Final 4 Euroleague LIVE

«Χωρίς «ναι», κόβεται η ρευστότητα»

«Χωρίς «ναι», κόβεται η ρευστότητα» Facebook Twitter
3

Μέσω αξιωματούχου και ενώ συνεχίζεται η κρίσιμη συνεδρίαση του κοινοβουλίου στην Κύπρο, η καγκελαρία στέλνει σκληρό μήνυμα. Σύμφωνα με το Reuters, ο αξιωματούχος προειδοποίησε ότι «χωρίς πρόγραμμα διάσωσης, κινδυνεύει η ρευστότητα των κυπριακών τραπεζών», διαμηνύοντας ότι με το «όχι» θα κοπεί η ρευστότητα στις τράπεζες. Παράλληλα υπογραμμίζει ότι η κατάσταση στην Κύπρο «είναι κακή» και ότι οι ρίζες για αυτή την κρίση εντοπίζονται «στην ίδια την χώρα».

3

Final 4 Euroleague LIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υεμένη: Οι Χούτι αναβάλουν την απελευθέρωση 100 κρατουμένων των κυβερνητικών δυνάμεων

Διεθνή / Υεμένη: Οι Χούτι αναβάλλουν την απελευθέρωση 100 κρατουμένων των κυβερνητικών δυνάμεων

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Υποθέσεων Αιχμαλώτων Χούτι δήλωσε την Παρασκευή ότι η ομάδα θα απελευθερώσει περισσότερους από 100 κρατούμενους σε «μια μονομερή ανθρωπιστική πρωτοβουλία»
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ωστόσο, μετά την απόρριψη των προτάσεων της Τρόϊκα, "η ΕΚΤ πρόκειται να διαθέσει ρευστότητα στα κυπριακά τραπεζικά ιδρύματα όταν αυτά επαναλειτουργήσουν", δήλωσε σήμερα ο Έβαλντ Νοβότνι, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του κεντρικού πιστωτικού ιδρύματος της ΕΕ. Ευκαιρίας δοθήσης, θα πρότεινα να κοιταχθούν καλά στον καθρέφτη όσοι κατακλύζουν τα σχόλια των social media αναπαράγωντας τα γνωστά φαιδρά περί μονοδρόμων, ρεαλισμού vs "λαϊκισμού" κλπ.