ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2018 | 21:01

Μόνο εμένα μου φαίνεται αηδιαστικό;

Αυτός με τον οποίο βγαίνω έχει γάτα την οποία αφήνει να κοιμάται στο κρεβάτι του! Το έμαθα χθες που πήγα πρώτη φορά σπίτι του και επιχείρησε κιόλας να ερωτοτροπήσουμε πάνω στο ίδιο κρεβάτι, και εννοείται δε δέχθηκα.. πάλι καλά που δεν έφερε και τη γάτα πάνω μας την ώρα που φιλιόμασταν...
12
 
 
 
 
σχόλια
Οι γατούλες και άλλα ζωάκια είναι γούτσου-γούτσου,χαριτωμένα δεν λέω.Για να την έχει μες το σπίτι,την έχει εμβολιάσει,καθαρίσει,αποπαρασιτώσει οκ με αυτό,αλλά πάντα υπάρχει ένα αλλά.Δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένο να κοιμάστε και να κάνετε σεξ στο κρεβάτι που κοιμάται με τη γάτα του,όσο καθαρή και να είναι.Είναι θέμα σεβασμού απέναντι σε σένα,αλλά και υγιεινής(οι γάτες βγαίνουν και λίγο έξω είναι στη φύση τους).Τα ίδια θα έλεγα και αν είχε σκύλο,παρόλο που είναι πιο ελεγχόμενο και εξαρτημένο ζώο απο το αφεντικό του σε σχέση με τη γάτα.Σε τελική ανάλυση,κρεβατάκι-σπιτάκι πλέον όσοι έχουν ζωάκι παίρνουν ή φτιάχνουν ένα,δεν είναι κάτι δύσκολο και τελιώνει η υπόθεση.
Ε κάντε το στον καναπέ :PΠέρα από τη πλάκα κατά πάσα πιθανότητα η σπιτόγατες δε κουβαλάνε αρρώστιες,μικρόβια κλπ.Αν τώρα δε μπορείς γενικώς τις γάτες σαν ζώα τι να πω..συζητήστε το
Εφόσον έχεις άλλες συνήθειες, δεν ταιριάζετε σε αυτό τον τομέα που θα αποτελούσε την καθημερινότητά σας. Απόλυτα δεκτό είναι, γούστα είναι αυτά, μπορεί ν αγαπάμε τα ζώα αλλά και να θέλουμε να υπάρχουν όρια.
Καλά, άμα έχεις σκυλάκι που μαδάει να δεις γλέντι... Η δικιά μας μια φορά το χρόνο ξεπουπουλιάζεται και δεν γίνεται να συμμαζευτεί όλη η φάση. Οκ πεντακάθαρη είναι και δεν μυρίζει, ούτε τρίχες θα δεις στο σπίτι καθώς η μαμά μου είναι μανιακή με την καθαριότητα αλλά εσένα σε βρίσκω υπερβολική. Υ.Γ. Ασχέτως κατοικιδίου, ε με πεντακάθαρα σεντόνια και φρεσκοσιδερωμένα ας σε υποδεχόταν.
Πριν τέσσερις μηνες απεκτησα 1η φορά γατα και 1η φορά ζωο μες στο σπίτι. Τους πρώτους δυο μηνες έκλεινα μονιμα την πόρτα του δωματίου μου για να μη δω τριχα στο κρεβάτι. Τωρα πια της εχω κουβερτούλα στη γωνια του κρεβατιού που κοιμάται αυστηρά εκεί. Ακομα κι εγώ δεν ξαπλωνω καθαρή πανω στις τριχες της ωστε να μπουν μεσα στα σεντόνια. Δεν γίνεται να κοιμάμαι αγκαλια με τρίχες και να ερωτοτροπω αναμεσα τους με κίνδυνο να βρεθεί καποια στο στομα μου ή αλλού...Πάραυτα, επειδή ειναι πολυ ωραια αίσθηση να κοιμάσαι αγκαλια με το κατοικίδιο σου, δυο τρεις φορές εως τωρα, την εχω φερει στο κρεβάτι Σάββατο πρωί οσο χουζουρευω και μολις σηκωθούμε αλλάζω σεντόνια. Μέση λύση υπάρχει πάντα.
Εμένα πάλι μου φαίνεται η απόλυτη ξενέρα. Όχι μόνο γιατι δε συμπαθώ τις γάτες, αλλά γιατί για μένα το κρεβάτι μου δεν είναι η θέση για κανένα ζώο. Κι άμα το ζώο μάθει στο κρεβάτι, μετά δε φεύγει.Και επιτέλους σεβασμό στον άνθρωπο που βάζουμε στο κρεβάτι μας.
Ναι, έχει μια εγωιστική προσωπικότητα. Χαϊδευεται μόνο όταν θέλει χάδια και δεν έχει κανένα πρόβλημα να σε δαγκώσει ή γρατζουνίσει όταν δεν έχει κέφια.Με την ίδια λογική θα έπρεπε να την κλωτσάω κάθε φορά που δεν έχω εγώ κέφια.Άσε που έχουν σημειωθεί περιπτώσεις που η γάτα έφαγε το νεκρό αφεντικό της. Να τη χέσω την προσωπικότητά της.