H αποκάλυψη της Νικολούλη για τον 17χρονο Αλέξανδρο που βρέθηκε νεκρός στη Θεσσαλονίκη

H αποκάλυψη της Νικολούλη για τον 17χρονο Αλέξανδρο που βρέθηκε νεκρός στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
7

Το πτώμα του Αλέξανδρου Τανίδη 17 χρόνων, εντοπίστηκε χθες εννέα μέρες μετά την εξαφάνιση του από υπάλληλο του Νοσοκομείου Παπανικολάου, ανάμεσα σε ψηλά χόρτα σε δύο μέτρα απόσταση από την εσωτερική περίφραξη του προαύλιου χώρου.

Ο νεαρός νοσηλευόταν στην παιδοψυχιατρική κλινική του ίδιου νοσοκομείου απ' όπου χάθηκε, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Η σορός του αναγνωρίστηκε από την αδελφή του που τον αναζητούσε. Η ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα, προσδιόρισε τον χρόνο θανάτου μεταξύ δώδεκα ωρών και δύο ημερών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και εξετάζεται αν ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή σε αυτοχειρία.

Όμως χθες το βράδυ, η Αγγελική Νικολούλη έφερε στο φως μια άλλη πτυχή της τραγωδίας αυτής  η οποία αν είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα ίσως είχε αλλάξει την εξέλιξη.

Ο 17χρόνος, το τελευταίο διάστημα μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο. Παιδί χωρισμένων γονιών, προσπαθούσε με την βοήθεια της μεγαλύτερης αδερφής του να σταθεί στα πόδια του. Ήταν αυτή, που παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, μαζί με τα άλλα δύο ανήλικα αδέρφια της, πάλευε να τον βοηθήσει. Η αδερφή του τον έπεισε να νοσηλευτεί, όχι μόνο για να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που είχε, αλλά και για να βρει στέγη και λίγη θαλπωρή, αναφέρει το ρεπορτάζ του STAR.

Η ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook λίγο πριν εξαφανιστεί, σόκαρε καθώς ο Αλέξανδρος ζητούσε από τους φίλους του να ενημερώσουν την Αγγελική Νικολούλη, για το μαρτύριο που ζούσε στο νοσοκομείο.

H αποκάλυψη της Νικολούλη για τον 17χρονο Αλέξανδρο που βρέθηκε νεκρός στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter

Ήθελε να μεταφερθεί στο «Παπάφειο» ίδρυμα και όχι στις ψυχιατρικές κλινικές που τον έστελναν. Σε ίδρυμα βρίσκονται και τα δύο μικρότερα αδέλφια του. Η φωνή απελπισίας του δυστυχώς έφτασε από τους φίλους του στη δημοσιογράφο αρκετές μέρες μετά την εξαφάνιση του.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα αναφέρθηκαν χθες για την υπόθεση:

 

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Τούνελ» ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» ανέφερε:

«Θα ήθελα να αναφερθώ στη μνήμη αυτού του παιδιού, στη ταλαιπωρία που τράβηξε όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τα αδέλφια του που είναι πεταμένα σε κάποιο ίδρυμα. Όταν εξαφανίστηκε από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν, κανένας δεν ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού». Μας πήρε τηλέφωνο μετά από τέσσερις ημέρες μια φίλη της αδελφής του. Τότε ζητήσαμε από το αστυνομικό τμήμα να κάνει την ανάλογη ενημέρωση στον εισαγγελέα. Δεν έγινε καμία κίνηση και χρειάστηκε να πάρω εγώ προσωπικά τον Εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος έδωσε την εντολή για να εκδοθεί το Ambert Alert.

Έχουμε βρει δυστυχώς κι άλλα παιδιά νεκρά γιατί ακριβώς δεν υπήρξε η κινητοποίηση. Αυτά τα παιδιά που τα πετάνε στον Καιάδα δεν έχουν τίποτα άλλο εκτός από το ότι κάποιοι τα έχουν ταλαιπωρήσει, τα έχουν βασανίσει και το μόνο που ζητάνε είναι βοήθεια.

Στην περίπτωση εξαφάνισης ενός παιδιού ενημερώνουμε αρχικά την αστυνομία και αμέσως παράλληλα καλούμε το 116000 που είναι η Ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά. Δίνουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε, για να γίνει η κινητοποίηση άμεσα με την ειδική ομάδα που υπάρχει.

πηγή: anikolouli

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
θα προσπαθησω να σχολιασω ψυχραιμα1] ο κοσμος ειναι αλλου[στα δικα του/οικονομικα/ερωτικα/γελοια η οχι θεματα]2]ο κοσμος δεν δινει δεκαρα3]δεν ειναι δουλεια του κοσμου αλλα των κοινωνικων υπηρεσιων, αυτων των υπηρεσιων που θα πρεπε να ναι αυπνες μεχρι να βρουνε λυση,και δεν πιστευω οτι δε γινεται ,δεν υπαρχει το δεν υπαρχουν λεφτα και δεν υπαρχει προσωπικο Βρειτε τα,βαλτε προταιρεοτητες Εγω και οι συναδελφοι μου κανουμε μια γελοια δουλεια,πουλαμε Ουτε παραγουμε,ουτε σωζουμε ανθρωπους ,ουτε εμπνεουμε Ειμαστε ομως ενταξει στις δουλειες μας οπως φανταζομαι κι οι περισσοτεροι ελευθεροι επαγγελματιεςΓιατι το κρατος αφηνει απροστατευτους αδυναμους ανθρωπους και κυριως τα παιδια?Ο νεαρος κρατουμενος που πεθανε απο αποστημα?ειμαι σιγουρη οτι θα υπαρχει μια ΤΕΛΕΙΑ γραφειοκρατικη απαντηση που θα συνοδευεται απο λυπη,πολυ λυπη κι αλλα αχρηστα πολυ αχρηστα λογια και τωρα θα χασω την ψυχραιμια αν ηταν κανα ξεκωλο μηνυμα στο fb θα χε γινει viral κι αυτο το παιδι αφεθηκε μονο να αντιμετωπισει με τι εφοδια αυτο που το αφησατε να βιωσει.μια πληγη,Θελω τα λεφτα μου να πηγαινουν σ αυτες τις δομες,θελω επισκεψεις στα σχολεια απο κοινωνικους λειτουργους και ψυχολογους θελω να κοιμαμαι ξερωντας οτι και καποιοι αλλοι κανουν τη δουλεια τους Το αδικο ειναι πιο δυνατο απ το θανατοΥΓ αν παθω κατι αυριο τα ανηλικα παιδια μου ποιος θα τα φροντισει? οι συγγενεις ολοι νεκροι κι η καλοσυνη των ξενων επιλεκτικη
Εξαφανίστηκε από τη ψυχιατρική κλινική...Μα καλά,οι αρμόδιοι γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν?Κινητοποιήθηκαν όπως έπρεπε,έψαξαν?Για ένα παιδί 17χρονών μιλάμε...Θεωρούνται και γιατροι
Το ρεπορτάζ θα έπρεπε να γράφει "παιδί ασυνείδητων/ τραγικών/ εγκληματικών" η κάτι τέτοιο γονιών. Το "χωρισμένων" δε συνιστά κίνδυνο ούτε αιτιολογεί την επιμέλεια της αδελφής του παιδιού. Το "παλιάνθρωποι" ίσως...