Καμμένος για στρατιωτικούς: Έχουμε δύο Έλληνες ομήρους σε τουρκικές φυλακές

Καμμένος για στρατιωτικούς: Έχουμε δύο Έλληνες ομήρους σε τουρκικές φυλακές Facebook Twitter
11

«Ομήρους» χαρακτήρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν στον Έβρο και κρατούνται στην Τουρκία.

Σε δηλώσεις του από το Βουκουρέστι, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Ρουμάνο ομόλογό του Μιχάι Φίφορ, σημείωσε πως τον ενημέρωσε για το περιστατικό.

Όπως είπε συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος, «ενημέρωσα τον υπουργό Άμυνας της Ρουμανίας, για το περιστατικό που εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή με την Τουρκία. Αυτή τη στιγμή, σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Έλληνες ομήρους, έναν αξιωματικό και έναν υπαξιωματικό. Ζητώ την υποστήριξη του Ρουμάνου υπουργού Άμυνας, για την άμεση απελευθέρωση αυτών των Νατοϊκών, Ευρωπαίων και Ελλήνων στρατιωτικών».

Τόνισε επίσης πως η Ελλάδα «εργάζεται και θα συνεχίσει να εργάζεται για την ειρήνη» αλλά παράλληλα ζητάει «από όλες τις χώρες της περιοχής να επιδείξουν σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, σεβασμό στη Συμμαχία, στα υπογεγραμμένα και στα συμφωνηθέντα».

Πολιτική
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ο Παναρας το αποκρυπτογράφισε το μήνυμα του Τούρκου.Εγώ ανυσηχώ γιατί ο τρόπος που δουλεύει η ελ.κυβέρνηση είναι για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες, προς το συμφέρον της παρά προς το συμφέρον της Ελλάδας. Ακόμη και ένα τέτοιο γεγονός είμαι σίγουρος πως κάνει ένα Τσίπρα να σκέφτεται, πως μπορώ να αποδυναμώσω τη ΝΔ εκμεταλλευόμενος την περίσταση; Αυτά συμβαίνουν όταν ο λαός εκλέγει τον 1ο φαν του "μεγάλη αναταραχή, υπέροχη ευκαιρία"..
Α ρε στρατιώτες μας,σε τι εποχή σας βρήκε η ατυχία... Να εξαρτάται η απελευθέρωσή σας από τον Καμμένο και τις πράξεις και δηλώσεις του. Να περιμένεις να σε σώσει από τον απόλυτο άρχοντα-σουλτάνο, κι ο Καμμένος να τον προκαλεί με φωνασκίες περί ομήρων...Μακάρι να βγείτε σύντομα αλλά ο ανεγκέφαλος στρατόκαβλος κάνει ό,τι μπορεί για το αντίθετο.
Ο Καμμενος ειναι εξεχων υπουργος του Τσιπρα, την τελικη ευθυνη (και πιθανοτατα και την αρχικη οταν του υποσχοταν τους 8) την εχει ο εκαστοτε πρωθυπουργος.Το ερωτημα ειναι αλλο στον Τσιπρα το εχει πει;;; Γιατι κατι μου λεει οτι δεν τους ενοχλει καθολου, βλεπεις αυτοι οι δυο δεν βαλαν βομβα σε ενα δημοκρατικα νομιμοποιημενο πρωθυπουργο για να τους εχουν ηρωεες.
Αυτός για να το παίξει ήρωας είναι ικανός να μας πάει σε πόλεμο, στον οποίο βέβαια δεν θα πολεμήσει ο ίδιος, αλλά τα παιδιά του κοσμάκη. Αυτός θα βγάζει πύρινους λόγους θα τη βγάζει στην Αθήνα και τα νησιά θα καίγονται.
ειναι και ενας αλλος που για να το παιξει αρεστος στον σουλτανο υποσχεθηκε κατι που δεν δικαιουται, γιατι η Μπαζιανα θελει την απολυτη εξουσια.Ομως οταν δεν μπορεσε να παραδωσει δεν κινδυνευσε ουτε αυτος ουτε η οικογενεια του. Σημερα ειναι οι 2 αυριο θα ειναι η μιση Ελλαδα για την πρωτοφανη ανευθυνοτητα αυτου του ανθρωπου.