ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2018 | 14:41

Stalking

Μια μερα πηγαινα στην εστια και αυτος ηταν με ενα μηχανακι και με κοιταζε επιμονα. Καθε φορα που με εβλεπε εκανε γυρους στο τετραγωνο, αρχισε να μου μιλαει και να μου φωναζει. Στην αρχη δεν εδωσα σημασια, ο γυρος στο τετραγωνο εγινε αναμονη στην γωνια και σχεδον παντα μου ελεγε > και τετοια, εγω του ειπα να με αφησει ησυχη και με αναγκασε να βγαλω κινητο και να τον τραβηξω βιντεο, το καταλαβε και εφυγε.Εκει που για μεγαλο χρονικο διαστημα ειχε σταματησει παλι τα ιδια. Πηγαινα σχολη και με ειδε στον δρομο ,αυτος ηταν με το μηχανακι, ανεβηκε πανω στο πεζοδρομιο και αρχισε να μου λεει παλι > εγω του λεω > τελος παντων ευτυχως ειχε κοσμο και με αφησε γιατι αρχισα να τσαντιζομαι και να φωναζω. Μέσα 10 μερες περιπου με εχει ακολουθησει για να μου μιλησει 3-4 φορες.Σημερα παλι τα ιδια και καλεσα στην αστυνομια. Τους εξηγησα την κατασταση και αυτος μπροστα ,εντωμεταξυ μου ελεγε ασε την αστυνομια και μην λες οτι θελεις ελα να σου πω, απομακρυνθηκα μιλωντας με τον αστυνομικο στο τηλεφωνο. Καθε φορα που γυρναγα πισω και κοιταζα αυτος ηταν σταματημενος στο ιδιο σημειο και με κοιταγε.Εχω κουραστει με αυτην την κατασταση, καθε βραδυ που γυρναω σπιτι φοβαμαι μην με απαγαγει καποιος ή με βιασει. Μου εχει γινει εμμονη ιδεα οτι θα παθω κατι κακο.Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ.
4
 
 
 
 
σχόλια
Καλά έκανες και έβγαλες βίντεο να υπάρχουν αποδείξεις καλά έκανες και κάλεσες την αστυνομία..Τι σου είπαν απο την αστυνομία? Μπορείς να πας απο κοντά στο τμήμα να ρωτήσεις τι μπορείς να κάνεις? Να σε συμβούλευα να βρεις δικηγόρο και να ρωτήσεις τι μπορεί να κάνεις, εφόσον δεν είναι τυχαίο περιστατικό και σε παρενοχλεί πάνω απο χρόνο. Ενημέρωσε τους φίλους σου, τους συγγενείς σου, άλλαζε δρόμο, μέχρι και περιοριστικά μέτρα να πάρεις, ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει. Υποθέτω οτι ο δικηγόρος μπορεί να τον τρομάξει (ή εξαγριώσει αν είναι τέτοιο ζώο). Να σου έλεγα ακόμα και στη σχολή σου να μιλήσεις σε κάποιο καθηγητή/ να ενημερώσεις για την κατάσταση ή είναι τραβηγμένο? Πάντως υποθέτω οτι επίσης θα βοηθήσει να βρεις μάρτυρες πχ μια φίλη σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πού μπορείτε να φτάσετε νομικά..Το ιδανικό είναι οτι αν κανείς δεν κάνει την πάπια και τον επιπλήξουν απο παντού να δει οτι δεν τον παίρνει να φέρεται έτσι σε μια πολιτισμένη κοινωνία και οτι θα έχει επιπτώσεις..Τι να πω, δικηγόρο για συμβουλή σίγουρα!
Τώρα αγχώθηκα κι εγώ, αν μιλήσεις με δικηγόρο ξαναγράψε εξομολόγηση! Πάντως για κάτι τέτοιες περιπτώσει είναι καλό να κοιτάμε τι συμβαίνει γύρω μας στο δρόμο και να βοηθάμε όπως μπορούμε!

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ