ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.3.2018 | 18:59

Περιεργη συμπεριφορα....

Ο φίλος μου οταν βλέπει στην τηλεόραση ή διαβάσει θεματα που εχουν να κάνουν με άντρες που πάνε μεταξύ τους θέλει να αλλάξει κανάλι, λέει οτι δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, όμως πριν πολυ καιρό ειχα δει στο λαπτοπ του οτι ειχε επισκεπτει site με πορνό όπου είχε δει μια φορά κ μεταξύ ανδρών σ.ξ, δεν είναι περίεργο??Δεν μπορώ να το εξηγησω..πρώτα το αποδοκιμάζω κ κρυφά βλέπω πορνό τετοιου είδους? ??
5
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως σε κάποιους απο εδώ δεν τους άρεσε για τους δίκους σας λίγους,που κατέκρινε τους αντρες τετοιου είδους κ πέσατε να την φάτε..οποιος θιγεται δεν τιυ αρέσει..σε πολλούς ανθρωπους ειτε αντρες ειτε γυναικες δεν τους αρεσουν οι σχέσεις μεταξύ του ιδίου φίλου κ δείχνουν την αποστροφή τους φανερά, που είναι το κακό δηλαδή. .μην το παιζεται ηδήμονες τότε κ μην κατά κρίνεται τοσο εύκολα. .οποιος εχει τη μύγα μυγιαζεται κ κατηγορεί εύκολα τον άλλο..