ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2018 | 01:47

Δεν ξερω

Ξέχασα να γραφω; τι γίνεται δεν ξέρω... νιώθω μια Αναζήτηση, μια ευτυχία για όσα έχω, μια μελαγχολία για όσα θέλω. Και κάθομαι Τώρα (2 παρά περίπου) και αναρωτιέμαι τι σκατα κανουμε; όλοι μας, Τι γινεται; συνειδητοποιώ πως είμαστε εδώ με τόσα όμορφα πράγματα, τόσα όμορφα μέρη, τόσα συναισθήματα, και αναρωτιέμαι υπάρχουν όμορφοι ανθρωποι; εγώ τι είμαι; γιατί Πρέπει, γαμ*μενο πρεπει! Μια κοινωνια που πρεπει να εισαι σκαρτος, πρεπει να λες ψεματα, πρεπει να εισαι διπροσωπος, να απατας τον αγαπημενο σου,πρεπει να θυσιάσει εσένα για να γίνεις ένα Πρέπει, κι εγώ φωνάζω δε θελωω!! Αλλά Ποιο θελω; έχει πρέπει. Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής, εγώ θέλω να μην πεινάμε στην γαμοαφρικη, γιατί να πεινάμε όταν εγώ πετάω στα σκουπίδια. Γιατί καθόμαστε και παρακολουθούμε τη σαπίλα; κι εγώ μαζί τι σκατανθρωπος κι εγώ Τελικά! Πώς να βοηθήσω να γίνει κάτι καλυτερο; τους φωνάζω για αγάπη και μιλάμε για Πρέπει, τους λέω γιατί να απαντήσεις και σου λένε έτσι είναι. Πόσο σκατα τα πρέπει και ποσο κρίμα που τα πιστέψαμε. Πόσο κρίμα αυτή η ρηχή ζωή, πόσο κρίμα η αδιαφορία που θα με κυριαρχήσει, αύριο ίσως πεθάνω και δεν ξέρω τι θα γίνει και δεν ξέρω πώς να ζήσω τοσο δυνατά τόσο όμορφα με πάθος πως να βοηθήσω να ζουν όλοι ετσι; πως για αρχή να μην πεινάμε πως να μην υπάρχει τόση κακια; και σου λένε 18 είσαι θα μάθεις μετά τα πρέπει. Φοβισμένη.
5
 
 
 
 
σχόλια
Γλυκιά μου, αυτό είναι δυστηχως ότι αντιδραση έγινε καμφθηκε στην Ελλάς είμαστε αποικία ων ισχυρων αλλά κ στον κόσμο οι λίγοι κάνουν ότι θέλουν οι οποίοι δεν τους αφορά η ηθική αλλά το χρήμα. Μια πνευματική επανάσταση αργεί, εσύ κρατά την πιστή την θρησκεία θα σε βοηθήσει!.
Ποια αντίδραση; Ανέκαθεν επικρατούσε ο ισχυρός. Η προμεταπολιτευτική Ελλάδα δεν ξόδευε τυχαία για στρατιωτικές δαπάνες, αν έχεις Στρατό σε θεωρούν οι μεγάλες δυνάμεις ισχυρή. Όμως θέλατε Μεταπολίτευση, οπότε ζήστε τώρα σαν σκλάβοι περιτριγυρισμένοι από τσακάλια. Και το Αιγαίο θα σας φάνε και την Μακεδονία και την Θράκη και και και.....
κοίτα τότε ο πόλεμος έγινε με όπλα σήμερα με το χρήμα και εμεις είμαστε το πρώτο πείραμα που επέλεξαν, δεν πιστεύω να μας πάρουν εδάφη η Ελλάδα δεν είναι μόνο κάρτος είναι κ ιδέα και υπάρχει κι ένα μεταφυσικό βίτσιο/θέληση του Θεού/σύμπαντος που την θέλει να υπάρχει κ να φωτίζει. Όσο αφορά την σαπίλα στην ψυχή των ανθρώπων εγώ πολλές φορές δεν την αντέχω φοβάμαι μην γίνω έτσι κι εγώ για να μην νιώθω άλλο. Η αποκάλύψη λέει σχετικά με όλα όσα γίνονται σήμερα.