ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2018 | 22:37

Να παρουμε τα βουνα , να βρουμε την υγεια μας!!!

Εχθες που ελαμπε ο ηλιος ανεβηκα στο βουνο του Υμμητου και σκεφτομουν ποσο ομορφη ειναι η ζωη κοντα στην φυση. Τα δενδρα , τα λουλουδια , τα πουλια , τα ζωακια ( μονο χελωνες και σκατζοχοιρους εχω δει, παλιοτερα ειχε και αλεπουδες λενε ) και ΑΝΑΣΑΝΑ. Ο,τι με απασχολουσε και με επνιγε υστερα το ειδα απο αλλη οπτικη γωνια. Θα πηγαινω πιο συχνα στο βουνο γιατι η απαισια γκριζα τσιμεντουπολη με τον συνεχομενο θορυβο και τα συνεργεια αυτοκινητων να επιδεινωνουν την κατασταση ( μενω σε περιφεριακο χρονια ) με κανουν δυστυχη και παιρνω χαnax για να διαβασω,να κοιμηθω και να ζησω... Αφου σκεφτομαι να μετακομισω στην επαρχια αλλα αφου δεν γινεται, θα τρεχω στον Υμηττο... Α, εκει μιλαει ο κοσμος για ολες τις ομορφιες που υπαρχουν !!! Εκανα και γνωριμιες :-) Ενω στους δρομους της πολης πολυ σπανια να σου μιλησουν γιατι ειναι συνεχως εκνευρισμενοι απο κατι...Παρτε τα βουνα λοιπον οι μοναχικοι και οι αγχωμενοι ;-) Ειδικα αυριο Καθαρα Δευτερα οπωσδηποτε !!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Τί μου θύμισες τώρα,μια φορά ανέβηκα εκεί πάνω πριν κάποια χρόνια που ένας συγγενής προθυμοποίηθηκε να με βοηθήσει στην οδήγηση και πραγματικά δεν πίστευα ότι ήμουν στην Αθήνα.Παράδεισος.