Τα νεότερα για την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα

Τα νεότερα για την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα Facebook Twitter
18

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας βρίσκεται διασωληνωμένος για ακόμη ένα 24ωρο ο Τόμας Πρωτόπαπας, ενώ οι γιατροί για πρώτη φορά ελπίζουν με τη σειρά τους σε ένα θαύμα. Από την πλευρά της, η οικογένεια του Τόμας δεν αποκλείει να τον μεταφέρει άμεσα στην Αμερική.


Μπορεί μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ (18/03) η κατάσταση του 26χρονου ηθοποιού να ήταν κρίσιμη, αλλά σταθερή, την επόμενη μέρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν και παραμένουν μέχρι και σήμερα. Από την Τρίτη το απόγευμα (19/03) κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί, με τους γιατρούς του ΚΑΤ, στο οποίο νοσηλεύεται, να μην είναι πλέον τόσο αισιόδοξοι.


"Οι γιατροί υπέβαλαν σε ακτινογραφία το κεφάλι του Τόμας και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η ακτινογραφία έδειξε πως η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί επιπλέον. Τώρα μένει μόνο ένα θαύμα", είπε χαρακτηριστικά ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα.


Την Τετάρτη, ο Τόμας δεν υποβλήθηκε σε καμία εξέταση και τον άφησαν διασωληνωμένο στην Εντατική, καθώς ο οργανισμός του ταλαιπωρήθηκε αρκετά για την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε την Τρίτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το οικογενειακό περιβάλλον του 26χρονου αποφάσισε να στείλει στην Αμερική τις εξετάσεις τις οποίες έκανε, προκειμένου να τις δουν γιατροί με τους οποίους έχουν ήδη συνομιλήσει. Μάλιστα, σε περίπτωση που ο Τόμας μπορεί να μετακινηθεί, δεν αποκλείεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της χώρας.


Συνεχίζονται οι έρευνες


Την ίδια στιγμή, οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου συνεχίζονται από την τροχαία. "Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ένα νέο παιδί δίνει μάχη για τη ζωή και προσευχόμαστε όλοι να βγει νικητής. Ο φάκελος της υπόθεσης είναι ανοιχτός. Προσπαθούμε να συλλέξουμε όλα τα στοιχεία και να ρίξουμε άπλετο φως στην υπόθεση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου της Αττικής Οδού που έπεσε πάνω στο μικρό αυτοκίνητο έχει δώσει κατάθεση, έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Δεν κρατείται. Όταν συμπληρωθεί ο φάκελος, θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και αυτός θα αποφασίσει για τα περαιτέρω", δήλωσε ο Διοικητής Τροχαίας της Αττικής Οδού.


Τα συγκινητικά μηνύματα στα social media


Κατά δεκάδες έρχονται τα μηνύματα συμπαράστασης στον νεαρό ηθοποιό, με κυρίαρχη την ελπίδα για ένα θαύμα. Εκτός από τα μηνύματα στο twitter, πολλά είναι και τα μηνύματα στοργής που ανεβάζουν φίλοι και θαυμαστές του στο facebook.


"Προσευχόμαστε για τη ζωή σου σε στηρίζουμε θα αντέξεις είσαι γενναίος και δυνατός" , είναι ένα από τα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν την τελευταία ώρα στη σχετική σελίδα του ηθοποιού στο facebook, ενώ πολλοί είναι αυτοί που του εύχονται να ξυπνήσει και να θυμάται όλο αυτό που έζησε σαν μια κακή περιπέτεια, από την οποία όμως βγήκε πιο δυνατός.

Πηγή: cosmo.gr

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαιοσύνη στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ευρωβαρόμετρο: Στην Ελλάδα περισσότεροι από τους μισούς απαντούν ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη και δέχεται παρεμβάσεις

Αποκαλυπτικά τα αποτελέσματα της έρευνας για την άποψη των πολιτών της ΕΕ για το δικαστικό σύστημα - Μόνο 4 στους 10 πολίτες στην ΕΕ κρίνουν ως «καλό» το δικαστικό τους σύστημα
NEWSROOM
Τρίκαλα: Δύο επιθέσεις από αγέλες αγριογούρουνων μέσα σε 48 ώρες

Ελλάδα / Τρίκαλα: Αγριογούρουνα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αγρότες δύο φορές σε 48 ώρες

Μία αγέλη από αγριογούρουνα τραυμάτισε αγρότη στο Ζάρκο και ακόμη μία αγέλη αγριόχοιρων παρέσυρε και ποδοπάτησε άλλον αγρότη που ήταν πάνω στην ακινητοποιημένη μοτοσικλέτα του
NEWSROOM
«Το ελληνικό λιμενικό πετάει μετανάστες στη θάλασσα για να πεθάνουν»: ΚαταγγέΈρευνα του BBC

Ελλάδα / «Το ελληνικό λιμενικό πετάει μετανάστες στη θάλασσα για να πεθάνουν», καταγγέλλει το BBC

Έρευνα του BBC επικαλείται μαρτυρίες διασωθέντων και κατηγορεί το λιμενικό πως έχει προκαλέσει τον θάνατο δεκάδων μεταναστών στη Μεσόγειο, μόνο τα τελευταία τρία χρόνια
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
le moun de ksin μερικες μερικοι που κανουν σαν κορακια και κανουν υποδειγματισμους πως τι και γιατι εγω απλα ευχομαι επειδη ειναι σοβαρα το παιδι να γινει καλα και να σηκωθει γερος και δυνατος και να μην βρεθει κανενας αλλος στην θεση του
Το φυσιολογικό στη ζωή είναι να φεύγουν πρώτα τα γηρατειά. Το να χάνει κάποιος τον πατέρα του σε μεγάλη ηλικία (π.χ. 87 όπως ο μίκης) σημαίνει ότι τον απόλαυσε τόσα χρόνια κοντά του. Δεν νομίζω ότι αντιλαμβάνονται κάποιοι τι σημαίνει για έναν γονιό να χαροπαλεύει ο 25χρόνος γιος του. Περαστικά ολόψυχα, να βγεις νικητής.
άλλο 85 και αλλο 25!!άλλο μια λοιμωξη άλλο μηδεν ελπίδες...Δεν αμφισβητω τη σπουδαιοτητα του Θεοδωρακη φυσικα, αλλά νομιζω οτι ειναι λιγο ατοπες οι συγκρισεις στη σοβαροτητα της καταστασης τους!τα αρθρα που κυκλοφορουν δεν ειναι πολλα, το προβλημα ειναι στα χιλιαδες μπλογκ που υπαρχουν που κανουν copy paste σε ολα τα θεματα!
OK αρκετά σοβαρό το περιστατικό και πραγματικά ελπίζω να γίνει "θαύμα" και να γίνει καλά το παιδί. Είναι κρίμα να χάνεται γενικά ένας νέος άνθρωπος και να τερματίζονται έτσι τα όνειρα και η ζωή κάποιου και ακόμα πιο μεγάλο κρίμα είναι για την οικογένεια ενός νέου παιδιού, να πρέπει να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Όμως έχει γίνει πολύ μεγάλος ντόρος. Υπάρχουν χιλιάδες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις όμοιες ή και χειρότερες με του Τόμας και σε ακόμα πιο νέα παιδιά. Για αυτούς? Τίποτα? Τόσος ντόρος μόνο και μόνο απο την αναγνωρισιμότητά του? Επίσης να μην ξεχνάμε: είναι στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ένας "μεγάλος" άνθρωπος (με Α κεφαλαίο). Ο Μίκης Θεοδωράκης. Απο τους τελευταίους μεγάλους και άξιους σε αυτή τη χώρα. Γι' αυτόν τίποτα? Ούτε λόγος?..Γιατί ρε παιδιά?..[Απάντηση LIFO: Αν μιλάτε για τη LIFO τότε δεν μας διαβάζετε καθημερινά. 16/3: Στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης http://www.lifo.gr/now/greece/2431517/3: Στο νοσοκομείο με λοίμωξη ο Μίκης Θεοδωράκης - Οι εξελίξεις http://www.lifo.gr/now/society/2426319/3: Παρέμβαση Θεοδωράκη για την Κύπρο - από το νοσοκομείο. http://www.lifo.gr/now/greece/24340]
Η υποκρισία στο έπακρον: αν χαροπάλευε καμιά Άντζελα Δημητρίου, κανάς Φλωρινιώτης... να χαρώ εγώ σχόλια που θα διαβάζαμε εδώ μέσα. Μην πάμε μακριά, είδαμε τι γραφόταν και τις 2-3 φορές που μπήκε-βγήκε ο Μητσοτάκης στα νοσοκομεία. Κι αν το θέμα σας είναι ότι πρόκειται για νέο άνθρωπο, συνεχίζω εγώ τα παραδείγματα: τον ίδιο ζήλο θα επιδεικνύατε μερικοί αν χτύπαγε σοβαρά π.χ. η Πετρούλα, η Τζούλια, ο Αλέξανδρος Πετρίδης (χτύπα ξύλο, καλά να 'ναι οι άνθρωποι). Αλλού είναι το θέμα σας, λοιπόν.Απλά βρήκατε αφορμή (κάποιοι) να παραστήσετε τους τάχα μου και τους δήθεν ψυχοπονιάρηδες και να εξαντλήσετε την καλοκαρδία σας στο συγκεκριμένο περιστατικό. Που, δε λέω, καλά να γίνει το παληκάρι, να 'ναι όλα περασμένα ξεχασμένα. Αν, όμως - κι αυτό αφορά κάποιους απ' αυτούς που σπεύσανε να την πουν σε όσους είχαν ελαφρώς διαφορετική οπτική γωνία απ' το μανιάτικο μοιρολόι που παρακολουθούμε να εξελίσσεται προκαταβολικά όλες αυτές τις μέρες, με αφορμή το δυστυχές συμβάν - πριν γίνει ό,τι έγινε, τους έδειχνες καμιά φωτογράφιση του Τόμας σε κανά λάιφστάιλ περιοδικό... το τι μιζεροκακία, σνομπισμό και κράξιμο θα 'ριχναν (βλ. ό,τι λέγεται και γράφεται συνήθως για οποιονδήποτε νέο, πετυχημένο, μοντέλο-ηθοποιό κτλ. κτλ.)... δε λέγεται! Κάποιοι καλά καλά δεν ήξεραν ποιος είναι και τι κάνει ο Τόμας και σήμερα παριστάνουν τις Αντιγόνες τις έτοιμες να μπουν στο νυφικό τον τάφο. Άντε, μωρέ!
Η υποκρισία στο έπακρον: αν χαροπάλευε καμιά Άντζελα Δημητρίου, καμιά Ρούλα του Big Brother, κανάς Φλωρινιώτης (μην πάμε μακριά... Μητσοτάκης αμέσως αμέσως) - χτύπα ξύλο, καλά να 'ναι οι άνθρωποι - το τι σχόλια θα είχαν δει τα ματάκια μας εδώ μέσα... Ξαφνικά μας σηκώθηκε το τριχί, να πούμε, γιατί κάποιος τόλμησε (φτου κακά) να έχει διαφορετική οπτική γωνία απ' τη δικιά μας. Α, καλή ώρα, λίγα είδαμε καμιά-δυο φορές που έχει μπει νοσοκομείο ο Μητσοτάκης.Κι αν το θέμα κάποιων είναι ότι πρόκειται για νέο παληκάρι, συνεχίζω εγώ τα παραδείγματα: να χτύπαγε καμιά Πετρούλα, καμιά Τζούλια... να καμάρωνα σχόλια. Αλλού είναι το θέμα σας, λοιπόν.Και, όχι, δεν είναι ο Θεοδωράκης το θέμα μου και αν έπρεπε να "παίζει" πιο πάνω απ' τον Τόμας και, δε λέω, μια άσχημη είδηση δεν παύει να φέρνει θλίψη... αλλά έλεος που ξαφνικά κάποιοι εξάντλησαν την καλοσύνη τους και την ανθρωπιά τους σε κάποιον που αμφιβάλλω αν μέχρι χτες ήξεραν καν ότι είναι ηθοποιός και που αν, πριν γίνει ό,τι έγινε, τους τον έδειχνες σε κανά περιοδικό, απ' το κουτσομπολιό και τα μιζεροκλισεδάκια δε θα τον ξέπλενε ούτε ο Ιλισός... Δηλαδή, ΟΚ, βρήκαν τώρα κάποιοι θέμα κι αφορμή να επιδείξουν την υπέρτατη καλοκαρδία τους, ας πούμε, και να φτύσουν στα μούτρα αυτών που τολμάνε (!) να μην έχουν πιάσει ήδη το μοιρολόγι το μανιάτικο.
Οι ίδιοι άνθρωποι που πετάνε ένα "εμμηνόπαυση!" σε όποιον διαφωνούν με την άποψή του, σε επόμενο (ή και προηγούμενο) άρθρο με συζήτηση περί σεξισμού, θα σπεύσουν (επίσης) να το παίξουν κατά των διακρίσεων, υπέρ του σεβασμού απέναντι σε μεγαλύτερους ανθρώπους, κατά σεξιστικών συμπεριφορών, υπέρ των γυναικών κτλ. κτλ. Αυτού του είδους την υποκρισία κράζω, όχι τη λύπη (όλων μας) για το νεαρό που χαροπαλεύει.Και επίσης ξεκαθάρισα ότι το θέμα μου δεν είναι ο Μητσοτάκης και ο Θεοδωράκης. Από τη στιγμή, όμως, που φτάσαμε να μετράμε τις ανθρώπινες ζωές με χρόνια και αριθμούς... τι να πω. Οι ίδιοι (επίσης) άνθρωποι που λένε "Μα είναι 85! Ας ψοφήσει κι ας μας αδειάσει τη γωνιά" ήθελα να 'ξερα πώς θ' αντιδρούσαν αν περνούσε κανένας άσχετος έξω από δωμάτιο που θα νοσηλευόταν ο υπερήλικας πατέρας ή μάνα τους και πέταγε κανά τέτοιο.
μάλιστα. Στην είδηση για ένα νεαρό που χαροπαλεύει, βρήκες την αφορμή να "κραξεις την υποκρισία" αυτή. Προτείνω να ενώσεις τα τρία "σεντόνια" -που έκατσες κι έγραψες μόνο και μόνο για να κράξεις- και να τα στείλεις στο you send it με τίτλο "Η υποκρισία και ο ηλικιακός ρατσισμός των σχολιαστών σε θέματα υγείας". Ε? Όπως λέει κι ο φίλος πιο κάτω, πες ένα περαστικά ή μην ασχολείσαι καθόλου και τελείωσε.