Αναστασιάδης σε Χριστόφια: «Μου παρέδωσες χώρα στα πρόθυρα χρεοκοπίας»

Αναστασιάδης σε Χριστόφια: «Μου παρέδωσες χώρα στα πρόθυρα χρεοκοπίας» Facebook Twitter
6

Έντονα αντέδρασε ο Νίκος Αναστασιάδης σε δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο της Κύπρου ότι οι τροικανοί άλλαξαν τώρα στάση γιατί βρήκαν πρόσφορο έδαφος με τον Αναστασιάδη.  

Στην ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρεται: «Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κληρονόμησε από τον ίδιο μια χώρα μια ανάσα πριν την ολική χρεοκοπία. Ο Πρόεδρος καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες και η κοινωνία ζει αυτή την τεράστια αγωνία διάσωσης της χώρας. Αυτές τις ώρες, η σιωπή θα ήταν η σοφότερη επιλογή ως συνδρομή στην ενότητα.»

Προηγουμένως σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ ο κ. Χριστόφιας είχε διαψεύσει ότι είχε λάβει έγγραφο που αναφερόταν στο κούρεμα ενώ ήταν πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ενώ για το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή χθες προς ψήφιση και φερόταν να ήταν σε γνώση της Κυβέρνησής του, ήταν κάθετος: «Ποτέ δεν ήρθαν στα χέρια μου τέτοια έγγραφα»!

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
ΝΑΙ, ΑΛΛΑ εσύ κε Αναστασιάδη ήξερες και ήσουν και υπέρ του μνημονίου... Και αν δεν έβγαινε και ο λαός στο δρόμο δε θα είχες και κανένα πρόβλημα να "περάσεις" το κούρεμα και σε όσους έχουν κάτω από 100000 ευρώ στην τράπεζα. Έτσι δεν είναι;