ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2018 | 13:18

Εγώ το πήγα χαλαρά παιδιά

Αυτός 35 εγώ 30. Γνωριστήκαμε στο μπαράκι που δουλεύει, βγήκαμε, ταίριαξαμε ολοκληρώσαμε και πάνω εκεί καπάκι μου λέει : "Δεν είμαι για πολλά πολλά, να το πάμε χαλαρά.."Ξενέρωσα πραγματικά, αλλά συμφώνησα μόνο και μόνο γτ μου άρεσε που βρισκόμασταν έχοντας στο μυαλό να τον σταματήσω μόλις βρεθεί κάτι καλύτερο. Πριν μια βδομάδα γνώρισα έναν πολύ ενδιαφέρον τύπο και τη δεύτερη φορά που βγήκαμε τον πήγα επίτηδες στο μπαράκι που δουλεύει. Δεν είπε τπτ εκείνη τη στιγμή, αλλά αργότερα μου έστειλε μήνυμα λέγοντας : Είπαμε χαλαρά, αλλά εγώ δεν ήρθα να τσιλιμπουρδισω μπροστά στα μάτια σου. Πουτ@ν@...Παιδιά να σας πω... Πριν αρχίσετε να λέτε τα δικά σας για ελεύθερες σχέσεις και τα ρέστα, να περιμένετε και τις επιπτώσεις. Μάλλον δεν είστε και τόσο cool τελικά!
22
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχως σε νοιαξε μονο να του μπεις στο ματι.Με το οποιο προσβαλεις και το 2ρο παιδι που βγαινεις.ξεπεραστε το κομπλεξ που εχετε με αλλους και δειτε πως θα περασετε εσεις καλα και μονο
Δεν πα να σε κράζουν άλλοι στα σχόλια, εγώ σε συμπάθησα μια φορά. Ο καθένας να μάθει να απλώνει τα πόδια του μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Ξίνισε ο 35άρης και "κουλ" μαντραχαλάς με επίπεδο τέταρτο υπόγειο αν κρίνω από τους χαρακτηρισμούς στο μνμ. Τέτοιοι ούτε για χαλαρά αξίζουν αγαπητή.
Πριν από λίγο άνοιξα να διαβάσω ένα άρθρο για τα one night stand σε ελληνικό site. Γρήγορα κατάλαβα ότι το άρθρο απευθυνόταν αποκλειστικά στους άνδρες, και μάλιστα τους ετεροφυλόφιλους. Γιατί στην Ελλάδα του 2018 είναι ακόμα κραταιά η άποψη ότι μόνο οι άνδρες είναι σεξουαλικά όντα και ότι οι απελευθερωμένες γυναίκες είναι είτε υποκρίτριες είτε πουτάνες. Έτσι θα σκέφτηκε και ο δικό σου ο μπαρόβιος: θα πω στο γκομενάκι να το πάμε χαλαρά και αυτή η καημενούλα θα τρέχει από πίσω μου! Αδύνατον να γουστάρει ελεύθερη σχέση, αυτά είναι αντρικά πράγματα.
Πραγματικά θα ηθελα να μάθω με επιχειρήματα από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι αντρες ειναι σεξουαλικα όντα και οι απελευθερωμένες γυναίκες υποκρίτριες η πουτάνες.
χαχα α καλά!τελικά είναι της μόδας τα κοινωνικά πειράματα;Δεν χρειαζόταν το πικάρισμα αγαπητή,δεν λέω ο χαρακτηρισμός του μπάρμαν βαρύς,αφού ξενέρωσες απο πριν με τη δήλωση του "να το πάτε χαλαρά".Τίποτα,απλά έπρεπε να του πεις ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω,το χαλαρά φύλαξε το για άλλες,εμένα δεν μου κάνει και κρίμα γιατί δεν θα μάθεις ποτέ τι έχασες.Ακόμη και τότε να σε έβριζε θα ήσουν κυρία,δεν θα του έδινες πάτημα και αυτός θα ήταν απλά ένας άκυρος σχεσοφοβικός τύπος.
Πιστεύω ότι η κοπέλα της αρεσε πολυ ο μπαρμαν κ εξ αρχής αυτός δν ηταν ξεκάθαρος. Την πόνεσε η χυλοπιταρα κ επραξε ετσι.βεβαια εχω κ κάποιες αμφιβολίες γιατι πιστεύω ότι κ η κοπέλα μετα το σεξ άρχισε να δενεται πολυ κ οδήγησε σε χαλαρή σκέψη τον μπαρμαν.Κ στο τέλος σκέφτηκε πως η εκδίκηση ειναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
Ρε πάτε καλα; Ο τύπος για δικους του λογους της ειπε παμε χαλαρα απο την αρχη (καλό ή κακό το είπε). Αυτή παραμένει - ενώ ξενερωνει, χωρίς να πει κάτι - και παει επίτηδες (το λέει κιολας χωρίς ντροπη) στο μαγαζί που ο άλλος δουλεύει. As far as i know το προηγουμενο βραδυ μπορεί να πηδ..ταν με τον μπαρμαν.Κάκιστη συμπεριφορά κακομαθημένου παρτσακλου - μη την πω αλλιως - ακουσμένη με την πάρτη της.
Αυτός σου είπε χαλαρά εφ όσων έγινε το φικι φικι. Εσύ ήθελες να τον κρατήσεις μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο.Εσύ πηγες εκει το νέο αίμα για σπάσιμο κ αυτός σε είπε πουτανα.Κ όμως έχουμε ισοπαλία!!
Αμα το εκανε αντρας ομως..θα λεγαμε στην κοπελα "και τι περιμενες;γαμο;αφου σου ειπε χαλαρα μπορει να πηγαινει και με αλλες χωρις να μπορεις να του προσαψεις τιποτα". Ε αυτο εκανε και η κοπελα. Λαθος που πηγες εκει βεβαια γιατι πηγες για να του μπεις στο ματι,φανταζομαι εχει και αλλα μπαρακια η περιοχη και επισης αν δεν ενιωθες κατι,ισα ισα που θα το επαιζες πονηρα,να πας καπου αλλου για να μη σε δει ο μπαρμαν. Δε θα το μαθαινε ποτε και θα συνεχιζοταν το χαλαρα. Αλλα οχι και πουτανα..ειπαμε. Εχει γινει σαφεστατο νομιζω πως οι γυναικες λεγονται πουτανες ενω οι αντρες ξεκαθαροι.
Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα του εν λόγω μπάρμαν. Εφόσον ήθελε " "χαλαρά" σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να τον πειράξει! Καλά τον έκανες κοριτσι μ γεμίσαμε χαλαρά και "φλου". Επίσης την κοπέλα την λέτε πουτ@@ αλλα το αγόρι που την έβρισε τίποτα! Αν ήταν κυριος και τόσο χαλαρός ας την αγνοούσε.
Ε γιατί αυτή φταίει. Ποιος θα έφταιγε; Μας λένε ότι μπλέκουμε με μαλάκες, αλλά πόσοι δεν είναι μαλάκες και αδέσμευτοι. Κι αν δεν ταιριάζουμε με τον άλλον να τον έχουμε επειδή δεν θα μας πληγώσει; Κι όχι δεν βαριέσαι την καλοσύνη του άλλου, αλλά θες την προσωπικότητά του να σ' εξιτάρει ή και γιατί όχι; Κι η εμφάνιση.
Το πρόβλημα είναι ότι υπήρξαν έντονες αντιδράσεις που έχουν σεξιστική χροιά και τέτοιες συμπεριφορές δικαιολογούνται σε μερικούς. Και γιατί όχι; Μέχρι και θαυμασμό διαπιστώνεις για τις 'αλανοειδείς' συμπεριφορές αρκεί να χρωματιστούν καλά και να δείχνει γαμάτος όποιος τα πει. Υ.Γ. Τ' ανέφερα κι άνωθεν ότι δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά της ως προς το παλικάρι που δεν ήξερε τίποτα και βγήκε μαζί της. Αλλά επιμένω ότι ο μπάρμαν δεν έχει δικαίωμα να μιλάει. Το έχασε όταν με το "χαλαρά" ήθελε απλά να την έχει stand by.
Συζητάμε για την εξ/νη και απευθυνόμαστε σε εκείνη. Δεν εξομολογήθηκε ο μπάρμπαν να του πούμε οτι ήταν αγενής.Η εξ/νη χρησιμοποίησε ουσιαστικά τη νέα της γνωριμία για να πικάρει τον άλλο, που σημαίνει 2 πράγματα: οτι την καίει η απόρριψη και δεν το έχει ξεπεράσει, και οτι παρόλο που θέλει τον παλιό δεν διστάζει να πάει με άλλον και μάλιστα να τον χρησιμοποιήσει για να προκαλέσει τη ζήλια. Νομίζω και ο μπάρμαν με τη λέξη αυτή εξέφρασε την απέχθειά του γι'αυτά τα γεγονότα.'Οσοι την δικαιολογείτε, θα σας άρεσε να βρεθείτε στη θέση της νέας γνωριμίας;
Πες τα, ρε Λεμόνι. Βγήκανε οι φεμινίστριες στο κλαρί ότι εδώ οι άνδρες αλληλουποστηρίζονται, ενώ απλά εδώ έχουμε έναν άνθρωπο που "απορριφθηκε" για σχέση και θέλει εκδίκηση. Όχι πόλεμο των φύλων...
Μα στ'αλήθεια, εδώ δεν έχει να κάνει με το φύλο, εγώ έκρινα τη συμπεριφορά. Τώρα τι ζόρι τραβάνε οι υπόλοιποι... μάλλον κρίνουν από τα δικά τους βιώματα, τι να πω. Εγώ ξέρω οτι αν δεν σου κάνει ή δεν σε ενδιαφέρει, δεν ασχολείσαι.
Εσωτερικευμενος μισογυνισμος,θυμα της ποπ κουλτουρας,ανασφαλεια,ελλειψη αυτογνωσιας,αυτοπεποιθησης και ετεροπροσδιορισμος.Ενταξει εισαι μεγαλωμενη ετσι αλλα δεν αμφισβητεις που και που οτι σε χωλαινει?Το παιδι που πηγες μαζι στο μπαρ αφησε τον δεν σου αξιζει.
Καλά, εσύ τι περίμενες από έναν που δουλεύει σε μπαρ; Μόνιμες σχέσεις;Και, ΟΚ, έχεις δίκιο, δικαίωμά σου να πηγαίνεις με όποιον θέλεις. Αλλα μη μας λες ότι πήγες στο μπαράκι στο άσχετο... Πήγες για να την μπεις στον έτσι. Και, ξανά δικαίωμά σου. Αλλά μην πας να βγείς από πάνω...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ