ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2018 | 19:43

Σπουδάζω, και δεν έχω παρέες

Πρώτο έτος φέτος, και σχεδον όλα τα παιδιά για κάποιο λόγο είναι σε αρκετά μεγαλύτερη ηλικία απο εμένα, δεν μπορώ να γνωρίσω καινούργια άτομα γιατί είναι ελάχιστοι αυτοί που πατάνε το πόδι τους καθημερινά στο Πανεπιστήμιο. Τα άτομα που έρχονται καθημερινά είμαι εγω και αλλά 2-3,τις άλλες μέρες βλέπω συνέχεια διαφορετικούς. Ενω δεν είμαι αντικοινωνική, δεν έχω ακόμα παρέα, διότι οι κοπέλες που γνώρισα στην αρχή ήθελαν να βγαίνουμε σχεδόν καθημερινά, αλλά λογω των οικονομικών μου και οτι δεν θέλω κιόλας, τελικα ξεκοψαμε. Δεν είμαι φυτό, αλλά διαβάζω αρκετά, γιατί υπάρχει και ένα επίπεδο δυσκολίας. Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα το οτι δεν έχω παρέα, γιατί αυτο δεν μπορεί να θεωρηθεί και ως ένα σοβαρό πρόβλημα. Το θέμα μου όμως είναι ότι εχω τους γονείς μου να με παίρνουν κάθε μερα τηλέφωνο, και να με ρωτάνε αν πήγα για καφέ με τα παιδιά και τέτοια(ποια παιδιά λένε δεν ξέρω) , και αγχωνονται περισσότερο απο εμένα για το αν θα κάνω φίλους η όχι, λες και είμαι κάνα παιδάκι. Απλά έχουν μείνει ακόμα στο ότι έκανα παρέα με πολλά άτομα οταν εμένα ακόμα μαζι τους, αλλα έχουν ξεχάσει οτι με αυτά τα άτομα έκανα παρέα απο το νηπιαγωγείο. Πρίν περάσω στις πανελλήνιες μου έλεγαν συνέχεια να μην πάρουν τα μυαλά μου αέρα και ξεκινησω ολη μέρα να είμαι ξενύχτια&καφέδες σαν τον αδερφό μου, τώρα μου λένε το αντίθετο. Μιλάω με τα ελάχιστα άτομα που βλέπω στο τμήμα μου καθημερινά, αλλα και αυτά ειναι αρκετά αφοσιωμένα στα μαθήματα όπως και εγώ
8
 
 
 
 
σχόλια
Λίγοι και καλοί (ή στην περίπτωση σου κανένας και καλοί). Δεν υπάρχει λόγος να βγεις με άτομα που δεν συμπαθείς ιδιαίτερα απλά για να έχεις μια παρέα (τέτοιου είδους παρέες κρατάνε περίπου ένα 3μήνο και μετά αρχίζετε και κόβετε, τουλάχιστον έτσι συνέβαινε σε εμένα). Καλύτερα συνέχισε αυτό που κάνεις, λογικά κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον θα βρεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα. Τώρα όσον αφορά τους γονείς, μερικά λευκά ψεματάκια για να τους κάνουμε χαρούμενους δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν.
αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πέρα από τη διασκέδαση ένας σημαντικός λόγος που δημιουργούνται οι φοιτητικές παρέες είναι για να εξαλείψουν τη μοναξιά παιδιών που είναι από άλλες πόλεις και ζουν μόνα τους. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι κι ένα είδος συμβιβασμού. Το να ζεις μόνος σε μια ξένη πόλη είναι σίγουρα πολύ δύσκολο. Κανε ότι μπορείς για να βρεις παρέα αν όντως το επιθυμείς, αλλά δεν υπάρχει λόγος να συμβιβαστείς άμα δεν σε καλύπτουν οι επιλογές σου. Δεν κάνουν όλοι παρέες στο πανεπιστήμιο είναι μύθος.
Γεια σου ! Είμαι και εγώ πρώτο έτος και μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με τα άτομα που γνωρισα, γιατί είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος όσον αφορά ,το διαβασμα ,τις προτιμήσεις σε εξοδους κλπ. Είναι αρχή ακόμα και προλαβαίνεις να κοινωνικοποιήθεις καλυτερα. Θα σου πρότεινα με αυτα τα 2-3 παιδιά που παρακολουθούν και αυτά αρκετά τα μαθηματα, αφού έχετε πανω κάτω και ίδιο προγραμμα να πάρεις πρωτοβουλία να βρεθείτε. Παντού χωράει λίγη διασκεδαση ετσι κι αλλιως :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ