Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας θα φέρει την πρόταση για Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας στη Βουλή

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας θα φέρει την πρόταση για Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας στη Βουλή Facebook Twitter
SOOC
1

Την δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα να φέρει στη Βουλή την πρόταση του Ποταμιού για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, μετέφερε ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη μετά τη δίωρη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ο ίδιος είπε ότι, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, οι δύο άνδρες εντόπισαν «αρκετές αντιθέσεις και διαφωνίες». 

«Πρέπει σήμερα να πάρουμε γενναίες αποφάσεις, γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης, διαμηνύοντας πως, πέρα από την σύγκρουση με την κυβέρνηση, το κόμμα του θα συνεχίσει να προσπαθεί για μία «εθνική συνεννόηση». 

Εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για τις πρόσφατες εξελίξεις, ο κ Θεοδωράκης τόνισε ότι και το Κίνημα Αλλαγής, όπως και το Ποτάμι πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχει εθνική γραμμή στα μεγάλα θέματα.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε εκ νέου ότι δεν τίθεται ζήτημα εισόδου του Ποταμιού στην κυβέρνηση, καθώς όπως είπε έχει «άλλη άποψη» για τη διακυβέρνηση της χώρας.

«Αισθανόμαστε την πατριωτική ευθύνη να διαχωρίζουμε τα πράγματα. 'Αλλα είναι τα εσωτερικά ζητήματα και άλλα τα μεγάλα πατριωτικά ζητήματα».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθεί ο νόμος που δεν εφαρμόζεται.

Ταυτόχρονα, υπογράμμισε την ανάγκη για απομάκρυνση των «μαφιόζων» από τον χώρο του ποδοσφαίρου, διευκρινίζοντας πως αναφέρεται σε όσους που δημιουργούν συνθήκες «τριτοκοσμικής χώρας στο ποδόσφαιρο».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Πολιτική / Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Στόχος η διασφάλιση του ιστορικού καθεστώτος και της νομικής προσωπικότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης – Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για θεσμική λύση
LIFO NEWSROOM
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά: Το Κάιρο αμφισβητεί ιδιοκτησία – Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη

Πολιτική / Μονή Σινά: Στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης - Η ελληνική στάση και οι διπλωματικές παγίδες

Στο Κάιρο κρίνεται το μέλλον της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά - Η Ελλάδα επιδιώκει σεβασμό των συμφωνιών με την Αίγυπτο για τη διατήρηση της ιδιοκτησίας και της θρησκευτικής φυσιογνωμίας της Μονής
LIFO NEWSROOM
Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Πολιτική / Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ και την αναβολή του 3ου τελικού Παναθηναϊκού–Ολυμπιακού, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού προειδοποιεί για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος σε περίπτωση επανάληψης βίας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η πρόταση είχε κατατεθεί από το 2016 και δεν έχει έρθει ακόμη για συζήτηση στην Βουλή. Έγινε δε προγραμματισμένα η συνάντηση για το συγκεκρινένο θέμα, αλλά ο ΠΘ ήρθε απροετοίμαστος και κατά τον Θεοδωράκη, δήλωσε ότι ΘΑ την φέρει στην Βουλή, αλλά δεν δηλώθηκε συγκεκριμμένη ημερομηνία. Μη βιάζεστε κύριοι, έχετε καιρό. Απολαύστε το καφεδάκι σας, ο ελληνικός λαός κερνάει.