ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2018 | 15:19

Τα προφυλακτικά

σε ένα ζευγάρι που βρίσκεται σε σχέση, τα πληρώνει μόνο ο άντρας ή και η γυναίκα?Γιατί η κοπέλα που είμαστε τώρα ένα μήνα μαζί, θέλει να το κάνουμε 2 φορές κάθε μέρα αλλά δεν έχει αγοράσει ποτέ προφυλακτικά,και κοντεύω να πέσω έξω οικονομικά.
30
 
 
 
 
σχόλια
Πάντως εδώ στα σχόλια εμφανίζονται ποιοι πηδούν και ποιοι όχι. Αυτοί που εξισώνουν το κόστος των προφυλακτικών με το κόστος των αντισυλληπτικών ασούμε.......
Πως ακριβώς κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα, είναι άξιο απορίας.Και το κόστος τους δεν έχει να κάνει , αλλα για να ξέρεις, δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Εχουν 5,75 τα 12 τμχ duo. Κρατάει 6 μερούλες δηλαδή οπότε για τις 25 (ε έχει και περιοδο κάποια στιγμή), θέλει περίπου 4 με 4,5 πακέτα. Τα χάπια είναι απο 25-30€. Δεν βλέπω και τρομερή διαφόρα.
Δύο φορές την ημέρα! Ωραία χρόνια μου θύμισες! Κόψε από κάτι άλλο και κοίταξε να το ευχαριστηθεις. Σε λίγα χρόνια δε θα έχετε ούτε το χρόνο ούτε την όρεξη για τόσο συχνό σεξ.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑσαγαπω φιλε!!λοιπον, εφόσον θα έχετε κανει και οι δυο εξετάσεις για ασθένειες, πες της να παίρνει χαπια αντισυλληπτικα! (εφοσον το επιτρέπει και ο γυναικολόγος)! ετσι και οικονομια γινεται, αφου χρειάζεται μονο ενα χαπι την ημερα και θα έχετε και καλύτερη αίσθηση και οι δυο χωρις το "καπελο"
Τα αντισυλληπτικά έχουν παρα πολλές παρενέργειες για τις γυναίκες (στο λέω εκ πείρας), δεν είναι καραμελιτσα. Προσοχή και συζήτηση με το γυναικολόγο πριν ξεκινήσει κάτι τέτοιο
Αρχικά θα σου έλεγα πω πρέπει να τα μοιράζεστε αλλά από την άλλη λέω κάτσε αν έπαιρνε αντισυλληπτικά η κοπέλα θα τα μοιραζόμασταν; δεν νομίζω, εκείνη θα τα πλήρωνε. Οπότε μάλλον είναι δική σου ευθύνη τα προφυλακτικά.
Βασικά, γιατί δεν της λες την επόμενη φορά να πάρει εκεινη ; Την αλήθεια, ότι δε βγαίνεις οικονομικα. Όπως λέει και η Wonderlast, αυτό θα πρέπει να είναι υποχρέωση και των δύο.Πες της το και από την αντίδραση της θα καταλάβεις πολλά.
Πραγματικά ρωτάς αυτό; ΕΣΥ, ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, εκτός αν θες να βρεθείς με κανα κουτσούβελο σε αυτή την ηλικία ή με το πουλί στο χέρι.Να κόψεις καφέδες, Online & mobile games κλπ. Του πούστη, πάνε μοίρασε φυλλάδια το σαββατοκύριακο να βγάλεις τις καπότες της βδομάδας. Γύφτουρα.
Έλα τρολλάρετε όλοι, είναι και οι δύο φοιτητές πιθανότατα, κερνάνε που κερνάνε τα πάντα οι καημένοι οι γκόμενοι σε εξόδους, ας προθυμοποιηθεί τουλάχιστον η άλλη να μοιράζεται το κόστος της κοινής τους διασκέδασης. Αλλιώς αντισυλληπτικά ή στο στόμα, ισότητα παιδιά,ΙΣΟΤΗΤΑ, δεν μπορούμε να είμαστε άντρες πάροχοι στα 18-19 με τα λεφτα του μπαμπά,ή τα καταπίνει ή ας ετοιμαστεί να γίνει μάνα :>
Εσύ το πάς στην κοινή μεταχείριση της καπότες με τα ωφέλη που μπορεί να προσφέρει και στους 2 ναι οκ απλά για φαντάσου να ζητάγαμε και εμείς τα εξοδα αποτρίχωσης εξ ημισείας πχ δεν είναι λίγο κουλό ?Ξέρεις τι κόστος έχει να είσαι γυναίκα???Να τσοντάρουμε στις εξόδους ναι ,στα εξοδα μετκίνησης ναι αλλά ντάξει το να κλαίγεται κάποιος για το κουστουμάκι του πουλιου του είναι λίγο γυφτιά πως να το κάνουμε.
Μου εξισώνεις είδη καλλωπισμού, που υποθετικά παίρνεις για τον εαυτό σου,για να νιώσεις ΕΣΥ καλύτερα (ας πούμε), με τα προφυλακτικά που σε προστατεύουν από το να σου περάσω κάποιο νόσημα ή να σε κάνω μητέρα πριν την ώρα σου.Είναι σαν να σου λέω πλήρωνε το γυμναστήριο και τα συμπληρώματα που παίρνω, για σένα φτιάχνω αυτό το κορμί, άστοχος συσχετισμός. Και το να είσαι άντρας έχει έξοδα, επειδή δεν πάνε όλα σε αποτριχωτικές και ρούχα δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν κιόλας.
Δηλαδη αμα σου σκασει η κοπελα σου εσενα δηλαδη με τριχα στο ποδι οσο η δικια σου εσυ δεν εχεις προβλημα σου σηκωνεται ??Και αυτό που λεει και καποιος παρακατω εστω οτι σου ζηταγε χρηματα για τα αντισυλληπτικα δεν θα σου εσκαγε καπως ??Εδω οι περισσοτεροι ρε συ αν σκασει πχ παιδακι λακιζουν και το παιζουν κινεζοι τι λεμε τωρα ??
Τα προφυλακτικά είναι πιο φθηνά από το να γίνεις μπαμπάς, πανάθεμα σε. Τώρα αν δεις ότι δε βγαίνεις ρε παιδί μου οικονομικά, ε μην λες και εσύ συνέχεια ναι, πες πως έχεις πονοκέφαλο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ