Η Γιόκο τουϊτάρει φωτογραφία με τα ματωμένα γυαλιά του Τζον Λένον

Η Γιόκο τουϊτάρει φωτογραφία με τα ματωμένα γυαλιά του Τζον Λένον Facebook Twitter
1

Η 80χρονη χήρα του Τζον Λένον και γνωστή ακτιβίστρια, Γιόκο Όνο, πυροδότησε νέα αντιπαράθεση μέσω Twitter για το ζήτημα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ. Χθες το πρωί ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια αμφιλεγόμενη φωτογραφία με τα ματωμένα γυαλιά του θρυλικού Σκαθαριού, αναφέροντας ότι πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από πυροβολισμούς στις ΗΠΑ, από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο σύζυγός της (8 Δεκεμβρίου 1980).

Η Γιόκο τουϊτάρει φωτογραφία με τα ματωμένα γυαλιά του Τζον Λένον Facebook Twitter

Τα τουιτ που ακολούθησαν ανέφεραν τα εξής:

«Ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια εμπειρία που σε στοιχειώνει. 33 χρόνια μετά, ο Τζον μας λείπει ακόμα, και στο γιο μας Σον και σε μένα. Γιόκο Όνο Λένον».

«Μαζί, ας επαναφέρουμε την πράσινη, ειρηνική Αμερική».

«31.537 άνθρωποι σκοτώνονται στις ΗΠΑ κάθε χρόνο από όπλα. Έχουμε μετατρέψει αυτή την όμορφη χώρα σε εμπόλεμη ζώνη».

Η Γιόκο τουϊτάρει φωτογραφία με τα ματωμένα γυαλιά του Τζον Λένον Facebook Twitter

Η αμφιλεγόμενη φωτογραφία με τα ματωμένα γυαλιά του Λένον και το Σέντραλ Παρκ για φόντο έχει χρησιμοποιηθεί ξανά από την Όνο στο παρελθόν. Το 1981 ήταν το εξώφυλλο του πρώτου σόλο άλμπουμ της, Season of Glass, που κυκλοφόρησε έξι μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROSTAR ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΧΑΟΣ

Διεθνή / «Μιλάμε για χάος»: Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη μετά τη διακοπή των δρομολογίων της Eurostar μέσω Μάγχης

Μεγάλη αναστάτωση σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, δύο μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια