ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2013 | 01:58

Τι είμαστε τελικά;

Πραγματικά απορώ. Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε. Πηδηχτήκαμε μετά από 5 ραντεβού την επομένη μου λες ότι δεν σου βγάζω ερωτισμό και ότι θες να το αφήσουμε στο φιλικό. Όκει, το δέχτηκα. Χάθηκες 2 εβδομάδες. Σου μίλησα, βρεθήκαμε, μου είπες ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να προσφέρεις σε μία κοπέλα, ότι ψάχνεις τον έρωτα και ότι δεν έχεις πρόβλημα να κάνουμε παρέα καθώς με γουστάρεις πολύ σαν άτομο αλλά και να κάνουμε σεξ που και που. Το δέχτηκα. Στο διάστημα αυτών των 4 μηνών, μέρα παρά μέρα μαζί. Με ή χωρίς σεξ. Σε κάποια φάση πριν κανα 2 μηνο μου τσαμπουνάς ένα 'δεν είμαι ερωτευμένος μαζί σου γι'αυτό και είμαστε έτσι.'.Πριν από έναμιση μήνα είχες ένα ατύχημα και σου στάθηκα όσο κανείς άλλος. Μετά από λίγο μου πετάς ένα 'αποφεύγω να δεθώ μαζί σου επειδή δεν θέλω να σε χάσω από τη ζωή μου'. Οκ.Την Κυριακή κοιμηθήκαμε μαζί, αγκαλιά. Από τον 1ο μήνα της γνωριμίας μας, έχω γνωρίσει ολόκληρο το σόι σου. Τι είμαι τελικά; Φίλοι; Αυτός ο όρος σε βολεύει υπερβολικά πολύ.
8
 
 
 
 
σχόλια
δεν ειχε απαντηση κατω απο το σχολιο σου.και συνεχιζω να ρωταω,αρα δεν εχεις βρει τιποτα καλυτερο αφου εχεις παει και με αλλον και ολα αυτα που λες, αρα ειναι και δικη σου καβατζα, αρα που ειναι το προβλημα?
ΚΑΒΑΝΤΖΑ είσαι χρυσή μου, τι θες να σου το βάλει με νέον γράμματα στο μέτωπο να το καταλάβεις; ...μέχρι να σκάσει μύτη κάτι πιο ενδιαφέρον, μετά 'γειά σου' και κύριος ο δικός σου.
Αμα το μυαλο το βαζουμε σε αχρηστια και το παιζουμε μαρτυρες για την αγαπη λες και πρεπει να ποναει παντα,αυτα γινοντε...Οτι περνας πολυ ομορφα μαζι του δεν καταλαβαινω που το βλεπεις,μια ζεστο και μια κρυο.Βρες τη δυναμη και ξεκοψε για το καλο σου.Περιμενοντας και υπομενοντας οσα σου κανει ο αλλος πιστευεις θα γυρισει να σου πει μια μερα:"ω ναι,ξυπνησα επιτελους!!!τι τυφλος και βλακας που ημουν,με αγαπαει κι εγω τη βασανιζω?χιλια συγνωμη για ολα,απο εδω και μπρος θα εισαι η αγαπη της ζωης μου!!!"? Εχουν καταστρεψει κοσμο τελικα οι σαπουνοπερες...
Αν όντως απλά "περνάς καλά" (που αμφιβάλλω γιατί αν όντως απλά "πέρναγες καλά" δε θα σε ένοιαζαν οι ταμπέλες), τότε, by all means, keep on sex-ing.Αν όμως νομίζεις ότι θα του αλλάξεις μυαλά, ξανασκέψου τι κάνεις.Δε σε ξέρω οπότε δε μπορώ να κρίνω αν είσαι τόσο cool τύπισσα που να μπορεί να ξεχωρίσει απόλυτα το σεξ και την σχέση, αλλά και πάλι κρίνοντας από τις απορίες σου μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά.Θα σου μιλήσω λοιπόν σαν αντράς:Ο τύπος θέλει σεξ.Σε πάει, σε γουστάρει σαν τυπάκι αλλά ή απλά γουστάρει το σεξ και τίποτα παραπάνω μαζί σου ή ειναι πολύ μαλάκας για να το παραδεχτεί.Τα "ξεκαθαρίσματά" του κάνουν μπαμ ότι γίνονται μόνο και μόνο για να μη γυρίσεις να του πεις όταν βρει κάποια άλλη που να του γυαλίσει καλύτερα "και τότε γιατί με κορόιδευες". Ώστε να έχει να σου πει σε τέτοια περίπτωση "μα δε σε κορόιδευα". Και να έχει και δίκιο.Συμβουλή μου: Ξεκαθάρισε τι θες εσύ και άσε τι θέλει αυτός.Αν εσύ θες σχέση, κάν'την τώρα που είναι σχετικά νωρίς.Αν θες απλά σεξ, καλή σας διασκέδαση :)
Άμα ήθελε σχέση και είχαν γίνει όλα αυτά μάλλον θα είχες πιεστεί και τώρα θα πνιγόσουν, οπότε μιά χαρά σου κάθεται και σένα όλο αυτό. Δε βλέπω κάπου πρόβλημα. Δες το όπως και αυτός να δούμε τι θα γίνει ;)

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ