ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Ο Ερντογάν ζητά να αρθούν τα εμπόδια για την ένταξη της Τουρκίας και θέτει θέμα προσφυγικού

Ο Ερντογάν ζητά να αρθούν τα εμπόδια για την ένταξη της Τουρκίας και θέτει θέμα προσφυγικού Facebook Twitter
1

Αν και η Αυστρία φέρεται να ζητά τη διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων Τουρκίας ο Ερντογάν από τη Βάρνα δηλώνει ότι η χώρα του παραμένει προσηλωμένη στην ενταξιακή διαδικασία, ωστόσο θέτει θέμα προσφύγων.

Η Τουρκία θα ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση να άρει όλα τα εμπόδια για την ένταξή της και παραμένει προσηλωμένη στην ενταξιακή διαδικασία, δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πριν αναχωρήσει για τη σύνοδο με τους επικεφαλής της Ένωσης στη Βουλγαρία.

Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι θα συζητήσει το ζήτημα της αποτυχίας, όπως θεωρεί η Άγκυρα, της Ένωσης να τηρήσει τις υποσχέσεις της ως προς τους Σύρους πρόσφυγες.

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι ο επικεφαλής των τουρκικών υπηρεσιών Πληροφοριών θα συναντηθεί σήμερα με ιρακινό αξιωματούχο για να συζητήσουν την ιρακινή στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή του Σιντζάρ, στο βόρειο Ιράκ, όπου η Αγκυρα επιμένει ότι μαχητές του PKK έχουν εγκαταστήσει επιχειρησιακή βάση και προειδοποίησε ότι «η Τουρκία θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο» σε περίπτωση αποτυχίας της ιρακινής επιχείρησης.

Διεθνή
1

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφηβοι εκτελεστές προς ενοικίαση: Πώς στρατολογούνται για δολοφονίες σε όλη την Ευρώπη

Διεθνή / Έφηβοι εκτελεστές προς ενοικίαση: Πώς στρατολογούνται για δολοφονίες σε όλη την Ευρώπη

Το δίκτυο Foxtrot συνδέεται με περίπου 35 δολοφονίες από το 2022, ενώ ανήλικοι και νεαροί έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί σε εκτελέσεις, απόπειρες και επιθέσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες
THE LIFO TEAM
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

Διεθνή / Η Αυστραλία σφίγγει τον κλοιό στη Big Tech για τη στήριξη των ΜΜΕ – Στο στόχαστρο και το LinkedIn

Η πρωτοβουλία αυτή προβλέπει την επιβολή ειδικού τέλους σε όσες ψηφιακές πλατφόρμες αρνούνται να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες με αυστραλιανούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΧΩΡΙΟ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΚΑΣΤΑΝΙΑ 500 ΕΤΩΝ ΦΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Ισπανία: Κάτοικοι χωριού ένωσαν τις δυνάμεις του για να σώσουν μια καστανιά 500 ετών από τις φλόγες

Οι κάτοικοι της ισπανικής πόλης Ελ Τιέμπλο, εξοπλισμένοι με φτυάρια και τσουγκράνες, αγωνίστηκαν προκειμένου να σώσουν την υπεραιωνόβια καστανιά, που θεωρείται εθνικός θησαυρός για την Ισπανία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Καλά αν μπει ποτέ στην Ε.Ε. θα καταστραφεί κι αυτό που έχει απομείνει από αυτήν. Οραματιστείτε το λίγο μόνο όταν δε θα δέχεται τίποτα από αυτά που επιτάσσει η Ε.Ε. και θα κάνει του κεφαλιού του. Καλά δε θα μιλήσω καν για ανθρώπινα δικαιώματα αφού δε μιλάμε για ανθρώπους όσον αφορά τους εκάστοτε δικτάτορες της Τουρκίας.