Γλυφάδα: 88χρονος πυροβόλησε τους ληστές που μπήκαν σπίτι του και τραυμάτισε τον έναν

Γλυφάδα: 88χρονος πυροβόλησε τους ληστές που μπήκαν σπίτι του και τραυμάτισε τον έναν Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ)
11

Ένας 88χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν κακοποιό όταν μπήκε με συνεργό του, χθες το πρωί, στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Ειδικότερα, ο 88χρονος καθόταν στην αυλή του σπιτιού του όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά του οι δύο δράστες, ένας 28χρονος Αλβανός και ένας 18χρονος Έλληνας.

Με την απειλή σωματικής βίας τον ανάγκασαν να μπει μέσα στο σπίτι, προκειμένου να τον ληστέψουν.

Τότε ο ηλικιωμένος πήρε ένα όπλο που είχε και πυροβόλησε εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 28χρονο, ο οποίος μαζί με τον συνεργό του πήγαν σε νοσοκομείο, όπου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς που τους αναζητούσαν.

Σημειώνεται, επίσης, ότι συνελήφθη και ο 88χρονος.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους φασίστες θρασυδειλούς τρομοκράτες που τρομοκρατούν κάθε ευάλωτο μέλος της κοινωνίας μας. Η φτώχεια δεν είναι ντροπή και ως ένα σημείο οδηγεί σε παραβατικότητα.Η διαφορά στην συγκεκριμένη περίπτωση και σε πολλές ακόμα τα τελευταία χρόνια είναι ότι οι εγκληματίες όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται αν το θύμα είναι μέσα στο σπίτι του, αν είναι ευάλωτο, αλλά το επιδιώκουν κιόλας. Δηλαδή να τρομοκρατούν και να βιάζουν ψυχικά και σωματικά σε περιπτώσεις ευάλωτα μέλη της κοινωνίας μας μεσα στον πιο ιερό χώρο του κάθε ανθρώπου, το σπίτι του. Για ποιό λόγο δεν μπήκαν να τον κλέψουν όταν έλειπε από το σπίτι; Δηλαδή δεν φτάνει που θέλεις να κλέψεις να σε δικαιολογήσω είσαι φτωχός, τρομοκράτεις έναν ηλικιωμένο άνθρωπο 88 χρόνων με σκοπό τι φασίστα; Με σκοπό να σου παραδώσει ο ίδιος το βίος του και να τον ξεφτιλίσεις; Ξαναλέω η κλοπή λόγω φτώχειας δικαιολογείτε αλλά η τρομοκρατία είναι έγκλημα που δεν έχει καμία δικαιολογία, και φέρνει βία και διχασμό στην κοινωνία.
πεινασε εσυ καμια βδομαδα και θα σου πω πως θα αλλαξεις γνωμη . Δεν εξυπηρετει να μιλας απο θεση ισχυος και να εχεις τετοιο κατηγορω για μια κατασταση που ευτυχως δε βρεθηκες ποτε. Η ακραια φτωχεια φερνει στην επιφανεια ενστικτα. Σε καμια περιπτωση δε το συνδεω με τις οργανωμενες επιθεσεις που γινονται ως επαγγελμα πλεον
Εισης αν τους προλαβεις και τους κανεις μαυρους εξω απο την εξωπορτα σου,παλι ειναι εναντιον σου η φαση, γιατι δεν μπηκαν σπιτι σου,ωστε να εχεις δικαολογια γιαυτο που εκανες.
Στον ποινικο κωδικα γραφει οτι η αμυνα σου, στην επιθεση που δεχεσαι, πρεπει να ειναι κατωτερη.Δηλαδη,αν ο ληστης εχει μαχαιρι,εσυ πρεπει να αμυνθεις με κατι κατωτερο,με τα χερια η με κατι αλλο.Αν ο ληστης εχει πιστολι,εσυ μπορεις να εχεις μαχαιρι.Καπως ετσι παει.Αν οι ληστες ειχαν μαχαιρι τοτε ο παπους που πυροβολησε, υπερεβει τα ορια.
" Σημειώνεται, επίσης, ότι συνελήφθη και ο 88χρονος. "Δηλαδή τι επρεπε να κάνει ? να αφήσει να τον τσακίσουν στο ξύλο ή ακομα και να τον σκοτώσουν? Παράλογοι νόμοι σε μια παράλογη κοινωνία.
Και εγώ δεν το καταλαβαίνω. Μου προκάλεσε εντύπωση. Αλλά φαντάζομαι πως δεν είναι απλό πράγμα το ότι πυροβόλησε. Οπότε τον συνέλαβαν για να του πάρουν κατάθεση και να ερευνηθεί το θέμα.
Ο παππούς που βρισκόταν σε άμυνα συνελήφθη επίσης. Στην ίδια μοίρα με τους κακοποιούς... αν τον είχαν κακοποιήσει και τον είχαν σκοτώσει για να τους πει πού είχε τη σύνταξη θα κλαίγαμε με κροκοδείλια δάκρυα.