Σήμερα στο κέντρο της Αθήνας συνέβη αυτό... Πόσες συλλήψεις είπαμε έγιναν;

Σήμερα στο κέντρο της Αθήνας συνέβη αυτό... Πόσες συλλήψεις είπαμε έγιναν; Facebook Twitter
8

Από νωρίς το πρωί το κέντρο της Αθήνας και το Σύνταγμα ήταν γεμάτο αστυνομικούς.

Περίπου στις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η πορεία των οδηγών ταξί που σήμερα απεργούσαν ώστε να διαμαρτυρηθούν για την Uber.

H πορεία κατέληξε στο Σύνταγμα και εκεί η κατάσταση άρχισε να παρεκτρέπεται...

Οι εικόνες που ακολούθησαν με τους μαινόμενους ταξιτζήδες να περικυκλώνουν και επιτίθενται σε οχήματα με κλωτσίες και μπουνιές ή να προπηλακίζουν οδηγούς και συναδέλφους  καταγράφουν σωρεία πράξεων που για οποιονδήποτε άλλο πολίτη θα οδηγούσαν σε προσαγωγή και σύλληψη.

 
 
 
 
 

Η αστυνομία που ήταν; Εκεί! Μπροστά ακριβώς σε όλα αυτά...

Σήμερα στο κέντρο της Αθήνας συνέβη αυτό... Πόσες συλλήψεις είπαμε έγιναν; Facebook Twitter
Σήμερα στο κέντρο της Αθήνας συνέβη αυτό... Πόσες συλλήψεις είπαμε έγιναν; Facebook Twitter
Σήμερα στο κέντρο της Αθήνας συνέβη αυτό... Πόσες συλλήψεις είπαμε έγιναν; Facebook Twitter
Σήμερα στο κέντρο της Αθήνας συνέβη αυτό... Πόσες συλλήψεις είπαμε έγιναν; Facebook Twitter

Πόσες συλλήψεις ή προσαγωγές έγιναν;

Μηδέν!

 

Όλα ήταν φυσιολογικά μάλλον...

Ελλάδα
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Ηταν κοινωνικη διαμαρτυρια για αυτο. Αλλα ο Έλληνας και οι "εγω δεν ειμαι συριζα " φοβουνται οτι ο "Κουλης" θα φέρει ....αστυνομικο κράτος αν συληφθουν οι διάφοροι ακτιβιστες τυπου λυμπεροπουλου.
Μα κανένας ΔΕΝ θέλει να συλληφθεί ο Λυμπερόπουλος κι ο κάθε Λυμπερόπουλος. Σου θυμίζω τι έγινε με την ΕΡΤ. Όλοι κράζαμε χρόνια την ΕΡΤ και μόλις την έκλεισε ο Σαμαράς έγινε χαμός παρόλο που ξέραμε ότι θα την ανοίξει. Ο μέσος Έλληνας αυτά θέλει, το νταβαντούρι που του προσφέρει ο κάθε Λυμπερόπουλος, Φωτόπουλος κτλ... Δεν σωζόμαστε από κανέναν...
Η Ελλαδα ουτε ειναι χωρα τριτοκοσμικη ουτε «πρωτοκοσμικη». Ειναι μια χωρα με ενα μεγαλο ποσοστο της κοινωνιας εντελως αμορφωτο / πρωτογονο και ενα (μικροτερο) ποσοστο καπως πιο εξευγενισμενο. Οπως συμβαινει και στην ανατολικη Ευρωπη. Αυτο εχει ως αποτελεσμα μεγαλες κοινωνικες τριβες. Λειπει η κρισιμη προοδευτικη μαζα να σπρωξει τη χωρα μπροστα. Ομως και η οπισθοδρομικη μαζα δεν ειναι αρκετη να οδηγηση τη χωρα σε βορειοαφρικανικες κοινωνιες. Ετσι παραμενουμε μια χωρα σε κατασταση ζομπι.
Η Ελλάδα έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στον κόσμο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει επίσης τεράστιο ποσοστό αλφαβητισμού.Το πρόβλημα είναι πολιτικό με την κυριολεκτική έννοια. Δεν είναι μορφωτικό.Δεν έχουμε καμία συνείδηση ότι είμαστε πολίτες μίας χώρας. Δεν έχουμε καμία συνείδηση ότι το ατομικό συμφέρον οφείλει πρώτα να περάσει από το συμφέρον 11.000.000. Ο καθένας από εμάς έχει την πεποίθηση, και εδώ είναι το πολιτικό σκέλος, ότι ως μονάδα είναι πάνω από το σύνολο. Το ίδιο ισχύει και για όποια κλειστή γκρούπα στην οποία θεωρεί ότι ανήκει (πολιτική, επαγγελματική, οπαδική, σεξουαλικής προτίμησης, θρησκευτική, τοπική κοινωνία, καλλιτεχνική κοκ).Αντιδημοκράτες είμαστε. Όχι αμόρφωτοι. Αν θες να το πιστοποιήσεις πρόσθεσε τα ποσοστά πολιτικών σχηματισμών οι οποίοι αντιτίθενται στην εφαρμογή νόμων. Θα δεις ότι περίπου ένας στους τρεις δεν γουστάρει το πολίτευμα της προεδρευομένης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Θέλει να επιβάλει τη δικιά του άποψη ετσιθελικά στους υπόλοιπους. Αν εκεί προσθέσεις και μονάδες που καμουφλάρονται σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς η εικόνα είναι αποκαρδιωτική.
Πόσες συλλήψεις ή προσαγωγές έγιναν; Μηδέν! Όλα ήταν φυσιολογικά μάλλον.. Πηγή: www.lifo.grΣωστή η απορία, αλλά κάθε ''ΣΚ'' έχουμε μπάχαλα... Επείδη έγιναν ''Τρίτη'' διερωτάστε;υγ. αναφέρομαι στην ανοχή ή τον φόβο, για αντίστοιχη καταγγελία σε μπάχαλα άλλων ''ομάδων''