Σε διαθεσιμότητα 75 δημόσιοι υπάλληλοι

Σε διαθεσιμότητα 75 δημόσιοι υπάλληλοι Facebook Twitter
3

Σε καθεστώς διαθεσιμότητας τίθενται 75 διοικητικοί υπάλληλοι αορίστου χρόνου, καθώς οι υπηρεσίες στις οποίες εργάζονται καθυστέρησαν να αποστείλουν τα σχετικά στοιχεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για υπαλλήλους που υπηρετούν στα υπουργεία Άμυνας και Δικαιοσύνης στα πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων, στις αποκεντρωμένες διοικήσεις Μακεδονίας-Θράκης και Κρήτης στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στους δήμους Πατρών, Ιωαννίνων, Χανίων, Καλαμάτας Χαλκίδας και Ρόδου.

Οι υπάλληλοι θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις, προκειμένου να μετακινηθούν σε επιπλέον θέσεις που προκηρύχθηκαν για τον σκοπό, μέσα σε χρονικό διάστημα 20 ημερών.  

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Aν είναι δυνατόν να χαλάνε μελάνι για 75 δημόσιους, που ούτως ή άλλως κάπου θα τους βολέψουν, όταν 1500000 ιδιωτικοί υπάλληλοι και ελεύθεροι επαγγελματίες ψυχορραγούν. Ελεος πια.