληλο της επιθεώρησης που είτε είχε κέφια είτε είχε καεί η γούνα κάποιου δικού του προσώπου, και στρίμωξε τον εργοδότη, η φίλη μου πήρε μέχρι δεκάρας τα χρωστούμενα. Ακόμα όμως και να μην τα είχε πάρει τουλάχιστον θα είχε ηθική ικανοποίηση.
Εγώ πάντως που είχα να πληρωθώ 6 μήνες και όποτε έπαιρνα τηλέφωνο μου απαντούσαν πως είναι σε meeting ή οτι θα μου τα βάλουν εντός των ημερών στην τράπεζα, κουράστηκα, τηλεφώνησα επιθεώρηση εργασίας τετάρτη μεσημέρι, πέμπτη μου τηλεφώνησε η επιθεώρηση και η εταιρεία και μου ειπαν πως θα πληρωνόμουν την επόμενη ημέρα και έτσι και έγινε! Παρασκευή μου βάλανε όλα όσα μου χρωστούσαν!
εμενα μου φαινεται το εκανε επιτηδες για να μη σου δωσει τιποτα... πολλοι το εχουν σαν τακτικη να παιρνουν ενα ατομο για ουτε μηνα σχεδον, να τον διωχνουν για ψυλλου πηδημα να μην του δινουν μια και στη θεση του να παιρνουν αλλον και ξανα τουμπαλιν... εννοειται και δεν ρωτησες μαλακια απλα βρηκε δικαιολογια! απαιτησε τα χρηματα σου και πηγαινε απλα και ενημερωσε για αρχη προφορικα ικα και στην επιθεωρηση εργασιας. λογικα θα εχει παντου μεσα θα τον ενημερωσουν οτι κινεισαι ετσι και θα στα δωσει...
Αυτό συνέβη με την ανιψιά μου! Την είχε "δοκιμαστικά" 3 εβδομάδες, δούλεψε ακόμη δυο μήνες (τον τελευταίο χωρίς ρεπό) και την απέλυσε όταν ρώτησε αν μπορεί να πάρει τα ρεπό της μαζεμένα για να λείψει πσκδ.Επιθεώρηση εργασίας θέλει ο τύπος άμεσα!