Ο Ερντογάν ζητά να αρθούν τα εμπόδια για την ένταξη της Τουρκίας και θέτει θέμα προσφυγικού

Ο Ερντογάν ζητά να αρθούν τα εμπόδια για την ένταξη της Τουρκίας και θέτει θέμα προσφυγικού Facebook Twitter
1

Αν και η Αυστρία φέρεται να ζητά τη διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων Τουρκίας ο Ερντογάν από τη Βάρνα δηλώνει ότι η χώρα του παραμένει προσηλωμένη στην ενταξιακή διαδικασία, ωστόσο θέτει θέμα προσφύγων.

Η Τουρκία θα ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση να άρει όλα τα εμπόδια για την ένταξή της και παραμένει προσηλωμένη στην ενταξιακή διαδικασία, δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πριν αναχωρήσει για τη σύνοδο με τους επικεφαλής της Ένωσης στη Βουλγαρία.

Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι θα συζητήσει το ζήτημα της αποτυχίας, όπως θεωρεί η Άγκυρα, της Ένωσης να τηρήσει τις υποσχέσεις της ως προς τους Σύρους πρόσφυγες.

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι ο επικεφαλής των τουρκικών υπηρεσιών Πληροφοριών θα συναντηθεί σήμερα με ιρακινό αξιωματούχο για να συζητήσουν την ιρακινή στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή του Σιντζάρ, στο βόρειο Ιράκ, όπου η Αγκυρα επιμένει ότι μαχητές του PKK έχουν εγκαταστήσει επιχειρησιακή βάση και προειδοποίησε ότι «η Τουρκία θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο» σε περίπτωση αποτυχίας της ιρακινής επιχείρησης.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ

Διεθνή / Ιράν: Κρατούμενοι έραψαν τα χείλη τους - 1.500 θανατοποινίτες κατεβαίνουν σε απεργία πείνας

Τουλάχιστον 424 άνθρωποι έχουν εκτελεστεί στο Ιράν από την αρχή του έτους, ενώ εκατοντάδες ακόμη βρίσκονται σε αναμονή εκτέλεσης, σύμφωνα με την οργάνωση Iran Human Rights
THE LIFO TEAM
ΓΚΟΥΤΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΚΥΡΠΙΑΚΟ ΚΥΠΡΟΣ

Διεθνή / Γκουτέρες: Επιτακτική ανάγκη η λύση στο Κυπριακό

ο Νίκος Χριστοδουλίδης σημείωσε ότι η παρουσία του Γενικού Γραμματέα αποτελεί ακόμη μία σαφή απόδειξη της αφοσίωσής του στην επίλυση του Κυπριακού στη βάση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ
THE LIFO TEAM
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΟΥΝΑΒΗΣ

Διεθνή / Κρουαζιερόπλοιο με 238 επιβάτες εκκενώθηκε από τη βουλγαρική συνοριοφυλακή: Τι μεταφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Η βουλγαρική συνοριοφυλακή προχώρησε στην εκκένωση και των 186 επιβατών του ελβετικής σημαίας κρουαζιερόπλοιου Viking Ullur, που προσάραξε στον ποταμό Δούναβη
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Στις ΗΠΑ ο Νετανιάχου για συνάντηση με τον Τραμπ μετά από δημοσίευμα για μεταφορά «ευαίσθητων πληροφοριών»

Προηγήθηκε η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελέσκι - Τι συζήτησαν και τι αναμένεται να ακολουθήσει στο μίτινγκ με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ
THE LIFO TEAM
ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Διεθνή / Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Από πιθανή διαρροή αερίου η έκρηξη στο Mall - Αναφορές για πολλούς νεκρούς

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση NHK, που μετέδωσε πλάνα έξω από το εμπορικό κέντρο της πόλης Κασίμα, είχε χαθεί η επικοινωνία με περίπου 20-30 εργαζομένους.
THE LIFO TEAM
ΜΕΤΡΗΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ CASHLESS SOCIETY

Διεθνή / Οι χώρες που ζουν ήδη σχεδόν χωρίς μετρητά – Πώς είναι μια κοινωνία όπου το cash εξαφανίζεται

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι χώρες που προχώρησαν περισσότερο προς την εξαφάνιση των μετρητών αρχίζουν πλέον να συζητούν όχι πώς θα τα καταργήσουν, αλλά πώς θα εμποδίσουν την πλήρη εξαφάνισή τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Καλά αν μπει ποτέ στην Ε.Ε. θα καταστραφεί κι αυτό που έχει απομείνει από αυτήν. Οραματιστείτε το λίγο μόνο όταν δε θα δέχεται τίποτα από αυτά που επιτάσσει η Ε.Ε. και θα κάνει του κεφαλιού του. Καλά δε θα μιλήσω καν για ανθρώπινα δικαιώματα αφού δε μιλάμε για ανθρώπους όσον αφορά τους εκάστοτε δικτάτορες της Τουρκίας.