Αντιεξουσιαστές «vegan» επιτέθηκαν σε κρεοπωλεία στην Κυψέλη

Αντιεξουσιαστές «vegan» επιτέθηκαν σε κρεοπωλεία στην Κυψέλη Facebook Twitter
φωτό αρχείου
5

Για ακόμη μια φορά αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε κρεοπωλεία, στην περιοχή της Κυψέλης, διαμαρτυρόμενοι για την σφαγή ζώων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν προχθές ζημιές στην πρόσοψη δύο καταστημάτων, που βρίσκονται στις οδούς Κυψέλης και Ζακύνθου, ενώ έγραψαν με σπρέι συνθήματα κατά της σφαγής των ζώων.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Σαν χορτοφαγος εδω και δεκαετιες και βιγκαν τα τελευταια χρονια, μπορω να πω οτι προσωπικα καταδικαζω τετοιες πραξεις που μονο κακο μπορουν να κανουν στη φιλοσοφια των βιγκαν, η οποια ειναι κατι παραπανω απο το "δεν τρωω κρεας και ζωικα παραγωγα". Η συντριπτικη πλειοψηφια μας ειναι εναντια σε καθε μορφης βιας, καθε μορφης ρατσισμου (φυλετικου, σεξιστικου, σεξουαλικου κλπ), ακομα και σε καθε μορφης ανθρωπινης εκμεταλλευσης (προσπαθουμε να καταναλωνουμε fair trade προιοντα)Τετοιες πραξεις μου θυμιζουν χουλιγκανς οπαδους ποδοσφαιρικων και οχι μονο συλλόγων και σιγουρα οχι ανθρωπων που εχουν επιλεξει να τρεφονται/ντυνονται κλπ με προιοντα που δεν περιεχουν βια. Αλλωστε ο συνηθισμενος τροπος διαμαρτυριας μας, περιλαμβανει ειρηνικες συγκεντρωσεις σε ΜΜΜ, σε κεντρικα σημεια διαφορων μεγαλων πολεων κλπ με σκοπο απλα να ενημερωθει ο μεσος καταναλωτης για το πώς ερχεται το προιον στο πιατο του, κατι το οποιο οι βιομηχανιες κρεατος και γαλακτοκομικων φροντιζει να κρυβει πολυ καλα και σιγουρα οχι επιθεσεις σε μαγαζια και καταστροφες περιουσιων.Δε γινεται να στοχοποιειται μια ολοκληρη ομαδα πολλων χιλιαδων ανθρωπων στην Ελλαδα που οσο παει και αυξανεται απο μεμονωμενες πραξεις ανεγκεφαλων.
Καλέ μου άνθρωπε, αν μπορείς με εξυπηρετείς. Σου απευθύνω τον λόγο διότι ομιλείς λογικά και όχι σαν ιεραπόστολος.Είμαι κρεατοφάγος (παμφάγο ον δηλαδή). Συμφωνώ απόλυτα ότι η υπερκατανάλωση κρέατος έχει πολλά αρνητικά (θέματα υγείας, περιβαλλοντολογικά κτλ).Γιατί κάποιος να γίνει βήγκαν ή χορτοφάγος και όχι να τρώει κρέας πιο σπάνια πχ μια φορά στις 10 μέρες ή μια φορά το μήνα;Αυτό είναι το πρώτο ερώτημα. Το δεύτερο ερώτημα είναι αν η αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες εμπεριέχει κάποιο ηθικό επιχείρημα (για τη ζωή του ζώου που χάνεται ή για την ποιότητα της ζωής του ή για τον τρόπο σφαγής του) γιατί αυτό περιορίζεται στα ζώα και δεν επεκτείνεται στα φυτά; Λογίζονται ως κατώτερη μορφή ζωής;Δεν ειρωνεύομαι και μιλάω ειλικρινέστατα. Ποτέ δεν έλαβα σαφή απάντηση στα δύο ανωτέρω. Μόνο κάτι "μην προσπαθείς να με αλλάξεις" ή κάτι ασαφή περί ηθικής κτλ.Αν θέλετε (και αν το δείτε ποτέ μιας και έχασα τον κρίσιμο χρόνο) μου απαντάτε. Ευχαριστώ.
Αφού κατέστρεψαν την πολυεθνικές μετά πήγαν να φάνε σουβλάκια. Να υποθέσω ότι οι γραφικοί αυτοί άνθρωποι δεν παίρνουν κανένα δυτικό φάρμακο αλλά όταν αρρωστήσουν, βράζουν μολόχες, τσουκνίδες και γαϊδουράγκαθα.