ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2018 | 20:32

Ειμαι τοσο χαλια πια;

Γεια σας,ειναι η πρωτη φορα π γραφω εδω κ γενικα τα προβληματα μμ στο ιντετνετ αλλσ θελω να ξεσπασω.Απο την 1η δημοτικου κανενας δν με συμπαθουσε κ δν ειχα ποτε πραγματικους φιλους.Φετος οπου ειμαι 1η γυμν αρχισε η χειροτερη περιοδος της ζωης μμ ως τωρα.Ολοι με υποτιμουν κ δν με χονευουν καν χωρις να τους εχω κανει κατι.Το κτλβαινω οτι ολοι δν γινετε να ταιριαξουμε με τους αλλους.Εχω μονο 1 φιλη κ αυτη ειναι το μεγαλυτερο ρεζιλι στο σχολειο κ ειναι στην ιδια κατασταση με μενα.Προσπαθω να ανοιχτω κ να κανω νεες φιλιες αλλα ολοι με αγνοουν κ με προσπερνουν.Για σχεση ουτε λογος αλλα δν με νοιαζει μιας κ ειμαι μικρη ακομη.Δν κτλβαινω γτ γντ αυτο ομως.Καλη μαθητρια ειμαι,εχω κοινα ενδιαφεροντα με τους αλλους κ απλως ειμαι ο ευατος μμ κ εχω το στυλ μμ.Το αρνητικο π εχω κ νμζ πως με αποθει απο τους αλλους ειναι οτι ειμαι ασχημη στο προσωπο κ στο σωμα.Γτ ολοι οι ανθρωποι να πλησιαζουν ατομα μονο με ωραια εμφανιση; :(Νιωθω τοσο ασχημα κ απλως δν αντεχω να ειμαι χωρις παρεες κ χωρις κανενας να με συμπαθει.Το εχω πει σε γονεις κ καθηγητες ομως τπτ δν γινετε.Μαλλον ειμαι καταδικασμενη να το ζω ολο αυτο..
3
 
 
 
 
σχόλια
Ωω γλυκουλα μου,εγω ειμαι 3η γυμνασιου και εχω περασει ακριβως την ιδια κατασταση η οποια συνεχιζεται ακομα λιγο αλλα πιστευω πως με τα χρονια αυτο θα αλλαξει. Δεν ξερω τι να σε συμβουλευσω γιατι ειμαι κι εγω σε παρομοια κατασταση αλλα πιστευω οτι με τα χρονια αυτο θα καλυτερευσει. Να χαμογελας και να αγαπας τον εαυτο σου οπως του αξιζει❤
Σε καταλαβαίνω.Εμένα με φώναζαν ''βαμπίρ'' εξαιτίας του χρώματος των ματιών μου. Ψηλολελέκα επειδή ήμουν η ψηλότερη της τάξης (1,71).Μέχρι που έκλεψα μια ώρα μάθημα και άρχισα να φωνάζω ότι είμαι όπως είμαι, αλλά πρωτίστως είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, όποιο ύψος και να έχω, ό,τι χρώμα κι αν είναι τα μάτια μου, όσα κιλά κι αν έχω.Μίλησα για το πώς αισθανόμουν, δεν έκρυψα τίποτα, και κατόρθωσα να τους κάνω να ΣΚΕΦΤΟΥΝ.Αργότερα αυτοί που με σνόμπαραν ήρθαν κοντά μου και μου είπαν πως με συμπαθούσαν, απλά δεν ήξεραν πώς να με προσεγγίσουν. (Ήμουν σχετικά απόμακρη)Σε συμβουλεύω το ίδιο να κάνεις κι εσύ.
Ηρέμησε γλυκουλι μου <3 Είναι φυσιολογικό να στεναχωριέσαι , αλλά όταν μεγαλώσεις θα δεις ότι θα βρεις φίλους και αγόρι! Στο υπόσχομαι! Το μυστικό είναι να μην πιστέψεις ποτέ ότι φταις εσύ και ότι δεν αξίζεις φίλους! Αν έχεις να βελτιώσεις κάτι στον εαυτό σου φυσικά, να το κάνεις! Εγώ, ήμουν έτσι μέχρι την 2α λυκείου, τα κορίτσια με αγνοούσαν και τα αγόρια με κορόιδευαν γιατί ήμουν μουστακαλου (και ρεζίλι). Τώρα, είμαι χαρούμενη! Έτσι θα γίνει και με εσένα! Μην μου στεναχωριέσαι λοιπόν :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ