ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2018 | 02:37

Παιδιά, ειλικρινά

θεωρώ ότι είμαι άσχημη και γι' αυτό τον λόγο δεν μου αξίζει κάτι καλό στην ζωή. Δεν έχω όρεξη για τίποτα, δεν έχω και παρέες λόγω του ότι δεν έχω όρεξη! Νιώθω να βουλιάζω, νιώθω απελπισία, είμαι μόνη μου, πιστεύω ότι δεν μου αξίζει να μου δώσει κανείς σημασία οποιασδήποτε μορφής, και ότι δεν γίνεται κιόλας, γιατί ειλικρινά και αντικειμενικά είμαι άσχημη και δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος θα με ερωτευτεί (και δεν έχει συμβεί ως τώρα, είμαι 26).
14
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα!!Δηλαδή οι άλλοι τι παραπάνω έχουν και είναι όμορφοι?εφόσον μπήκες στη διαδικασια να στείλεις εδω, μπες στην διαδικασία να κάνεις πράγματα για σένα και να δεις την ομορφιά που είναι σίγουρη ότι έχεις !!
Είσαι πολύ νέα για να κάνεις τόσο σκοτεινές σκέψεις για τον εαυτό σου.Μου θύμισες ενα στίχο που λέει η Ευδοκία σε ένα τραγούδι της:ο μεγαλύτερος εχθρός μου είναι ο ίδιος ο εαυτός μου.Πρέπει να βρείς χρόνο στο πρόγραμμα σου να ασχοληθείς και να περιποιηθείς τον εαυτό σου,να ανέβει η ψυχολογία σου.Να ξεκουραστείς λίγο γιατί ακούγεσαι πολύ μπλοκαρισμένη.Πιστεύεις οτι είσαι άσχημη,γιατί νοιώθεις άσχημα.Κάνε ενα δώρο στον εαυτό σου και άλλαξε το,προσπάθησε λίγο,μην παραιτείσαι.
Μία ακόμα περίπτωση αυτοεκπληρούμενης προφητείας. Είμαι άσχημη - δε θα βρω συντροφο - δε ψάχνω σύντροφο - ειδατε που είχα δίκιο;Κραυγή βοήθειας είναι η εξομολόγηση, ελπίζω να καταλάβεις ότι εσύ μονο μπορεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου με αλλαγή οπτικής.Γιατι δεν αλλάζεις τον κύκλο σε :ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΗΜΗ - ΘΑ ΒΡΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟ - ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟ - ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ;
Καμιά γυναίκα δεν είναι άσχημη σήμερα Πήγαινε κομμωτήριο και κάνε ένα καινούργιο κούρεμα ίσως και χρώμα που να σου πηγαίνει Ντύσου με ρούχα που αναδυκνειουν τα όμορφα στοιχεία σου.Περιποιήσου το σώμα σου,κάνε ντουζάκι κάθε μέρα ,βάλε κρεμούλες και αρώματα. Βγες έξω με ψηλά το κεφάλι και όρθιο παράστημα.Χαμογέλασε οπότε σου δωθεί η ευκαιρία.Γίνε καλη και ευγενική παντού.Αγάπησε το νεο εαυτό σου και μην γυρισεις πισω να κοιταξεις τον παλιό που δεν σου αρεσε.
και κυρίως όσοι χτίσανε προφίλ διαδικτυακό και μη και χαρακτήρα πουλώντας υφάκι στις φώτο κ έξω με συμπεριφορά τύπου ζω μόνο για μένα κ αγνοώ τους υπόλοιπους ή όσους είναι χαμηλών τόνων, συνεσταλμενοι ή δεν ακολουθούν ότι κάνουν αυτοί κ τους βαζουν ταμπελες να ξέρουν πως είναι κρίμα να χαλάνε το κάρμα τους και θα πληρώσουν αυτές τις συμπεριφορές σε μια επόμενη ζωή Θεός είναι βλέπει! . ίσως κ με έναν θάνατο, πηγαίνοντας έτσι η ψυχή στον παράδεισο θα συνέλθουν. Γιατί φίλε θα σέβεσαι τις άλλες ψυχές και δεν θα τις τυρρανας...
Σκεφτεσαι εντελως λανθασμενα καταρχήν.Επισης ήμαστε ότι νιώθουμε και εκπέμπουμε.Νιωθεις άσχημη άσχημοι θα σε βλέπουν και οι άλλοι.Αγαπα τον ευατο σου όπως και να έχει.Επισης η ομορφιά είναι εντελώς υποκειμενική.Στα μάτια κάποιον φαινόμαστε όμορφοι στα μάτια άλλων λιγότερο όμορφοι...Όπως συμβαίνει και με εσένα δεν τους βρίσκεις όλους όμορφους...Καθένας μας έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά..πολλές γυναίκες προσπαθούν πολύ να φαίνονται σέξυ άλλες πάλι δεν προσπαθούν καθόλου και είναι πολύ σέξυ...άλλες δεν είναι ιδιαίτερα όμορφες αλλά τις διακρίνει μια γοητεία...κοκΚοιταξου λίγο καλύτερα στον καθρέφτη σου και βρες λοιπόν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου που τόσο καιρό να αφήνεις να περνούν απαρατήρητα.Κοιταξε και μέσα στην ψυχή σου και πες της ότι όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτου ομορφιάς αξίζουν να αγαπήσουν και να αγαπηθουν.
Σκέφτεσαι λάθος ( όχι ότι δεν το καταλαβαίνω, τέτοιες σκέψεις είχα κι εγώ κάποτε για μένα) απλά δεν γίνεται να ζεις άλλο έτσι τη ζωή σου. Τα καλά στην ζωή, δεν έχει καν σημασία αν τ' αξίζουμε, μετράει το τι διεκδικούμε με πράξεις.Πάντως η χαμηλή αυτοεκτίμηση που έχεις είναι το βασικό σου πρόβλημα γιατί δεν σ' αφήνει να ζήσεις. Όμορφες ή άσχημες έχουμε ένα σώμα με πολλές δυνατότητες υγιές που δεν το ζούμε πολλές φορές, που δεν το εκτιμάμε. Ξεχνάμε ότι έχουμε την ευλογία ότι είναι λειτουργικό και ότι μπορεί να τρέξει, να χορέψει, να περπατήσει, να μας μεταφέρει παντού και αυτομαστιγωνόμαστε, εκεί είναι το πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να είμαστε όμορφες-οι για να έχουμε δικαίωμα στη ζωή ή στον έρωτα.Απλά να σου πω και κάτι; Μην περιμένεις τη ζωτικότητα που σου λείπει από τους άλλους, αυτό όντως είναι άσχημο. Καλημέρεςςς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ