Απτόητοι οι υποστηρικτές του Σώρρα διαδήλωσαν πάλι σήμερα - ΒΙΝΤΕΟ

Απτόητοι οι υποστηρικτές του Σώρρα διαδήλωσαν πάλι σήμερα - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ
4

Οι υποστηρικτές της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα "Ελλήνων Συνέλευσις", επιμένουν να διατρανώνουν την παρουσία τους και σήμερα βγήκαν πάλι στους δρόμους.

Κρατώντας σημαίες και πανό, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Κορίνθου.

Απτόητοι οι υποστηρικτές του Σώρρα διαδήλωσαν πάλι σήμερα - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ
Απτόητοι οι υποστηρικτές του Σώρρα διαδήλωσαν πάλι σήμερα - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Χθες πάντως σημειώθηκε επίθεση στα γραφεία του κόμματος "Ελλήνων Συνέλευσις" του Αρτέμη Σώρρα στην οδό Γερμανού στην Πάτρα.

Η επίθεση που άφησε πίσω της σπασμένα τζάμια καταγγέλθηκε στην αστυνομία.

Μετά την σημερινή πορεία, οι υποστηρικτές του Σώρρα μαζεύτηκαν σε κεντρική πλατεία για να πουν τον «Όρκο του πολεμιστή».

 
Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
"Ορκίζομαι να υπηρετώ την αφθονία με ανιδιοτέλεια"..."Αν παραβώ τον όρκο μου, ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη".Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων.Ειλικρινά, με καλή προαίρεση, αναρωτιέμαι αν όσοι επαναλάμβαναν καταλάβαιναν τι ορκίζονται.Ή, που σε φτάνει η απελπισία και μετά πας και ψηφίζεις, επηρεάζοντας την χώρα στο σύνολό της ...Τελικά, θλίψη.