Η Γιόκο τουϊτάρει φωτογραφία με τα ματωμένα γυαλιά του Τζον Λένον

Η Γιόκο τουϊτάρει φωτογραφία με τα ματωμένα γυαλιά του Τζον Λένον Facebook Twitter
1

Η 80χρονη χήρα του Τζον Λένον και γνωστή ακτιβίστρια, Γιόκο Όνο, πυροδότησε νέα αντιπαράθεση μέσω Twitter για το ζήτημα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ. Χθες το πρωί ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια αμφιλεγόμενη φωτογραφία με τα ματωμένα γυαλιά του θρυλικού Σκαθαριού, αναφέροντας ότι πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από πυροβολισμούς στις ΗΠΑ, από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο σύζυγός της (8 Δεκεμβρίου 1980).

Η Γιόκο τουϊτάρει φωτογραφία με τα ματωμένα γυαλιά του Τζον Λένον Facebook Twitter

Τα τουιτ που ακολούθησαν ανέφεραν τα εξής:

«Ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια εμπειρία που σε στοιχειώνει. 33 χρόνια μετά, ο Τζον μας λείπει ακόμα, και στο γιο μας Σον και σε μένα. Γιόκο Όνο Λένον».

«Μαζί, ας επαναφέρουμε την πράσινη, ειρηνική Αμερική».

«31.537 άνθρωποι σκοτώνονται στις ΗΠΑ κάθε χρόνο από όπλα. Έχουμε μετατρέψει αυτή την όμορφη χώρα σε εμπόλεμη ζώνη».

Η Γιόκο τουϊτάρει φωτογραφία με τα ματωμένα γυαλιά του Τζον Λένον Facebook Twitter

Η αμφιλεγόμενη φωτογραφία με τα ματωμένα γυαλιά του Λένον και το Σέντραλ Παρκ για φόντο έχει χρησιμοποιηθεί ξανά από την Όνο στο παρελθόν. Το 1981 ήταν το εξώφυλλο του πρώτου σόλο άλμπουμ της, Season of Glass, που κυκλοφόρησε έξι μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΣΤΑΙΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ήταν ο Έπσταϊν Ισραηλινός κατάσκοπος; Τι αποκαλύπτει πληροφοριοδότης του FBI

Τα νέα αρχεία περιλαμβάνουν και αναφορές σε προσωπικότητες υψηλού προφίλ, επανατροφοδοτώντας την έρευνα για τον τρόπο που κινήθηκε ο Έπσταϊν μέσα στα δίκτυα της παγκόσμιας ελίτ
THE LIFO TEAM
ICE ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΝΟ

Διεθνή / «F*** ICE»: Βρετανός σκιέρ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε μήνυμα διαμαρτυρίας στο χιόνι

Πριν από τους Αγώνες του 2022 είχε επικρίνει την επιλογή της Κίνας ως διοργανώτριας, επικαλούμενος ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μεταχείριση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
THE LIFO TEAM
Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια