ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Πιο πολλά ζητάει τώρα η Τρόικα από την Κύπρο

Πιο πολλά ζητάει τώρα η Τρόικα από την Κύπρο Facebook Twitter
10

Σαν να θέλουν οι δανειστές να επιδείξουν τιμωρητική διάθεση, μεγαλύτερη συμμετοχή από την κυπριακή πλευρά ζητά τώρα η Τρόικα προκειμένου να προχωρήσει σε συμφωνία με την Κύπρο. Σύμφωνα με το  forexlive.com, η Τρόικα υποστηρίζει ότι οι οικονομικές συνθήκες έχουν επιδεινωθεί λόγω των συνθηκών των τελευταίων ημερών και απαιτεί από την Κύπρο να συμβάλει στο πακέτο διάσωσης με 6,7 δις αντί 5,8 δις που προβλεπόταν αρχικά.

Εν τω μεταξύ το κούρεμα είναι και πάλι σίγουρα στο τραπέζι της συζήτησης στην Κύπρο για την αναζήτηση διεξόδου και λύσης ενώ την ίδια ώρα ο Σόιμπλε δηλώνει στην Bild ότι η κυπριακή κρίση δεν είχε προς το παρόν μετρήσιμη επίπτωση στα επιτόκια, όπως π.χ. της Ισπανίας και της Ιταλίας.

10

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόπειρα απαγόρευσης της Ευρωπαϊκής Αριστεράς με αφορμή τις μαθητικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία

Διεθνή / Απόπειρα απαγόρευσης της Ευρωπαϊκής Αριστεράς με αφορμή τις μαθητικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία

Με όχημα τα επεισόδια στη Γαλλία, οι Ευρωπαίοι Συντηρητικοί επιδιώκουν να θέσουν την European Left Alliance εκτός ευρωπαϊκού πολιτικού πεδίου, με το ΕΛΚ να κρατά το κλειδί για την εξέλιξη της διαδικασίας
THE LIFO TEAM
Η Ρωσία απειλεί με νέα κλιμάκωση στο Κίεβο μετά τις δηλώσεις Ζελένσκι για επιθέσεις σε διυλιστήρια

Διεθνή / Η Ρωσία απειλεί με νέα κλιμάκωση στο Κίεβο μετά τις δηλώσεις Ζελένσκι για επιθέσεις σε διυλιστήρια

Η Μόσχα δηλώνει ότι θα αυξήσει τα πλήγματα σε στρατιωτικούς και βιομηχανικούς στόχους στην Ουκρανία, την ώρα που το Κίεβο προαναγγέλλει εντατικοποίηση των επιθέσεων σε ρωσικές ενεργειακές υποδομές
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Γαλλία: Συνεχίζονται οι μαθητικές κινητοποιήσεις - Κλειστά έως και 500 σχολεία

Χιλιάδες μαθητές διαδηλώνουν για την κατάσταση της εκπαίδευσης, με τις κινητοποιήσεις, που ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, να έχουν εξαπλωθεί από το Παρίσι και σε άλλες πόλεις
THE LIFO TEAM
HIV: Οι επιστήμονες δοκιμάζουν πώς το ανοσοποιητικό μπορεί να κρατήσει τον ιό υπό έλεγχο χωρίς συνεχή αγωγή

Διεθνή / HIV: Οι επιστήμονες δοκιμάζουν πώς το ανοσοποιητικό μπορεί να κρατήσει τον ιό υπό έλεγχο χωρίς συνεχή αγωγή

Δέκα εθελοντές και μια έρευνα δεκαετιών δίνουν ενθαρρυντικές απαντήσεις για το αν το ανοσοποιητικό μπορεί να συγκρατήσει τον HIV. Την ίδια στιγμή, οι περικοπές στις ΗΠΑ απειλούν τη συνέχεια της προσπάθειας.
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
μέσα σε μια μέρα ανέβηκε 1δις η ταρίφα, σε φάση "θα μου κανεις και μαγκιές τώρα μωρή? θα σε σκισω" το ντιλ γίνεται μόνο με όρους γκάνγκστερ πλεον κι όλα τα προσχήματα έχουν πέσει. οι ντόπιοι δουλοπάροικοι που κρυφοχαίρονται και εγκαλουν τους κύπριους για την προχτεσινή "αφροσύνη", είναι η κατάπτυστη ντροπή του σύγχρονου Ελληνισμού και θυμίζουν ζηλόφθονες ευνούχους - τα χει εξηγήσει κι η επιστήμη τέτοια φαινόμενα.
Είναι προφανές πως το να κηρύσσεις στάση πληρωμών για 10 μέρες σε κάθε καταθέτη βάζοντας στο τραπέζι το πολύ πιθανό ενδεχόμενο να χάσει όλα του τα χρήματα (αντί για ένα φόρο της τάξης του 6.5%) δεν αλλάζει καθόλου το κόστος της διάσωσης. Η ψυχολογία παραμένει ακριβώς η ίδια σε κάθε καταθέτη, επιχείρηση, επενδυτή...Την επόμενη φορά να απειλήσουν πως θα αυτοκαταστραφούν με πυρηνικά που θα τους χορηγήσει η φίλη Ρωσία. Κανένα πρόβλημα. Ο λογαριασμός θα παραμείνει αμετάβλητος
φιλοι Κυπριοι σηκωθείτε και φύγετε απο το ευρω ! να δειτε για ποτε θα σας κανουν τεμεναδες ! μπλοφαρουν ! ευτυχως τουλαχιστον εσεις δειχνετε να το καταλαβαινετε !
Δέν μιλάμε για Ευρωπαική Ενωση πλέον. Πρόκειται για μαφιόζικη δράκα, αναίσχυντων ανθρωποειδών. Η Ndrangheta, η Cosa Nostra, φαντάζουν παιδικός σταθμός μπροστά τους. Δέν μπορώ να φανταστώ πλέον κάποιον λόγο ουσίας, να συμμετέχει μια χώρα σ αυτό το βαλς του θανάτου.